df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Dün trafik kazasında önümdeki koltuğa kafa atarak kıkırdağı yerinden oynatmışım. Doktor ameliyat diyor ve tırstım biraz =) Ana kemikte sıkıntı yok. sorun içteki ikiye ayıran kıkırdakta sanırım. Burun ameliyatı sıkıntılı diye biliyorum ama ana kemiğe işlem olmayacağı için daha hafif bir şekilde atlatır mıyım yoksa aynı çileleri çeker miyim? daha önce yaptıran var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ben deviasyon oldum 2009da. sadece kıkırdağı elleştiler kemiği ellemediler. o gözlerde şişme falan o tarz bişeyler olmadı. ama yine de yattım falan tabi 2-3 gün. tamponsuz olmuştum ben bi de başka bi teknolojiydi rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Kıkırdak ise hiç bir sorun olmaz. Bende deviasyon ameliyatını oldum. Ameliyat 1 saat falan sürüyor, 2 gün az dert çekiyorsun. Sonra hiçbir şey yok. Tek derdi içerideki yara kabuk bağlamasın diye bir yağ var onu damlatıyorsun. O da 1 hafta sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Eyv rahatladım biraz. 1 hafta sonra bütün şişlik, kan vs gidince net hali görüp yaptırcaz sanırım. Koltuk yumuşak olduğu için bu kadarla kurtuldum heralde yoksa kemik giderdi baya sert vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Geçmiş olsun, arka koltukta da kemer takmak lazım şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ocak ayında oldum ben deviasyon. Korkacak birşey yok, ameliyat sonrası hiç ağrım, sızım, şişliğim olmadı. İyileşme süreci sıkıntılıydı benim, ama dediğim gibi deviasyon oldum, etleri yaktırdım falan oradaki yara bere çoktu. Sende olmaz öyle şeyler yani. 1 gece yattım sadece, zorlasam aynı gün de çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 tam iyilesme sureci ne kadar surdu? kontrolleri, burundan tamponun alinmasi vs tamami icin diyorum. cunku ben yurtdisinda calisiyorum. 15gun tatilim var. doktorlara sorunca buyuk ihtimalle (abi yapilir yaw) diyecekler ancak gittigim yerde medical attention alma imkanim sifir. dolayisi ile normal sartlar altinda tedavi suresinin ne oldugunu biraz daha detaylica anlatir misin? hangi sikintilarla karsilastin, kac gun sonra neler yapman gerekti? vs vs (aklima gelmeyen ama onemli olabilecek seyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 avrupada zorunlu arkada kemer. trde hiç görmedim takan. bende 2006'da olmuştum burun ameliyatı. o zamanda bile rahat bi ameliyat geçirmiştim, şimdi şartlar daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Seperate said: Geçmiş olsun, arka koltukta da kemer takmak lazım şaka maka normalde takıyorum aslında da fırsat olmadı kazada. bayırın tepesinden kalkıyo servis. şöför de şansa komşum çıktığı için beraber çalıştırıp ilk hareketi yapıyoruz. park halinden kalkarken el frenini bi çekti fren yok pedal boşta. 300 metre boyunca bayır aşşağı hızlanarak neredeyse köprü seviyesinden sahile indik. 100 civar km hızla bi arabaya sonra duvara girdik. 5-6 saniye boyunca biliyoduk çarpacağımızı ama arka koltuğa ilk defa oturmuştum kemerler de oralarda dip köşe sıkışık oluyo. refleksle takabileceğin yerde değil. ön koltuğun tutma yerlerinden tuttum sıkıca ama yetmedi tabi o hıza. vurdum kafayı. kol kasları da göğse kadar feci günlük işleri zor yapıyorum =) dün overwatch oynarken tuşlara zar zor basıyodum kaslar o derece gitmiş =) o kazada bi burunla yırtmam mucize zaten o yüzden şükrediyorum. sahil yolunda araba yavaşlattı bizi duvardan önce. ama torostu o airbag vs yok adam kötü yaralandı. her yeri kırık iç kanama vs. olan normal seyrinde giden adama oldu yani. umarım kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 oha baya kötüymüş çok geçmiş olsun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 oha ucuz atlatmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ergen iken giriştiğim bir kavga sırasında kırmıştım burnumu. Sonra ameliyat oldum. Çok uzun sürmedi ameliyat ama ameliyat sonrasında alçı dönemi falan sıkıntılıydı. Onu da atlattıktan sonra bişi kalmadı diye düşündüm. İçerde et kalmış, horlama sebebi olmuş. Geçen sene bir doktara gittiğim de fark ettik bunu. Ameliyatla alırız bişi değil dedi. O yüzden çok takmıyorum. Ameliyat için doktora verdiğimiz resimde burnuma gölge düşmüş. Doktor da bunu normal burun ölçüsü sanmış. Hafif kemerli yaptı. Bi de çok iyi bişi yapmış gibi "size estetik yaptık, kemerli burnunuzu biraz olsun törpüledik. Hadi yine iyisiniz ho ho ho ho" yaptı gitti. edit: eşşekliğime gelmiş. Kusura bakma. Geçmiş olsun dememişim :)Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 eyv gençler. 3-4 yıllık extreme spor adrenalinini aldım. bardağın dolu tarafına da bakmak lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Benim ameliyatı ve iyileşme sürecini anlatayım. Deviasyon ameliyatı 45dk - 1 saat falan sürdü. 2-3 saat müşaade altında durup, tamponları çıkardıktan sonra eve yolladılar. Burun içinde bir kaç dikiş vardı galiba. Ameliyat sonrası burun içindeki yaraların kabuk bağlamaması ve hapşurmamak için yağ ve burun spreyi var. Haftade 1 kere toplamda 2 yada 3 kere kontrole gittim. Sonra bir daha gelme iyileşmiş diyerek kovdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sabah oldum ameliyatı şimdi eve geldim. başarılı geçti. hafif kanama var doğal olarak ama ağrı sızı yok. morarma, bulantı vs gibi şeyler de olmadı. kısa sürede iyileşir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 geçmiş olsun, tez zamanda iyileşmen dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Emniyet kemeri kafanızı gözünüzü çarpmayından çok araçtan dışarı uçmayın diye var abi. Takılması arkada da zorunlu olmalı zaten, araç özellikle yan takla atan bir kaza oluyorsa arkadakilerin de savrulma riski çok fazla. Ha arka koltuk - ön koltuk mesafesi geniş bir araçtaysan kemer tutabilir ama dar araçlarda kemer de olsa geçirirsin kafayı ön tarafa. Geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 eyv gençler. beklediğimden rahat oldu ya. silikon tampon işi iyiymiş. delikli olduğu için rahat nefes alıyorum şimdiden. o da alınınca iyice rahatlarım heralde haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 BulletRide said: Emniyet kemeri kafanızı gözünüzü çarpmayından çok araçtan dışarı uçmayın diye var abi. Takılması arkada da zorunlu olmalı zaten, araç özellikle yan takla atan bir kaza oluyorsa arkadakilerin de savrulma riski çok fazla. Ha arka koltuk - ön koltuk mesafesi geniş bir araçtaysan kemer tutabilir ama dar araçlarda kemer de olsa geçirirsin kafayı ön tarafa. Geçmiş olsun bu arada alıntıla yerine öm ye basmışım. kopyalayayım buraya da =) kazadan önce neredeyse sadece ben takıyordum. kaza anında serviste olmasalar bile servisin %80 i takıyor artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bizim zamanımızda ökkiz gibi pamuk takıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bir haftada iyileşiyorsun, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar