Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bugün ikinci yıl dönümümüzdü hanımla. Hediye falan almış bu saate kadar çaktırmadı , ben bilgisayarda oturmuş oyun oynuyorum hiç salona bile geçmiodum geldi önüme koydu hediyeyi. Şimdi tabii sıçışlarsayım bi saattir çocuk gibi azarlıyo . Bi yolunu bulup affettirmem lazım kendimi , biri bana yardımcı olsun ne kadar hemen yapabileceğim bişi olursa o kadar harika. Yemek zaten yedik , bu saatten sonra napabilirim kurtarıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bu saatten sonra anca ferrari hediye edecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 dışarı çıkar bişeyler için güzel bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 İkinci yıl dönümü lan daha yuh unutulur mu... Yarın hemen bir boşanma avukatı al karına, paketlet böyle. En güzel hediye bu olacaktır ona. kehkehkekhekhkehk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 adam hala bilgisayar başında, forumda soru soruyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ayvayı yedin geçmiş olsun Tavisyem Hızlıca ve seri şekilde intihar etmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 peki ya telefondan yazdıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Yemez abi , özür dilerim sen hatırlattım gel dışarı çıkalım. Aslında ben evden çıkıp bişi bulup eve gelip kendimi affettirmem lazımda ne bulup alıp gelicem eve anca maddi değeri olur o da kız soyledikten sonra hedşye kurtarmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ona balta al, http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/jeep-marka-pratik-balta-cekic-cok-pratik-super-214136050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ahahah gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bu saatten sonra en iyi hediye şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ginaly said: adam hala bilgisayar başında, forumda soru soruyor ahaha direk şu geçti aklımdan yanlız ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 yemeksepetinden yemek söyle yanınada evde vardır heralde 1 kırmızı şarap aç 2 de mum yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Telefondan çaktırmadan yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 birader giyin özür dile çıkar işte dışarıya ne bekliyon hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Beyler bu saatten sonra gel beraber güzel bi yere gidelim iki kadeh bişi içelim özür dilerim dersem anca küfür yerim , bu kadar basit kurtulabileceğim bir sıçış değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Arkadaşlarına yazmıştır şimdiye saat 9 oldu hala tık yok diye. Hatta idam kararın bile alınmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Eğer istanbuldaysan 2k yolla, önceden bi mekanı hemen hazırlatayım sana, program yapmışsın gibi gösteririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Şimdi önce bi yüzleş hocam, eşşeklik ettim eşşeğim ben diyerekten. Kabullen bi. Sonra eğer aracınız varsa tabi hadi dışarı çıkıyoruz diyip bütün mızmızlanmasına rağmen dışarı çıkar. çünkü yarın arkadaşlarına anlatacagı şeyler çok önemli "unutmuş ama özür diledir sonra beni şuraya götürdü çok güzeldi" felan gibisinden anlatırsa baya anlatıcak malzemesi olur. Yemek olması şart diil, güzel bi yere götür bide orda garsonu falan ayarla bi yerlerden çicek falan bulsunlar. Çünkü bugun butun arkadaslarına anlattı o yarın olmadan bısı yapman lazım cok krıtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Evde kefen, sabun ve pamuk var değil mi? lazım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hangi dizideydi lan koca gidip arabanın ilkyardım çantasını getiriyodu gecenin köründe sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 abi adamın varsa ve halledebileceksen banyoya kaçıp 5dk'da romantik bir masa, çiçek, şarap vs yaptıracaksın bir yerde. inandırıcı olması için sevdiği çiçek, hep içtiğiniz şarap, ilk dans şarkınız vs olmalı. sonra da 'yhaaa qandırdım' ayağına yatacaksın. daha güvenli yol da pahalı bir yerde içki, çiçekler ve anlamsız pahalı bir hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ya bu arada söylmeden geçemiycem GoT'daki yorumlarınla ikinci yıl dönümünü unutman o kadar inanılmaz bir bütün oluşturdu ki kafamda ahahah çok sevdim seni Mithat, boşan benle evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 çiçek sepeti burada işe yarıyor ama dışarı çıkartman şart. çiçek şart, takı şart yemek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Adam bitmiş ya üzüldüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar