Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 2-3 gündür yollar her saat bomboş. Hele cuma en kalabalık olan saatte yarım saatten kısa sürede karşıya geçtim. Bugün fren yapmadan geldim yüne falan. 2-3 gündür bi boş sanki yollar ?
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 hafta sonu avm çıkan yollar dolu gerisi açık hafta içi tam tersi
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 µh said: okullar cevap verilmiş. şunu görmemek/bilmemek ancak mithat tarafından yapılabilirdi :P
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Offf cahil cahil konusmussunuz gene Istanbul trafigi hukumetimizi zor durumda birakmak isteyen paralelciler tarafindan kasitli tikaniyordu, paralelci trafik polisleri kontrolvs ayagina serit kapayip duruyordu filan. Cok sukur paralelcilerden kalma son kisa adam ve kadrosuda uzaklastirildi, reisicumhurumuz direk trafigin kontrolunu eline aldi ve yollar acildi iste. Devoremiyceksinoz hukumetimizide, reiside Cok yasa recep Cok yasa tayyip Cok yasa erdogan Allah zeval vermesin devlet buyuklerimize
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Laurelin said: Offf cahil cahil konusmussunuz gene Istanbul trafigi hukumetimizi zor durumda birakmak isteyen paralelciler tarafindan kasitli tikaniyordu, paralelci trafik polisleri kontrolvs ayagina serit kapayip duruyordu filan. Cok sukur paralelcilerden kalma son kisa adam ve kadrosuda uzaklastirildi, reisicumhurumuz direk trafigin kontrolunu eline aldi ve yollar acildi iste. Devoremiyceksinoz hukumetimizide, reiside Cok yasa recep Cok yasa tayyip Cok yasa erdogan Allah zeval vermesin devlet buyuklerimize melih başgan bu durumu acıklıga kavusturmustu zaten, dedigine göre geziciler otomobil filoları kiralayarak trafigi sabote ediyordu
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 gayet bok gibi abi trafik, nesi boş. o cuma günü ne rezil olduk özellikle. eşim de dün yeşilköye gitti geldi, totalde 5,5 saat sürmüş 4.levent-yeşilköy git gel. bence pek boş değil.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 allah gelse düzelmez istanbul trafiği
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Lan 20:30da yalovadaydım, 23:45te anca cekmeköyde evime varabildim
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 valla garip bir şekilde var böyle bir şey. baya boştu. her yer çok kalabalık olmasına rağmen trafik yoktu. yalnız şimdi iftar vakitleri 8 buçuk 10 arası her yer bomboş oluyor ya çok seviyorum. kadıköy'den 20 dakkada florya'ya gitmişliğim var iftar vakti sdf
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bu hafta içi ramazan öncesi tatile gidenler çoktu, o yüzden fena değildi pek. cumartesi gayet rezaletti, pazar evde takıldım zaten.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Okullar daha bitmedi ki? Bitti mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 hattok said: üçüncü köprü elbette ki
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Cuma 22:30 da yesilkoyddn ciktim sahil yemyesildi 4levente 1 gibi gidebildim ama sahil yemyesildi kek. Denk gelmis yoksa bos oldugu falan yok sabah 6:30 dan geceye kadar bombok
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 avrasya tüneli açılınca her şey daha güzel olacak
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Fistan said: allah gelse düzelmez istanbul trafiği zaten yollari kapatirlar allah gececek diye. daha kotu olur
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bakırköy ümraniye arası gidip geliyorum. trafikte bir azalma yok... yani eve varış saatim ayn. hatta cuma rekor trafik vardı maalesef
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bu sabah baya rahattı trafik.
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 aksine 2 3 haftadır ekstra bir trafik var akşamları ist de
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Selam, Sabah 6'da Tuzla'dan çıktım, 6:25 gibi Dudullu'daydım. Abi o saatte bile gişeler yoğun : Allah'dan ilk sağdan çıkıp köprü trafiğinden kurtuluyorum. Sabah evden erken çıkıyorum artık, akşam da 5 dedi mi paydos yapıp doğru eve. Bazen 4,5 bile oluyor çıkış saatim. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar