Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 SON DAKİKA - Kaçak yollarla ülkeye lüks araç sokan çeteye yönelik başlatılan operasyon kapsamında Emre Belözoğlu da gözaltına alındı.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 turk futbol tarihinin 2011 den sonraki en uyduruk sampiyonlugu.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Lig 5.liğini garantiledik. Başakşehir kupayı alırsa, ilk Avrupa deplasmanımızı yapacağız inşallah.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bursa 1-0 dan 1-2 maç verdi... rizede deplasmanda osmanlıyı 1-2 yenmiş. Haftaya rize kendi sahasında alanya ile , bursa ts deplasmanında. Küme düşme şansı bayağı fazla :P
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bursa düşer iişallah da kurtulur şu lig 1 seneliğine de olsa bu sefer de trabzonu düşman edinirler bizi küme düşürdünüz diye
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DA7C6mIXUAASBZV.jpg YALLAH KUMEYE sdfsdf 35 puanla küme mi düşülür, ŞEREFSİZ TS YATTILAR derler bu seferde
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Trabzon un amaci kalmadi ki abi. Hayatta alamaz trabzon o maci
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 trabzon içeride o maçı kolay kolay vermez, beraberlik kurtarmıyor bursa'yı. rize vagner love'ı durdurabilirse bursa kümede sdfdsd
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Beraberlik kurtarmiyorsa bursa net dusmus
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Esh said: Trabzon un amaci kalmadi ki abi. Hayatta alamaz trabzon o maci bursada da futbol kalmadı öyle bi sıkıntı var
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Bursa duserse ne kufrederler. Belediye baskani kesin gider
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 İnş rize ila ynı puanda bitirirler de 6-0ın acısını daha bi hissederler.
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 valla bursa düşerse klübe acırım taraftarına acımam. Bursa bu ülkenin sürekli süperlig te yer alması gereken klüplerinden birisi ama taraftarı rezalet. Futbolcu tehditleri, klüp basmalar, otobüs taşlamalar, klübün çıkarlarını düşünmeden kişisel düşmanlıklar gütmek ( hamza hoca vb. ) ne pislik ararsan var adamlarda. hayır ülkenin en güzel stadlarından birini yaptılar daha ne istiyorlar anlamak mümkün değil !
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Aceace said: DarKRideR said: Cengiz Ünder'i mesela BJK'nin alması gerekiyordu. Tam ŞG'nin oyun sistemine uygun, gelişime açık harika bi oyuncuydu. Avcı'nın elinde 4-5 milyon euro bandına çıkar 1-2 sene içinde oradan da Avrupa yapar tahminen zaten. Cengiz harika olabilecek bi dopçu. Koşar gol atar asist yapar diye demiyorum. Ki onları da yapar orası ayrı mesele:D Çocuğu bir kaç idmanında izleme ve bir röportaj yapma şansı buldum. O kadar düzgün karakterli bir çocuk ki. 3 büyüklerden hangisine gitmek istersin dediğimde aynen "Yok abi. Şimdi gidersem onlar beni oynatmazlar. Ben oynamak istiyorum. Yoksa kaybolur giderim" demişti. Avcı gelir gelmez oynatmaya da başladı. Çok ümitliyim ben kendisinden. İyi ki 3 büyüklerden biri almadı kendisini. Aceace said: Cengiz güzel oynadıkça sanki kendi kardeşim güzel oynuyormuş gibi mutlu oluyorum. Afferim lan kerata. http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-news-tottenham-13034310 Afferim be çocuk... Yalnız footalent tayfası net bir şekilde Türkiye'de en adam gibi çalışan menecerlik şirketi. (bilmeyenler için Batur Altıparmak'ın şirketi)
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/DA7C6mIXUAASBZV.jpg YALLAH KUMEYE sdfsdf 35 puanla küme mi düşülür, ŞEREFSİZ TS YATTILAR derler bu seferde Şu insan ziyanını espri malzemesi yapmak için baya bi tiner çekmek lazım
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Aceace said: http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-news-tottenham-13034310 Afferim be çocuk... Yalnız footalent tayfası net bir şekilde Türkiye'de en adam gibi çalışan menecerlik şirketi. (bilmeyenler için Batur Altıparmak'ın şirketi) enes ve emre çolak'tan sonra yine buralara bakmaya başladılar. çok fazla topçuya öyle yada böyle teklifler geliyor bu arada. çoğu istese gider. büyük kulüpler olarak düşünmemek gerek tabii, orta çaplı takımlardan sürekli teklfiler geliyor da işte bizim çapsız topçular kulüp beğenmeyip gitmiyor. misal geçen yaz serdar aziz'e fulham'dan teklif geldi. karım istemiyor londra'yı diye reddetmiş. teklif arsenal'den gelseydi vs... karısı istemese bile ağzına vura vura götürürdü mesela. o yüzden gençlerin özellikle artk emre çolak ve enes ünal'ı görüp direkt fırlayıp yurt dışı gitmesi gerekiyor. ben mesela şuan 17-18 yaşlarında olsam direkt yurt dışı hedeflerim. bjk falan bile vizyonsuzluk net şekilde yalan yok. tr'de kalacaksam da avcı'nın yanına giderim bu kadar basit, ya da altınordu kapak atarım. mallar falan ama iyiysen bir şekilde yer buluyorsun kadroda.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Karim istemiyor Londrayi ne lam sdfs. Sanki Afrikaya yolluyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Abi bunu anlatan benim eski firmadaki bursaspor sorumlusu, bir yöneticinin oğluydu. teklifi reddedip, gelip bursa yöneticilerine bunu anlatmış aynen. ardından gidip bjk ve gs ile pazarlığa girip, gs'ye gitti işte vs...
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Karisi konyali malin biri heralde etli ekmeginden kopamadigina gore. Daha iyi bi yalan uydurabilirmia sdfg
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Sotto said: Karim istemiyor Londrayi ne lam sdfs. Sanki Afrikaya yolluyorlar. E takoz Recep de PSV'ye gideceği yerde Beşiktaş'ta kalmış işte "müstakbel" eşi yüzünden. Yok abi benim kafam almıyor. Futbolcu olunca başka bi türlü oluyosun herhal.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Trabzon maçında TD'lik görevi Batalla'ya verilmiş. Kenarda da Gançev duracakmış falan.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 abi rize kazanır bursa kaybederse harbi ağır dram döner ya. hoş bursanın kazanma ihtimali yok, berabere kalır en fazla herhalde. ikili averajda rize önde di mi?
Öne çıkan mesajlar