Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead by Daylight

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ekip kuramamanin sebebi cok acik. Oyun survivorlar icin cok kolay olur 4 faget surekli skypeta aktif comm yaparsa

Ama yeteri kadr gozyasi dokulmus olacak ki devler ekleme karari almis 2 kisi parti yapip girebileceksin yakinda
Mesaj tarihi:
Yok öyle bişey. Dün gayet 5 kişi girdik survivorken elimize verdiler yeterince.

Oyunda zaten parti kurma da var. Ama illa katilin de senden olması ve karşıyı dörtlemen gerekiyor. Saçmalık orada zaten. Ben survivor rastgele giremiyorum arkadaşımla. Hemen ağlamak, faget. lel
Mesaj tarihi:
of herkes bu lanet sıkıcı oynuyor yeter. kanser gibi yayıldı tüm streamerlara. oynaması zevkli değil ki izlemesi zevkli olsun. 70 bin kişi izliyodu dün gece twitchde. anlam veremedim.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de sıkıcıdır diye hiç almayı düşümemiştim, kendine has bir oyun türü olmuş, rakibin zekasına karşı oynuyosun salak bir adamsa hiç sansı olmuyor hele 5 kişilik arkadaşlarla oynanırsa tadından yenmez.

Devamlı gelişip yeni şeyler ekleniyor, haritaya killer'a göre strateji belitliyosun

Jason'nı aldım ek olarak mesela ona özel map var daha avantajlı orda diğerlerinde olmasa bile jasonu secersen onlarda orayı görmüş oluyor tabi random çıkıyor map belli olmuyor böyle şeyler de var.

Uzun zamandır ilk kez farklı bir oyun gördüm diyebilirim, ve çok ucuz.

Mesaj açmışken son gelecek adamıda koyayım.

https://www.youtube.com/watch?v=agq3D3J80io
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de yeni basladim. uzun suredir izliyordum. son indirimden topladim dlcleriyle. cok eglenceli. katil oynarken siralar uzun. sirf katil oynamak icin almistim. hem takim oyunlarindan gina geldi hem de hayrani oldugum karakterler var.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bugun biraz oynayayim dedim, katil/sunucu oldugumda survivor pingleri cogu zaman sariydi ve hatiri sayilir miktarda kirmizi olup, oyun esnasinda lagdan bir sey yapamayanlar vardi. sebebi ne acaba?
  • Yeni Oluştur...