Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bakmadım ama başakşehirin fiyatları çok yüksek değildir heralde. insanlar sırf pasolig zımpırtısından cayıyodur gitmek istede. en azından ben öyleyim :)
Mesaj tarihi:
tunch said:

330bin nüfuslu İzlanda'nın Fransa'da 20bin taraftarı vardı

Başakşehirspor lider, hava güzel, günlerden pazar, Başakşehir stadında 3bin kişi varö

bu lanet forumun nba fantasy draftı olmasaydı ben gidecektim valla :(

15TL'ydi biletler sfdsda
Mesaj tarihi:
O değil de Trabzon efsane sıçıyor, 7 maçta 3 gol atabilmişler, anlatılmaz bir top oynuyorlar bir de. Ben sevmem böyle büyük maçlar, derbiler öncesi 3 atarız 5 atarız demeyi de. Arena'daki Trabzon maçı tarihi hezimet olabilir Trabzon açısından
Mesaj tarihi:
Yemeksepeti'nin sahibi Avrupa'nın orta karar takımlarından adam dolurdu diye scouting be kardeşim diyenler çoktu. Suk dedikleri adam kadar yumuşak forvet görmedim ben. Ligde daha golü yok. Hangi akla hizmet getirdiler bu adamı anlayamıyorum.
Mesaj tarihi:
Scouting işliyor hacı bizde dedirtmek için yine saçma sapan adamlar aldılar SlovaKya'dan, Rusya'dan. Onazi'yi ayrı tutuyorum, adam baya solid; kaçar gider muhtemelen kalmaz Trabzon'da.

Nevzat Aydın yemeksepeti'nin satışı ile baya sükse yaptı ama Sadri Şener gibi yönetici gelmedi Trabzon'a ya bi daha
Mesaj tarihi:
Aslında başarılı scouting yaptılar, çok iyi hamleleri var ama işte aldığın oyuncuları takım sistemi içine yediremedikten sonra kusursuz scouting yap bir şey olmaz.

Suk garip balon çıktı ya, Porto mesela opsiyon bile vermedi geleceği var diye falan ama şu haline 1.5-2 milyon euro verecek takım bulsunlar yine iyi. Aboubakar'a 10 opsiyon verilen yerde 14-15'ten aşağı etmez diyorlardı Suk için sadfasdfsda Ben de hiç beğenmedim.

Castillo orada harcanıyor. Üç büyüklerin tamamında Bruma etkisi yapardı. Hatta bir tık yavaş olması dışında hiçbir farkı yok lig standartları içinde. Ersun bir türlü verim almayı beceremiyor. Anlam veremediğim bir şekilde sürekli sol kanat forvet oynatıyor. MLS'te de sol açık başlayıp sağ kanattan akardı, serbest takılırdı vs... Attığı gollerin, yaptığı asistlerin çok büyük bir kısmını sağ kanattan gelişen ataklarda yapardı. Büyük yüzdesini de orta cepheden yapardı. Çift ayağını da kusursuz kullanıyor zaten Hernanes vari bi yetenek var onda bu konuda inatla daha sağda denemedi. Oyun içinde de gitmesine izin vermiyor. en azından 3 ts maçı izledim hepsinde öyleydi.

Matus Bero'yu da ben Legia maçlarında izlemiştim Trencin de oynarken bayğaı iyi adamdı ama burada da tutmadı. Birde Ersun kanatta kullanıyor onu, göbek adamı normalde. Kanat görevlini yerine getiremiyor bir türlü vs...

Esasen kadrosu bu lig standartlarına göre gayet iyi ama sıkıntı Ersun da bana kalırsa. En iyi hallerinden eser yok, saçma sapan bir şekilde yönetiyor takımı. Yine Dark TD BEĞENMİYOR diyebilirsiniz ama kadronun hakkı kesinlikle şu oyun değil. Yenilmenin önünde gol bile atamaması rezalet şu kadronun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Son Kale Trabzon'dan Asım Turan olaylı Trabzonspor Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel ile görüştü. Yayınlanan görüşmeyi facebook sayfasından paylaşan Turan şu ifadelere yer verdi. Öncelikle Deniz Ateş Bitnel, Yeni Sahra Stadında oynanan amatör bir karşılaşmada hakem olarak görevlendirilmiş ve Son Kale Trabzon Yönetici Ekibi olarak küçük ama ses getiren bir protestoda bulunmuştuk. Bu Protesto sonucu görüntülerden yola çıkarak Deniz Ateş Bitnel, birkaç bağlantı kurmaya çalışarak ekibimizden Asım Turan'a ulaşmış ve birkaç kez görüşme talep etmiştir. Araya hatırı sayılır birkaç kişi girince sonun da görüşme talebi ekibimiz tarafından yapılan toplantı sonucu kabul edildi ve Asım Turan bugün bu görüşmeyi gerçekleştirdi. Şimdi haklı olarak Deniz Ateş BİTNEL bu zamana kadar neredeydi, neden bir basın toplantısı düzenlemedi, neden bu kadar bekledi gibi sorular var ve biz bu soruların hepsine cevaplar aldık ve bu cevapların takdirini siz büyük değerli taraftarlarımıza bırakıyoruz. Söylediklerine hiçbir şekilde yorum katılmamıştır tamamen kendi sözleridir.

TRABZONSPOR'A OYUN OYNANDI, YAN HAKEMLER TALİMAT ALTI
Deniz Ateş BİTNEL’in görüşme boyunca devamlı olarak tekrarladığı cümle; ben Galatasaray-Trabzonspor maçında birlikte görev aldığım yardımcıların hiç biriyle daha önce çalışmadım ve benim yardımcılarım sebepsiz yere bu maçtan bir gün önce bir anda değiştirildi. Maç boyunca verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Bu maç ve diğer yönettiğim maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar

TFF SAHİP ÇIKMADI
Bu zamana kadar beklememin sebebi; merkez hakem komitesi başkanı 1 yıldır benimle birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini söylüyor ancak her defasında da beni oyalıyordu. TFF bana hiçbir şekilde sahip çıkmadı, hiçbir şekilde çağrılarıma aramalarıma cevap alamadım. Taa ki; eşim yaşanan olaylar sonucu genel müdür olarak çalıştığı bankadan benim yüzümden çıkarılıp, 6 yaşında ki çocuğum psikolojik tedaviye başlayana kadar. Bu kadar şey üst üste gelince ve her şekilde benden habersiz gelişen bu oyunlar sonucu mağdur olan ben olunca dayanamayıp konuşma kararı aldım. Basın toplantısı düzenleme gibi bir şansım yok daha doğrusu bana bu şansı verecek cesaret kimsede yok!

SON DAYANAĞIM TRABZONSPOR
Son dayanağım benimle birlikte mağdur olmuş olan Trabzonspor gibi büyük bir camiadır. Bu camianın ve Trabzon halkının doğruyu göreceğine adım gibi eminim. Deniz Ateş BİTNEL’in söyledikleri bununla sınırlı değil, hepsini bu platformda paylaşamıyoruz ancak yeri yerinden oynatacak bazı açıklamaları var ki gerekli yerlere bu konular hakkında başvurular gerçekleştirilecektir. Belki de yakın zaman da başka bir platformda bunları siz değerli taraftarımızla paylaşacağız. Şu anda bu açıklamaları kaldıramayacak birçok insanın olduğuna eminiz. Ancak Türk futbolunun katillerinin sonu yaklaşıyor bundan emin olabilirsiniz. Bu konu çok hassas ve ince olduğu için bu açıklamalar doğrudur ya da yanlıştır şeklinde yorumlama cüretinde bulunmuyoruz sadece söylediklerini sizinle paylaşıyoruz, bu cevapların takdiriniTRABZONSPOR'umuza ve temiz TÜRK Futboluna gönül vermiş değerli futbolseverlere bırakıyoruz. Saygılarımızla….'

Özellikle düzenli yardımcıların değişmesi olayı ispatlanabilirse buradan yürüyebilir. Kendisi de biraz yanlıyor olabilir artık iş alamadığından dolayı ama bi pislik varsa ve mağdur edildiğini düşünüyorsa, bunu da ispatlayabilecekse en azından kitleleri inandıracak şekilde kulüple hareket etmesi mantıklı ve güzel olabilir.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ts konusunda yanılıyorsun dark.sezona kötü başladılar ama oyunları her hafta daha iyiye gidiyor.son 2 haftadır da fena oynamıyorlar.

abi yok ya, dün yine çorum maçında güvendik girdik hücum bile yapamıyorlar. N'doye girmese Çorum'a gol bile atamayacaklardı ki kendi becerisiyle attı adam yine takımdan değil.

Ersun çok leş oynatıyor, bir türlü de düzeltemiyor. GS analizleri vs. iyiydi ve ona göre güzel oynattı ama GS'nin zaten hücumda alternatifsiz, saçma sapan performansı olduğunu vs. herkes görüyordu da bir kez daha ortaya çıktı.

Ersun şuan performans açısından açık ara Süper Ligin balonu şuan.
Mesaj tarihi:
said:
"Haberi yapan kişiyle herhangi bir bağım yok. Antrenman yaparken kendisiyle tanıştım. Trabzonspor taraftar grubundanmış."

"Biz MHK'ya bağlıyız. Onların izni olmadan bir şey yapamayız. Sadece yazıda bahsi geçen aile mağduriyetim doğrudur."

Zaa geri vites yaptırtmışlar sdfsdafasd
Mesaj tarihi:
bu sene ligde bolca leş takım mevcut.

yabancı sınırlaması yok diye önüne gelen paçozları toplamışlar takıma.

şöyle bir bakınca antalyaspor, adanaspor, alanyaspor, kasımpaşa, rize, akhisar ve kayseri baya baya kötüler. bunların alayı küme düşecek kalibrede top eziyorlar ilk 9 hafta itibarı ile.

hiçbir sene hatırlamıyorum ligin 10. haftasında bu kadar sayıda takımın 2. lig tier top oynadığını.
Mesaj tarihi:

Bjk - Ts
Adana - Bjk
Bjk - Basaksehir
Fb - Bjk
Bjk - Bursa

-----------------

Gs - Basaksehir
Fb - Gs
Gs - Bursa
Kasimpasa - Gs
Gs - Antep

Olay burada belli olur. İki takım da Basaksehir, Fenerbahce ve Bursaspor ile oynayacak.

Bjk malum sakatlıkları yaşamasaydı buradan daha az kayıpla çıkabilirdi ama sıkışan CL fikstürü ile zorlanabilir.

Biz de bok gibi oynuyoruz şu aralar. Hücumda her takımda bulunabilen ve tek özelliği sprinterliği olan tıfıl zenci bir çocuk sayesinde puanları topluyoruz. Rikrik Bey hucumda alternatif opsiyonlar yaratmaz ise ya da Sineyder 2013-2014'ten kesitler sunmaz ise işimiz zor.

Tahminimce buradan Bjk en kötü 10 puan ile çıkar. Bizim ise 3 zor maç arka arkaya. 3 maçlık periyottan olurda 2 puan ile falan çıkarsak Paşa, Antep maçlarında bile dip motivasyon nedeniyle takım hunharca dağılabilir.
Mesaj tarihi:
aynen sfds başakşehir avrupa'da da yok. bjk şl grupta en kötü ihtimalle üçüncü olacak gibi, bu durumda mart ortasına kadar avrupa maçları var ve sakatlıklar nedeniyle geniş kadro felan da kalmadı. fb de büyük ihtimalle bu civara kadar kalır avrupa'da. başakşehir ilk devreyi yüksek ihtimal lider kapatır, şampiyonluğu da zorlar gibi görünüyor. 5-1 yendi adamlar akhisar'ı bugün.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...