Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bursa 1-0 dan 1-2 maç verdi...

rizede deplasmanda osmanlıyı 1-2 yenmiş.

Haftaya rize kendi sahasında alanya ile , bursa ts deplasmanında.

Küme düşme şansı bayağı fazla :P
Mesaj tarihi:
valla bursa düşerse klübe acırım taraftarına acımam. Bursa bu ülkenin sürekli süperlig te yer alması gereken klüplerinden birisi ama taraftarı rezalet.

Futbolcu tehditleri, klüp basmalar, otobüs taşlamalar, klübün çıkarlarını düşünmeden kişisel düşmanlıklar gütmek ( hamza hoca vb. ) ne pislik ararsan var adamlarda. hayır ülkenin en güzel stadlarından birini yaptılar daha ne istiyorlar anlamak mümkün değil !
Mesaj tarihi:
Aceace said:

DarKRideR said:

Cengiz Ünder'i mesela BJK'nin alması gerekiyordu. Tam ŞG'nin oyun sistemine uygun, gelişime açık harika bi oyuncuydu. Avcı'nın elinde 4-5 milyon euro bandına çıkar 1-2 sene içinde oradan da Avrupa yapar tahminen zaten.

Cengiz harika olabilecek bi dopçu. Koşar gol atar asist yapar diye demiyorum. Ki onları da yapar orası ayrı mesele:D

Çocuğu bir kaç idmanında izleme ve bir röportaj yapma şansı buldum. O kadar düzgün karakterli bir çocuk ki. 3 büyüklerden hangisine gitmek istersin dediğimde aynen "Yok abi. Şimdi gidersem onlar beni oynatmazlar. Ben oynamak istiyorum. Yoksa kaybolur giderim" demişti. Avcı gelir gelmez oynatmaya da başladı. Çok ümitliyim ben kendisinden. İyi ki 3 büyüklerden biri almadı kendisini.

Aceace said:

Cengiz güzel oynadıkça sanki kendi kardeşim güzel oynuyormuş gibi mutlu oluyorum.

Afferim lan kerata.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-news-tottenham-13034310

Afferim be çocuk... Yalnız footalent tayfası net bir şekilde Türkiye'de en adam gibi çalışan menecerlik şirketi. (bilmeyenler için Batur Altıparmak'ın şirketi)
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

https://pbs.twimg.com/media/DA7C6mIXUAASBZV.jpg

YALLAH KUMEYE

sdfsdf 35 puanla küme mi düşülür, ŞEREFSİZ TS YATTILAR derler bu seferde

Şu insan ziyanını espri malzemesi yapmak için baya bi tiner çekmek lazım
Mesaj tarihi:
Aceace said:

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-news-tottenham-13034310

Afferim be çocuk... Yalnız footalent tayfası net bir şekilde Türkiye'de en adam gibi çalışan menecerlik şirketi. (bilmeyenler için Batur Altıparmak'ın şirketi)

enes ve emre çolak'tan sonra yine buralara bakmaya başladılar. çok fazla topçuya öyle yada böyle teklifler geliyor bu arada. çoğu istese gider.

büyük kulüpler olarak düşünmemek gerek tabii, orta çaplı takımlardan sürekli teklfiler geliyor da işte bizim çapsız topçular kulüp beğenmeyip gitmiyor.

misal geçen yaz serdar aziz'e fulham'dan teklif geldi. karım istemiyor londra'yı diye reddetmiş. teklif arsenal'den gelseydi vs... karısı istemese bile ağzına vura vura götürürdü mesela.

o yüzden gençlerin özellikle artk emre çolak ve enes ünal'ı görüp direkt fırlayıp yurt dışı gitmesi gerekiyor. ben mesela şuan 17-18 yaşlarında olsam direkt yurt dışı hedeflerim. bjk falan bile vizyonsuzluk net şekilde yalan yok.

tr'de kalacaksam da avcı'nın yanına giderim bu kadar basit, ya da altınordu kapak atarım. mallar falan ama iyiysen bir şekilde yer buluyorsun kadroda.
Mesaj tarihi:
Abi bunu anlatan benim eski firmadaki bursaspor sorumlusu, bir yöneticinin oğluydu. teklifi reddedip, gelip bursa yöneticilerine bunu anlatmış aynen.

ardından gidip bjk ve gs ile pazarlığa girip, gs'ye gitti işte vs...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Karim istemiyor Londrayi ne lam sdfs. Sanki Afrikaya yolluyorlar.

E takoz Recep de PSV'ye gideceği yerde Beşiktaş'ta kalmış işte "müstakbel" eşi yüzünden.

Yok abi benim kafam almıyor. Futbolcu olunca başka bi türlü oluyosun herhal.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...