Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jatominin batması


elesso

Öne çıkan mesajlar

bu sene çok batış yaptı bunlar, vatandaş söğüşlemenin yeni taktiği bu oldu galiba. kardeşimin gittiği daha küçük çaplı salon da batmış, etraftan da duydum başka yerler de var.

yaz başında yıllık üyelik paralarını alıp kaçıyorlar bence, ki bu jatomi metrobüslere felan reklam veriyordu. maliyetleri de olabildiğince stabil bir iş zaten kirası belli çalıştırdığı adam belli, kettlebell aldığı için mi batmış ssdfs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi öyle bir şey, büyütmeyin bu kadar adı "jatomi" diye. türk şirketi işte isim hakkı almış altı üstü franchise felan süslü kısmı bunun, yönetiminde ne bir tane yabancı vardır ne de yurt dışı iletişimi.

http://www.hurriyet.com.tr/jatomi-fitnessin-iflas-etti-tum-subelerini-bir-saate-kapatti-40111687

herifler 2 aydır personele maaş vermiyor, iflas açıklamasını ayın 31'inde öğleden sonra yapıyor, gaz kaçağı var diyerek içeridekileri dışarı çıkarıyor ve iflas ettiği gün öğle saatine kadar kayıt almaya devam ediyor. evet bildiğin çomar türk esnafı işte, gayet planlı bir şekilde 'batmış'.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mail order olarak ödediğim için direk kredi kartını mail order'a kapattım. muhtemelen çekmezlerdi de yine de kapattırdım garanti olsun diye. Maduriyetim; hasta olduğum için bugün saunaya girecektim. Artık giremeyeceğim.

arkasındaki hikaye ise şöyle:
Bu polonyalı firma aslında ingiltereye yatırım yapmak istiyor. Fakat ingiltereye öyle nerden geldiği belirsiz(karapara) ya da nakit lank diye para sokarsan senden vergi diye belli yüzdesini alıyor. Adamlarda Türkiyeye, (hem ab'ye yakın, hemde ortadoğu kuralları işleyen bi ülke olduğu için) nakit para sokup işletmek, para edince de satıp; karaparayı? aklamak için jatomi'yi Türkiye'ye getiriyor. Şimdi ise muhtemelen, alıcı bulduğu için iflas ettiriyor firmayı (40k üye ile uğraşmamak için) bikaç aya görürürz macfit mi olacak xfit mi olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en son aylık 50 tl olacak şekilde 12 ve 24 aylık üye alımı yapmışlar, o ara voleyi vurup kaçmışlar belli

lan daya yeni örnek mahallesinde 14 yıllık mahalle spor salonu yaptı aynı şeyi ahahah

abi ama belliydi yani son 3-4 yılda her yer spor salonu oldu "kim gidiyor bunlara?" diye soruyordum

aynısını emlak balonunda yaşayacağız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi diyorum işte yeni dolandırıcılık yöntemi.

aylık hesap yapma hiç adam yıllık bazda alıyor parasını, 2 yıllık üyelik bile yapıyormuş. hizmetini 1-2 yıla yaydığın işin ödemesini peşin al. zaten mayıs bitmiş önündeki 3-4 ay minimum sayıda yeni üyelik alacaksın. personele de maksimum dönem maaş ödeme (bu örnekte 2 ay - yarım gün). yine bu süreçte vergi borçlarını ödeme biriktir, öz sermayeyi iyice ye. iflas ver kenara çekil.

vatandaş iflas masasına gitsin, firma sahibi kişisel serveti üzerinden sorumlu olmadığından içerideki malları felan satıyorlar önce, öz sermaye zaten bitmiş. önce devlete borçlar gidiyor, kalırsa çalışanlara ve diğer alacaklılara, kalırsa hizmet alanlara. elbette ilk adımdan sonra bir şey kalmıyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız bildiğim kadarı ile, ödemeleri diğer spor salonlarının aksine peşin değil, aylık nakit ya da aylık kredi kartı çekim, ya da mail order opsiyonları sunan bildiğim tek spor salonu idi. vur kaç tan çok, zaten kaçacağım, pek fazla insan madur etmeden kaçayım mantığı vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

kasti iflas bu resmen ya, nesi değişti de battı yani. tam bir saçmalık.

neyse ki macfit'e gidiyorum, yıllık üyelik gibi saçmalıkları da yok ay ay ödüyorum hiç yıllık bağlayamam.

macfitin mars olanlarında sadece yıllık üyelik alıyorlar aylık yok.
Bu biraz da olsa gelen adamların bir nebze daha düzgün olmasını sağlıyor (bir nebze) ama hala parası olan mal herifler de gelebiliyor. Bunu önlemek için davetiye olayına girmek lazım ama para kazanan bir işletme kolay kolay gçemez böyle bir sisteme.
Şöyle bir güzellik var bir tane hatunu şikayet ettiler anına parasını verip yolladılar kulüpten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...