bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne zamandır bizim site için focus grup çalışması yapacağım yapamıyorum. elimin altında paticik gibi bir kanal varken bu iş için biçilmiş kaftan kullanayım istiyorum. hedef kitlemiz erkekler değil, onu baştan söyleyeyim. kozmetik sitesi için bir çalışma yapacağız. ondan bekar erkek arkadaşlarımızı ilgilendirmiyor. hedef kitlesi olarak tercihen forumda aktif olan (tanışıklığımız olan) efendilerin eşleri veya kız arkadaşları. ben iletişimi direkt sizinle kuracağım, sizden verilen brief kapsamında yönlendirme yapmanızı rica edeceğim. katılım için pek bir şart aramıyorum sadece kadın kullanıcı olması ve ekranın deneyim süresince kayıt edilerek wetransfer ile bana gönderilmesini rica edeceğim. kullanıcıdan beğendiği ve beğenmediği (zorlandığı) yerler/konular/özelliklerle ilgili ufak bir yazı yazmasını rica edeceğiz deneyimi özetleyen. deneyim kapsamı şu şekilde: kullanıcı siteye girecek, üye olacak, ürünler ve içerik arasında istediği gibi browse edecek, beğendiği ürünü çantasına ekleyerek check out yapacak (ödeme gerçekleştirecek). çekilen tutarı ben kartına iade edeceğim. ödül konusuna gelince arzu ederse 3000 TL'e kadar olan alışverişte direkt 50% iade gerçekleştirebilirim (normalde indirim olmayan ürünler, biz karşılıyor olacağız, eşiniz bilir zaten kozmetikte indirim olmadığını) veya istediği bir ürün 150 TL'i geçemeyecek şekilde kendisine ücretsiz bir şekilde gönderiyor olacağız. iki iş olmaması ve deneyimin gerçek olması için gerçekten alışveriş yapıyormuş gibi yapması önem arz ediyor. zaten site ve ürünler her kadının ilgisini çekecek nitelikte burada bir şey söylemenize gerek kalmayacaktır sadece ekran görüntüsünü kayıt etmesi için bir programa ihtiyacınız olacak ve süreçte başka bir şeye bakmamasını rica ederseniz iyi olur. her deneyim grubunda kullanıcıya ihtiyacımız var. başlangıç olarak 5 kişi düşünüyorum devamında ihtiyaç olursa yine başlığı uplarım. iletişimi öm veya mail üzerinden sağlayalım lütfen, başlıkta malumunuz piç oluyor böyle şeyler. mail atmak isteyen [email protected] adresine atabilir. first come first served şeklinde ilerleyelim kimseye ayıp olmasın. ps. kadın kullanıcıları biraz dislemişiz ama iki, üç kişi tanıyorum zaten. paticedir, aryadır ilginizi çekiyorsa direkt iletişime geçin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bingildak said: hedef kitlemiz erkekler değil, onu baştan söyleyeyim. kozmetik sitesi için bir çalışma yapacağız. ondan bekar erkek arkadaşlarımızı ilgilendirmiyor. yanlis sitede konu actin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 binlerce kişi aramıyoruz, var yeterince evli barklı adam konuya ilgi gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 150 liralik urun az, onu 500 yapin. fondotene mi ne o kadar para veriyoz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bir ürün işte. az değil. 15 dakikalık deneyim altı üstü ki zaten hoşuna gidecek bir deneyim. iş gibi gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 peki ya metroseksüel erkekler çok seksist bi topik olmuş şikayet ettim inşallah banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bissürü kozmetik ürünü zaten unisex, gece kreminin üzerinde kadınlar için vs yazmıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 vibratorlerin ustunde de kadinlar icindir diye yazmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 aktiftablet msj kutun dolu, bana mail adresini öm at, mail ile briefi göndereyim hazır olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 türk mü olacak illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 türk olması tercih sebebi abi çünkü türk kullanıcısına yönelik site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bingildak said: [email protected] ahfdshfsydgfhysegfysgdfyg. sonunda surpriz yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne sürprizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Biraz daha kurumsal mail adresi bekleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 gerek yok kurumsal mail adresini public ortamda paylaşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ama anamızın, bacımızın mahrem bilgilerini istemesini biliyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 briefi gönderdim arkadaşlar mailleri kontrol edin, katılım kontenjanını doldurduk, ilgilenen herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 arkadaşlar çalışmayı tamamladık, katılan herkese çok teşekkürler. responsive tasarıma geçmemiz ile birlikte mobil üzerinden tekrar benzeri bir çalışma yapacağız. burada paylaşıyor olacağım, bu sefer katılımcı sayısını biraz arttırabiliriz, katılmak isteyip de dışarıda kalanları da dahil ederiz. mobil ekran görüntüsünü video kaydı almak için bir program bileniniz varsa paylaşırsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 aha biz kaçırdık yogunluktan dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Hadi hayırlı olsun. Nemlendiriciyi aldık, anti-aging dışarıda kalmıştı, mobilde de onu alırız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 arkadaşlar selam, yeni bir projeyi bitirdik. benzeri bir çalışmayı yeni projemiz için yapmak istiyorum. şartları aynı olacak. ben sizinle briefi paylaşıyor olacağım, siz setup ı kurup eşinizden/kız arkadaşınızdan deneyimi test etmesini isteyeceksiniz - bu sırada ekran görüntüsü kayıt edilecek (ödeme yapılacağı için kredi kartı girilen ekranı çıkartmanızı isteyeceğim). makyaj eğitimiyle ilgili bir konu olduğu için bu konuya ilgisi olan kadınların katılımı çok makbule geçer. 5 kişilik bir grupla çalışacağız bu sefer. tanıdığım kişilere öncelik vereceğimi şimdiden söyleyeyim. 1 ürün + eğitim satın alınacak. Eğitime ait ödemeyi ben kartınıza iade ediyor olacağım. Ürün katılım hediyesi olarak evinize ufak tefek hediyelerle gönderilecek. ilgilenenler lütfen pm'den benimle iletişime geçsin. bu hafta gerçekleştirmeyi planlıyoruz. ps. bu focus çalışmasında gözlemlemek istediğimiz kullanıcının proje hakkında son kullanıcı yorumları. önceden yaptığımız testten farklı olarak bu projede bize dolu dolu bir geri bildirim vermesi çok önemli (yazılı olarak paylaşması yeterli). ondan bu yönde yatkınlığı olan, ilgili kişilerin katılması zorunlu. herhangi bir kullanıcı olmamalı. çalışmaya katılıp da uygulamalara fiilen katılmak isteyenler olursa istanbul içerisinde lansman öncesi session ayarlayabiliriz. 4 kişi olarak uygulamaya ücretsiz olarak katılabilirler. böylece 360 derece deneyim etmiş olurlar, buradaki deneyimlerini de bize feedback verirler. win win olur. hafta içleri olduğu ve haftada sadece 2 gün olduğu için schedule biraz yoğun ama ayarlamaya çalışırım. ek not olarak düşeyim, web üzerindeki focus grup çalışması için vereceğimiz ürün (kendi seçebilir) makyaj ürünü olacak. ne yazık ki cilt bakımına izin alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bingildak, mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 dolu olmasa şaşırırdım ya. -boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 katılım doldu arkadaşlar, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar