Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 2-3 gündür yollar her saat bomboş. Hele cuma en kalabalık olan saatte yarım saatten kısa sürede karşıya geçtim. Bugün fren yapmadan geldim yüne falan. 2-3 gündür bi boş sanki yollar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 okullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 binali yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Tayyip trafiği çözdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 hafta sonu avm çıkan yollar dolu gerisi açık hafta içi tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 µh said: okullar cevap verilmiş. şunu görmemek/bilmemek ancak mithat tarafından yapılabilirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Offf cahil cahil konusmussunuz gene Istanbul trafigi hukumetimizi zor durumda birakmak isteyen paralelciler tarafindan kasitli tikaniyordu, paralelci trafik polisleri kontrolvs ayagina serit kapayip duruyordu filan. Cok sukur paralelcilerden kalma son kisa adam ve kadrosuda uzaklastirildi, reisicumhurumuz direk trafigin kontrolunu eline aldi ve yollar acildi iste. Devoremiyceksinoz hukumetimizide, reiside Cok yasa recep Cok yasa tayyip Cok yasa erdogan Allah zeval vermesin devlet buyuklerimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Laurelin said: Offf cahil cahil konusmussunuz gene Istanbul trafigi hukumetimizi zor durumda birakmak isteyen paralelciler tarafindan kasitli tikaniyordu, paralelci trafik polisleri kontrolvs ayagina serit kapayip duruyordu filan. Cok sukur paralelcilerden kalma son kisa adam ve kadrosuda uzaklastirildi, reisicumhurumuz direk trafigin kontrolunu eline aldi ve yollar acildi iste. Devoremiyceksinoz hukumetimizide, reiside Cok yasa recep Cok yasa tayyip Cok yasa erdogan Allah zeval vermesin devlet buyuklerimize melih başgan bu durumu acıklıga kavusturmustu zaten, dedigine göre geziciler otomobil filoları kiralayarak trafigi sabote ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 gayet bok gibi abi trafik, nesi boş. o cuma günü ne rezil olduk özellikle. eşim de dün yeşilköye gitti geldi, totalde 5,5 saat sürmüş 4.levent-yeşilköy git gel. bence pek boş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 allah gelse düzelmez istanbul trafiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Lan 20:30da yalovadaydım, 23:45te anca cekmeköyde evime varabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ev kira mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 valla garip bir şekilde var böyle bir şey. baya boştu. her yer çok kalabalık olmasına rağmen trafik yoktu. yalnız şimdi iftar vakitleri 8 buçuk 10 arası her yer bomboş oluyor ya çok seviyorum. kadıköy'den 20 dakkada florya'ya gitmişliğim var iftar vakti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bu hafta içi ramazan öncesi tatile gidenler çoktu, o yüzden fena değildi pek. cumartesi gayet rezaletti, pazar evde takıldım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 üçüncü köprü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Okullar daha bitmedi ki? Bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 hattok said: üçüncü köprü elbette ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Cuma 22:30 da yesilkoyddn ciktim sahil yemyesildi 4levente 1 gibi gidebildim ama sahil yemyesildi kek. Denk gelmis yoksa bos oldugu falan yok sabah 6:30 dan geceye kadar bombok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 avrasya tüneli açılınca her şey daha güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 insallah kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Fistan said: allah gelse düzelmez istanbul trafiği zaten yollari kapatirlar allah gececek diye. daha kotu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bakırköy ümraniye arası gidip geliyorum. trafikte bir azalma yok... yani eve varış saatim ayn. hatta cuma rekor trafik vardı maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bu sabah baya rahattı trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 aksine 2 3 haftadır ekstra bir trafik var akşamları ist de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Selam, Sabah 6'da Tuzla'dan çıktım, 6:25 gibi Dudullu'daydım. Abi o saatte bile gişeler yoğun : Allah'dan ilk sağdan çıkıp köprü trafiğinden kurtuluyorum. Sabah evden erken çıkıyorum artık, akşam da 5 dedi mi paydos yapıp doğru eve. Bazen 4,5 bile oluyor çıkış saatim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar