goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 başlıktaki kusmuk espriyle dikkat çekeyim istedim. neyse model 2oe, 2qe değil karışmasın. i7-4700HQ 16gb ram 256gb ssd (128x2 mSATA RAID 0) GTX765M 2GB 1 TB HDD başka yazmam gereken ne var bilmiyorum. kronik bir sorunu, dev yıpranması yok. altındaki kauçuklardan ikisi düştü, bir de bataryası sürekli takılı durmaktan herhalde öldü. 20dk dayanmıyor elektrik giderse anca uykuya alırsınız :) 2014 şubatta vatandan almıştım. aslında her ihtiyacımı görüyor kerata ama yeni işyerim laptop verdiği için bunu satıp üstüne 3-5k atıp eve kasa alabilirim gibi geliyor. (önceden kendi laptopumla işe gidiyordum) ederi kaç dürüm sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ederi 2 czech streets bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ayda 29.95$ recurring? sizi ciddiyete davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bataryaya calibration atsana msi in app inden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 @Esh ne kadar kötüsün, ilk görünce benime aklıma ilk oralar geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 o czech lerinde ne fantazisini cikarttilar be kardesim.5 6 farkli seri yaptilar en az..goren duyan da yasayan mutluluk ulkesi zannedecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 surekli takılı durmakla batarya aslında cop olmaz hatta ulkemizde cogu bolgede voltajda dalgalanmalar oldugundan takili kalmasi daha iyi donanıma zarar gelmemesi icin ama omru kısalabilir arada bir doldur bosalt yapmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Gs70 in bataryasi butunlesik degil mi zaten ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bütünleşik de arka kapağı açıp kolayca değiştirebiliyorsun, en üstte pil var. güvenilir pil bulsam kendim alıp değiştireceğim ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 benim de price check'lik laptop var, sana 1-2 bişey söylensin de burdan sorıyım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kendi kendini baltalayınca esh bile sallamadı fiyat. söylesene eş bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ne bilim la 2-2.5k eder heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 iyi notebook alıcı değilim ama 1650 ye alırım. Birde vakit bulursan Brasserie Polonez de chateaubriand yeriz. Lego anahtarlık da getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 alıcı değilmiş ama alırmış sonra git 2.5kya sat aizy free moneh. lord goltbaren yer mi lan bunları ben alıcı değilim ve almam bu dandik laptopunu karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 @Silphatos sen kızma. teklifimi geri çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Selam, O, yanaktan makas istiyor; agresifliği o yüzden :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Esh said: Ederi 2 czech streets bolumu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 goldbären said: bütünleşik de arka kapağı açıp kolayca değiştirebiliyorsun, en üstte pil var. güvenilir pil bulsam kendim alıp değiştireceğim ama bulamadım. mecidiyeköy de msi servisi(servis point) gidip isteyebilirsin yeni batarya ama fiyatını bilemem. servispointi arayıp sor istersen? +90 212 288 52 96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bilgi için teşekkür abi. akirafese ve silfatoşa ayrıca selam yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Yalniz fiyat sorduktan sonra satmamak yok birader. Alici da bulduk sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 esas sparkcaster balkondan atlayıp geldi direk yazdı da, hemen satmıcam kasa toplıcam önce dedim. sinkaflı küfürler eşliğinde gitti. abi price check türkçede [ACİL] manasına mı geliyor. elleh elleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sparki ben attim senin balkonuna. Hemen paketliyosun aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 spark'ı sıkıştırmayın adam daha kaybettiği iddianın 60 euroluk oyununu alacak. bekliyoruz hala delikanlı gibi deliver etmesini. legion üzerine geliyorum play butonu gri gri bana bakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ne iddiası o ya. dedim ki 10xx kartlarla bir kasa toplamak istiyorum birkaç ay beklesen? adam bir küfürler bir küfürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?43,8123026,page=87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar