eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Basliktan da anlasilacagi gibi pcnin icinde bir adware var, evlerden irak. Win10 un kendi ozelligi olan reseti denedim ve kismi format attim ama gecmedi. Sonra tam tesekkurlu format attim ama hala pcnin icinde bir yerlerde. Norton 360 ile tarama yaptim yok bulamadi, temiz dedi. Diger butun adware malware programlarini denedim ama yok hepsi temiz diyor. Chrome a adware yukledim sorun ortadan kalkti ama bu seferde steami vurdu. Steam de nereye tiklarsam hemen ekstra sayfa cikiyor ve `bu programi kullan, deli filmler izle` diyor. Help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 abi bi program vardı acayip etkili falan diyodu herkes hatta her durumda değil yalnızca senin durumun gibi son çare hallerde kullanın falan diyorlardı. çıkar biri söyler ismini hatırlayamadım ben heh lan hatırladım. programın adı combofix. sanırım bu işe yaricaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 combofix çözmediyse direk harddiski yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 µh said: combofix çözmediyse direk harddiski yak win 10 desteklemiyor ki. combofix yaksın kendini o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx bunu dene. sonra: https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 adsl kullanıyorsan modeme yerleşmiş olabilir. belli bir markanın modemin yazılımına yerleşip her aramana müdahale eden virüsler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 pulkas said: https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx bunu dene. sonra: https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ İkiside çözmedi sorunu :( ahmedinejad said: adsl kullanıyorsan modeme yerleşmiş olabilir. belli bir markanın modemin yazılımına yerleşip her aramana müdahale eden virüsler var. Gördüm bunu bende ama varsa nasıl çözecem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 router'a hard reset atacaksın. Arkada reset yazan ufak bir delik olacaktır. Orayı denersin. Ya da firmware upgrade falan da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 loaris trojan remover. efsane ama, free sürümü sadece bulur. pro sürümü yok eder. bi yolunu bulursun ama önce bi tarat bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bootable dene bide usbye yaz bununla ac tara https://security.symantec.com/nbrt/nbrt.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 eregorn said: Sonra tam tesekkurlu format attim Takdirli atsan çözülmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Bu arada formattan sonra pc kendini kapatmaya başladı. Oyunun ortasında kapatıyor. Reset falan değil bildiğin kapatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 KillJoy said: loaris trojan remover. efsane ama, free sürümü sadece bulur. pro sürümü yok eder. bi yolunu bulursun ama önce bi tarat bakalım 0 tehdit diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 İzle madem filmleri ne yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 cacodemon said: router'a hard reset atacaksın. Arkada reset yazan ufak bir delik olacaktır. Orayı denersin. Ya da firmware upgrade falan da deneyebilirsin. bunu da yaptım yok olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 boot sector'e, bios'a filan yerlesen virusler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 tamam da onu nasıl halledecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bios'u tekrar guncelleyebilirsin ama orada olmasi o kadar ihtimal degil. boot sector'u sil, sonra sifirlar harddisk'i (sifir yazdir iste bir suru, tam silme). sonra tamamen bolumsuz filan harddisk'e yukle. windows yukledigin seyi microsoft'tan indir, ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bu nasıl illetmiş, preview'u okurken başlığa tıklamaya korktum. post attım diye bana da bulaşmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 senin mevzu modemden ya. en temizi modemi değişmek. tplink'in modellerinde sızma oluyordu sznırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 seninki gibi bazı illetler denk geldiği zaman, emeğe saygı deyip reklam vermelerine izin veriyorum. Adam uğraşıp 984374593 tane malware programına yakalanmayan bir şey yaptı ise bırak o sana popup falan çıkarsın zaten. iyi geçin onunla.. ruhunu okşa. çok sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 noob :) modemini formatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar