-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 cok komiksin cidden, istanbulda siz muzik dinlerken, kızılay avm'de cevikler sıkıstırdıkları cocukları linc ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sidik mi yarıştırcaz harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ee o zaman yalan yanlıs bılgınle konusma. su ankaranın hic biseyini sevmem ama gezide ki durusu ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 eyvallah da, ankara işte, bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 odtü'sü mülkiye'si hacettepe'si ankara ayrı bir hikaye, potansiyeli bol saygım sonsuz amma toplumsal herangi bir refleksin ar damarı istanbul'dan geçiyor dediğim bu yani. tersi olsa ankara avm-şehir olana kadar patlardı gezi benzeri bişey. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 avm sehri ne alaka konuyla. bide denizi de yok zaten de tam olsun. olsun, atamın yattıgı sehir olması yeter bana. deniz sizin olsun, ben anıtkabirin yanında yasamaktan mutluyum, bir gün savunmak gerekebilir ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yav said: Gezi mesela, istanbul dışında yalan kare yalandı izmirliler kemalist mastürbasyon peşinde koştu diğer şehirler keza ne olacak. ankara belki biraz. ora da bürokrat cenneti neticede tey ankarada polis istanbula göre çok daha acımasızdı, istanbulda polise börek verip namaz kılan dincinin başında bekleyip poz verirken ankarada kan alıyordu polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ankara da yaşayan da bir gün ölecek, İstanbul da yaşayan da. Konu kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bugün yaşanan Radiohead etkinliği dayağından sonra Thom Yorke bir şey diyecek mi, ne diyecek, bir gazla konsere gelecek mi yoksa bok yesin Türkiye diyip hiç mi gelmeyecek çok merak ediyorum ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Xaero said: Ramazandan sonra bilumum pavyona giden zina yapan, alkol günah diyip ot içen itoglu itler değil mi bunlar.. Sıkıysa tarlabasinda pavyon bassaydilar bugun degil, yarin. dun sokakta iki disi dovuyorlardi, bugun cok rahat bir sekilde mekan basip "yakariz" diyebiliyorlar. yarin oralari da basacak duruma gelecekler zaten. bireysel silahlanmaya kesinlikle karsi birisi olarak bu onumuzdeki 5sene icinde bunlarla karsi karsiya gelebilecegimiz icin bu dusuncemde tereddut etmeye basladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 fakat care bireysel silahlanma su an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 o halde icinde bireysel silahlarimiz ve de mini bir bunkerimiz olan bir dag evine tasinmaya ne dersin? <3<3<3 we are ready for comarocalypse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 keles de alir miyiz? parantez bacakli her ay doblo alip satan adamlardan dayak yemis benim asyalim. ben o adamla plak almak icin maillestim birkac ay once. yarin bir mail atayim da detay ogreneyim. kac kisi gelmisler, dukkani da yagmalamislar mi fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bu aksam protesto var cihangir icin. #Cumartesi21deCihangirdeyiz hash tagiyle. https://twitter.com/search?q=%23Cumartesi21deCihangirdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 keles, roket atar.. hepsini.. beline bir metre metre m230 bushmaster mermisi dolayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 uf çok yakışacak. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yav said: odtü'sü mülkiye'si hacettepe'si ankara ayrı bir hikaye, potansiyeli bol saygım sonsuz amma toplumsal herangi bir refleksin ar damarı istanbul'dan geçiyor dediğim bu yani. tersi olsa ankara avm-şehir olana kadar patlardı gezi benzeri bişey. olmadı. tam bir cahil istanbul eylemcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ya solemıyım dıyorumda gelın ızmırde ıs yapalım lan, kendı gettomuzda takılalım ıste evlerde ucuz. Mis gibi. Seneye bu vakıtler donmus olcam ısalla borekcı falan acalım nasolsa boluncez, ıyı dırenıs kasarız ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Akşam gidecek olan var mı? Yeri bulamayabilirim diye tanıdık olsa daha iyi olur dedim , biriyle ortak merkezi bir yerde buluşulur oradan gidilir böylece kolay bulmuş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yav said: lan gene de, istanbul be türkiye'de içinde yaşaması anlamlı başka yer yok, konformizm sınırları dışında. çağa dünya'ya tanık oluyosun. ne kadar boktan da olsa işler güçler. değişik bi cazibe Neye göre kime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 @Mithat, Dur allanı seversen, eşinden yine zılgıtı yiyeceksin. otur oturduğun yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 asdfasd , lan o da gidelim der , gezme eğlenme falan onun kafasında orası şuan. Zaten bi ton insan gidecek milletin g*tü yemez saldırmaya bizde gider eğleniriz diyodur şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Mithat said: Akşam gidecek olan var mı? Yeri bulamayabilirim diye tanıdık olsa daha iyi olur dedim , biriyle ortak merkezi bir yerde buluşulur oradan gidilir böylece kolay bulmuş olurum. Xenocide ile aktiftableti yanina al. arkadaslar pek bi delikanli direkt kafayi koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 1 tane canlı bombaya bakar reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar