Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Gercek ramazan dayagi bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Ramazanda icki icti diye dövülmek sayilir ancak esas noktayi koyacak olan hamle oruc tutmadigi icin yenen dayak olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 az önce sokakta 16 - 17 yaşında bir çocuk durup durup su içmeye başladı. aynı yerde yol çalışması var ve bıyıklı bıyıklı amcalar hiç oralı bile olmadı. nirde bu dövlet, din elden gidiyor!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 abi kürekli falan adamlar bi de. hani döv öldür oraya göm. hakkaten ilginç olmuş müdahale etmemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 https://www.facebook.com/incicaps/videos/1294900250543066/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Adapazari yok ankette, olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 MasterHapLo said: isci kesiminin cogu oruc tutmuyor. Ahahaha yok artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Antalya'da oruç tutan yok sanırım. Gerçi bu sıcakta tutan da manyak filan olmalı. Geçen ramazan biri sokakta bira içiodu, adamın teki hüğopp filan diyecek oldu yanındaki sanane lan adamdan dedi, konu kapandı. Negzel memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Fabrikada yemekhanede ne sıra kaldı ne bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Flameoffear said: Antalya'da oruç tutan yok sanırım. Gerçi bu sıcakta tutan da manyak filan olmalı. Geçen ramazan biri sokakta bira içiodu, adamın teki hüğopp filan diyecek oldu yanındaki sanane lan adamdan dedi, konu kapandı. Negzel memleket. antalyada millet baya gergin ya. kiminle konuşsam huysuz. turizmden dolayı milletin tadı kaçmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bugün rüyamda arkadaş grubuyla bir restorantın önünde yemek yiyiyorduk. Sonra bir kalabalık saldırıyordu oruç tutmuyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 rüya degilde kabus gibi geldi. https://i.hizliresim.com/X4kApD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 random "oruçsuzsun" dayağı değil de şeyden korkuyorum ben ya, iftara yakın bi saatte bi yemekçiye oturup sipariş vericem, gelecek, beni yerken gören biri HAH TOP ATILD diye oruç açacak, 5 dakka sonra gerçekten iftar saati gelince de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bingildak said: Flameoffear said: Antalya'da oruç tutan yok sanırım. Gerçi bu sıcakta tutan da manyak filan olmalı. Geçen ramazan biri sokakta bira içiodu, adamın teki hüğopp filan diyecek oldu yanındaki sanane lan adamdan dedi, konu kapandı. Negzel memleket. antalyada millet baya gergin ya. kiminle konuşsam huysuz. turizmden dolayı milletin tadı kaçmış durumda. O ayrı mevzu, oteller bildiğin jetski tutmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Belekde bir otelde çalışan arkadaşla konuştum. 1300 kişilik otelde 40 kişi varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 di said: Beter olsunlar. şunu bu aralar nerdeyse hergün söylüyorum ya. (daha demin söyledim de geldim foruma hatta dsfsd) haberler falan açıksa hele hiç sekmiyor. meslek grubu falan da ayırt etmiyorum. taksiciler isyanda, memurlar maaş zammının azlığından yakındı falan genellemeli haberler var ya direk basıyorum küfürü. alayının alayı beter olsun. resmen nefret doluyum(z) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Biz de bosuz da, bisi olmaz bu sene de boyle iste. Komple yabanciya calisan heryer sikintili. Havayolu ulasimi sicti , bodrum -%36, antalya -%37 yabancida -%5 -%8 yerli dususu inanilmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Daha bunun hazirani temmuzu agustosu var artik kim bilir kaca gerileyecek. Mike mike rusyadan ozur dilenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Amk olan havayolu kaatlarina oldu ya. Tas gibi firmalar yere serildi all time lowa indi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Esh said: Biz de bosuz da, bisi olmaz bu sene de boyle iste. Komple yabanciya calisan heryer sikintili. Havayolu ulasimi sicti , bodrum -%36, antalya -%37 yabancida -%5 -%8 yerli dususu inanilmaz ya. Seni kesseler acimaz olm. Agustos bitmeden vizeye basvurmak lazim yine. Yoksa bi gelesimiz vardi o taraflara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 masa said: Belekde bir otelde çalışan arkadaşla konuştum. 1300 kişilik otelde 40 kişi varmış sdf kendi secimleri bro https://i.hizliresim.com/VYa4zq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ya menderes turel de kotu herif degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Esh paran gitti hala bir akp secmenisin. bu genel secimler belediye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Farkmaz belediye de akpde farketmiyo. Antalya cho baya boktandi olm, ha akp ha chp yani bisi farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar