Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bilmiyorum bende kullanıyordum daha önce kartsız, belki daha önce eklediğin içindir , ben yeni kartlarımı eklediğimde direkt center a düştü sorgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Yeni kartlari ekleyip kullandim bile. Sadece biri yukarlarda TR bankalarindan gelen kartlari kabul etmeyecekler demisti. Onu kontrol etmek lazim 6'sindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Son alisverisim hatta: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-06-02%20at%2022.30.15.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ben de bugün alışveriş yaptım da daha operasyonu durdurmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok bingildak 6 sına kadar devam alışveriş veya para gönderme yapabiliosunda bizim US hesaplardan konuşuyorduk. Demek bende bişiler bulduda istedi benim sanal kart bile US sanal kartıydı adreste var filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Donate'ten direkt kk kullanamiyormusuz. Bddk paranin paypala ulasmasini engelliyormus verdikleri cevaba gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 gerge seneler önce açmış us hesabını muhtemelen. verification olayları kolayken. on 03-10-2016 04:24 PM said: Welcome to our Community. To comply with EU anti-money laundering and ‘Know Your Customer’ regulations, we’re required to collect and verify information about you. This action is taken to ensure that both PayPal and our customers remain compliant with all necessary European regulations. https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/aml-full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 son durum ne şuan okuyacak vaktim yok maalesef üm konuyu. tr seller hesapları duracak ve işleme devam edecek / yalnızca para çekme / ekleme mi yapılamayacak. tr den yurtdışı paypal hesabına para atabilecek miyiz bakiyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 BDDK Tr ye ofis kurun buraya taşının bizde kafamıza göre istediğimiz zaman denetleme yapalım demiş.Bunlarda yok yapmayız demiş.BDDK da o zaman sie çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Xenus said: gerge seneler önce açmış us hesabını muhtemelen. verification olayları kolayken. on 03-10-2016 04:24 PM said: Welcome to our Community. To comply with EU anti-money laundering and ‘Know Your Customer’ regulations, we’re required to collect and verify information about you. This action is taken to ensure that both PayPal and our customers remain compliant with all necessary European regulations. https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/aml-full Baktim simdi, 4 sene once acmisim. Sonunda korsan indirmek yerine Hulu filan izlemeye calismanin bir faydasini gordum =) Bu gunler de gelecekti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 GERGE said: Son alisverisim hatta: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-06-02%20at%2022.30.15.png lord odren ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ecig likiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Hayirli olsun selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 abi o kadar gizlilige dikkat eden adamsin, baskasinin gizliligine dikkat etmemissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 dasaaa said: GERGE said: Son alisverisim hatta: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-06-02%20at%2022.30.15.png lord odren ne abi?soz konusu olan vatandas bi patinin kardesi falan yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 keske kapatsaymis mail adresini falan. gerge'ye yakismamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 hayır bide screens murat şimşek diye bir domaine gidiyor, double failure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 şşşşşşhhhhhhhhhhhh >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bugün hizmetin bitmesi lazımdı değil mi? donation çalışıyor. en yakın zamanda da send'i denicem, o da olursa para yollama konusunda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 türkiyeye gelmelerinden önce para yollarken sıkıntı yoktu. giderken onun değişceğiyle ilgili birşey söylediler mi? benim anladığım ticaret yapan türk'lere sıkıntı olcak, ordan parayı çekme işi olmicak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yok ben bu olay esnasında birden fazla kez paypal'e danıştığımda send, donate, direkt kk girerek vs. hiç bir şekilde para yollanmayacağı idi. O yüzden benzer cevaplar alanlar varsa onlara istinaden yazdım. Muhtemelen otomatik cevaplar aldık o dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 humblebundle aldim simdi, su an icin calisiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tr'den para yollayamamanın lisans ile bir bağlantısı olcağını sanmıyorum. öyle olsa internetten hiç bir yabancı siteden alışveriş yapamazdık (hepsinin tek tek lisans aldığını hiç sanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bu gece mi bitiyor işlemler, satıcı hesabına para geliyor benim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Free bank transfers and Bitcoin debit cards for Turkish users One solution to the Turkish Paypal ban is, obviously, Bitcoin! In order to use Bitcoin, you don’t need to ask for permission from your government. Simply install a Bitcoin wallet and you’re ready to receive payments from anywhere in the world; or simply buy some Bitcoins (e.g. on a Turkish Bitcoin exchange) and make your payments to anyone in the world. http://about.bitwa.la/free-bank-transfers-and-credit-cards-for-turkish-users/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar