Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 mithat napıyosun kendine gel sdf 15 kişi için yemek & sofra ayarlamak kolay mı lan, ölmüştür kadıncağız :( git eve yemeklere yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Kurstayım emenike yoksa bende biliyorum yardım etmem gerektiğini. Annem evdeydi zaten o el atıyodur heralde yardımcı olmuştur illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ahasjd ikisi arkandan demediğini bırakmıyordur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Orası kesin. Bir araya gelseler her seferinde beni yeriyolardır illa ki. Annem çocukluğumdan beri yerer zatende , cananında canına minnet katılır o da hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mithat said: Shean said: 10-15 kişilik masa hazırlıcak altı üstü diyor bi de vurun abi vurun buna Şunu nerde demişim? "Bi de aradım konuştum biraz daha hallettim. Zaten çok büyük bişi değil akşama 10-15 kişilik yemek masa falan hazırlaması lazım sadece " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yorumlama yapma o zaman. Altı üstü dememişim. Sadece demişim. Yani 'yıl dönümü unutmak" vs " 10-15 kişilik sofra hazırlamak" kıyaslandığında sofra çok daha tırt kalıyor anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Kadının yavru köpeğini öldürmek de altında kalıyor onun, çok üstten çizdin sınırı sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Red said: Bu ne lan akjdsfhds92345l4ö5tgrdfvc 66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 neyin yorumlamasını yapma ya sadece 10-15 kişilik sofra hazırlıcak diyorsun altı üstü ile aynı anlama geliyor zaten çevirme işte lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mahalle baskisi sonucu evlenen adamin drami da bir baska oluyor cidden. Bildigin adam beginner iliski duzeyindeyken upper intermediate sinavina girmis. Anasi babasi "yaparsin yavrum sen, aslansin kaplansin" diye gazlayanlardandi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Tam tersi bi çok kişi (hadi tamam belki anneler babalar değil) 23 yaşında evlenmek ne lan falan dedi . Ben yine yaptım. 8 seneyi aştı 9 sene falan olacak ilişki , öyle beginnerken atlamadım yani. sdfasdfasd yumy harbiden yardırdın. Kursta can sıkıntısı esnasında iyi güldürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Shean said: neyin yorumlamasını yapma ya sadece 10-15 kişilik sofra hazırlıcak diyorsun altı üstü ile aynı anlama geliyor zaten çevirme işte lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Oo tek kadindan emekli olmussun. Gercekten cok tecrubeliymissin birader tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Aynı şeye gelmiyor . Biri altı üstü diyor orada altı üstü olayı küçümseme sanki 10-15 kişilik yemek yapmak kolay bişiymiş gibi gösteriyor. Sadece derken ortada bir olay var , 10-15 kişilik yemek hazırlamak çok kazık iş geçirmişim fakat en azından yıldönümünü unutmak kadar hayvanlık değil diye bir kıyas yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Oo tek kadindan emekli olmussun. Gercekten cok tecrubeliymissin birader tebrikler asdfsadf bu iyi bişi değil mi ya? Kötü bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Tek iyi olan sey kizin 30undan once everilmis olmasi. O konunun da seninle ilgisi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Beni tanımıyosunuz sanki emenike. Benim değil 30dan önce , herhangi bir şekilde evlenmiş olmam mucize. Bi de evlendiğim kişi gayet normal insan. Görsen hiç sorun yok gözler kulaklar falan çalışıyor , beyinden sıkıntı yok ,down sendromlu falan değil , baya bildiğin normal insan. Bence bu benim için süper bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 aldatılan erkek profiline uyuyorsun mithat dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 mithat citayi erisilemiyecek noktalara indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ben şuan 15 yaşında ki halime baksam , anime yastıkla falan anca evlenir denilecek tiptim. Ki aslında hala öyleyim. Anime yastıktan ötesi benim için başarıydı zaten. Bi de baya harika birini bulunca , şaşırdım baya tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Red said: aldatılan erkek profiline uyuyorsun mithat dsfds. Şuna normalde küfür falan edilir ama harbiden adam içten böyle düşünüyo hakaret etmek için söylemiyo , bunu hissettim. Haksızsındır diye tahmin ediyorum. Haklı çıkarsan sanada söverim fırsat buldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 biz niye adama laf sokalım. zaten kendi kendini yeterince aşağılıyor topic boyunca. adamı tanımam etmem de şu konu boyunca çizdiği porte tam bir terkedilen/aldatılan adam. ki benim o mesajıma verdiği cevap bile güvensizliğinin kanıtı. olursa sana söverim diyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ne diim küfür mü ediim napişm. Görüşünü belirtmişsin bende düşüncemi paylaştım . Gayet civilized bir muhabbet olmasını sağlıyor benim dediğim cevap. Aksi takdirde " ne diyon lan sen haumına ko... " falan yapsam çirkinleşme olur onuda ben yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 abi kendini niye bu kadar aşalıyorsun ya?? bunu yengeye de hissettirdiysen geçmiş olsun zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 oo niye eziyon kendini 2 dk mantıklı düşün hareket et yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar