benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 dün üye olanlara yazık ya asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 dün üye olanlar canlı para vermedilerse en avantajlılar, provizyonda halen iptal edilir karttan sıkıntısız. mail order da kart kapatılarak sıkıntısız halledilir. diğerlerinde sıkıntı büyük sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 dün 1 yıllık peşin nakit verenlere yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Bildigin dolandiricilik yapmışlar. 5-6 ayimiz daha vardi esimle benim. Ama bi bokluk cikacagi belliydi son 2 aydir marmara forumdaki aletlerin hepsi bakimsizliktan dökülüyordu. Mal varligi dogru duzgun yoksa aletler de rehinliyse para fln alamazsiniz demis gazetelerdeki avukatlar. Baska magdur varsa bizim gibi gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 6 ay önce üye oldum hem bellevue ye hem de city's e gidiyordum ki ortada hiçbir şey yok gibiydi gayet kalabalık ve güzel işliyor gibi duruyordu. ancak 2 yıl önce 2k ya olduğum üyeliği bu yıl 1300 e oldum ki demek ki kaçış planı yapmışlar bu şekilde. şimdi ben peşin vermedim ay-ay ödüyordum da nasıl olacak merak ediyorum kartı kapattırsam mı direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=305531 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 mail order falan derken kurtardim da akasyadaki eve 10 dk yurume mesafesindeydi, kirk yilin baisnda motive olabilmisken sahane oldu acibademde alternatif ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 benjani said: http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=305531 ahaha DFLSKGHLDFJSGJLHGDFAFHJHFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bLackcha0s said: 6 ay önce üye oldum hem bellevue ye hem de city's e gidiyordum ki ortada hiçbir şey yok gibiydi gayet kalabalık ve güzel işliyor gibi duruyordu. ancak 2 yıl önce 2k ya olduğum üyeliği bu yıl 1300 e oldum ki demek ki kaçış planı yapmışlar bu şekilde. şimdi ben peşin vermedim ay-ay ödüyordum da nasıl olacak merak ediyorum kartı kapattırsam mı direkt gelecek dönem işlemlerinde provizyonda dır. internet bankacılığından bakabilirsin kredi katı ile halletmişsen. Hiç öyle bişey yoksa zaten problem de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ya o parayi sen bankaya taksit taksit oduyosun, banka jatomiye aninda oduyo senin uyeliginin tamamini. Ama yine de hukuki bir geri alim ihtimali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok abi öyle olmuyor. mağaza taksit taksit alıyor ödemesini bankadan. en azından bizim için öyle. taksitli satışın ödemeleri taksit taksit alınıyor. adam 6 taksit aldıysa çıkartıp sana banka paranın hepsini vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 barış fitness center'a gidiyorum. barış var, sahibi ve hoca. arada salona dalar "şu amınakodumun dumbellerini yerine koysanıza lan!" diye bağırır falan. motivasyon tavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bingildak said: yok abi öyle olmuyor. mağaza taksit taksit alıyor ödemesini bankadan. en azından bizim için öyle. taksitli satışın ödemeleri taksit taksit alınıyor. adam 6 taksit aldıysa çıkartıp sana banka paranın hepsini vermiyor. Bizde direk odeme abi. Gerci taksitle cekmiyorum pek ama bazen denizbank karti olana falan kendisi boluyo, bizi ilgilendirmiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 biz taksitli alisverisi direkt tahsil ediyoruz. banka taksit taksit aliyo musteriden. bizim hesaba direkt geciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 alırlar o parayı taksit taksit... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Abi iki model var işte. Firmanın direkt çekip, bankanın da direk bütün miktar kadar blokaj koyup, müşterinin ekstresine taksit taksit yansıttığı model var. Bunu başvuru/dilekçe vb. ile iptal edemezsiniz, izinsiz tahsilata değil dolandırıcılığa falan girer bir yerde, banka da mahkeme kararı olmadıkça "bizi bağlamaz" der ki çok haksız da sayılmaz. Bir de firmanın kredi kartı bilgilerinizi bir yere kaydedip her ay yeni bir tahsilat olarak çektiği düzen var. Bankadan bağımsız bu, kartı mail ordera kapatmanız yeterli olur muhtemelen, ama emin olmak için "kartımı kaybettim" derseniz numarasını değiştirip yenisini yollarlar, taksitlerin devamını çekemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 İyi diye biliyordum anlam veremedim batışına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bankalarımız da böyle olacak günün birinde. nasıl ya? garanti nasıl batar yha? derken ferit çoktan cem uzanla maldivlerde langırt atıyor olacak falan. bir şeyin büyük kalabalık olmasının güvenilir olduğuna delil olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ülkece fazla büyük bir ülkeyiz. kıyı şeritlerinden ibaret küçük bir ülke olsaydık(kara denizi daihl etmiyorum), ne kadar güzel bir üke olaiblirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 valla diger kiyilara bakiyorum da..yunanistan ..batti..italya meh..ispanya coktan gitti..portekiz ne yaptiklarini kendileri de bilmiyor..bir arada fransa var ..kiyi cozum degil gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 imamizer said: barış fitness center'a gidiyorum. barış var, sahibi ve hoca. arada salona dalar "şu amınakodumun dumbellerini yerine koysanıza lan!" diye bağırır falan. motivasyon tavan. aha, ahmet okumuşa gidiyodum bende. koşu bandını 10 dakikadan fazla kullananı azarlıyordu. servis masrafına yetişemiyorum diye ağlaşıyordu. her tarafta yazı vardı 10 dakkadan fazla kullanmayın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bu arada aynı salona zamanında daha az ünlüyken kıvanç tatlıtuğda geliyordu. nedense o yürüdü baya ben aynı kaldım... geri gittim hatta peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 selçuk şahin gidiyordu akasya jatomiye ya. komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 yazık lan bizde bi ivana sert birde anadolu efes kızlarından 1-2 tane geliyordu(gelmiyorlar artık). //hatırladım bunlar jatomiye geçmişlerdi artık geri gelirler tıh tıh tıh (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 jatomide baska olaylar donuyormus diye bi kulagima geldiydi twitterdan surekli jatomide çekin yapan hafif meşrep hatunlar cogalinca heh dedimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar