Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Serdar Aziz rotasyon için değil ya, yani bu takım TR içinde en az 40 maç yapacak ve daha önce burada o maçlarda neler yaptığı ve yapabileceği bilinen bir adama yatırım yapmakta sıkıntı yok. Yıldız isim bile olsa farklı yere geldiğinde sorunlar yaşayıp patlayabilir, gitmek isteyebilir. Meira vardı GS'de yıllar önce, bence o yılın en iyi transferiydi açık ara ama oynamadı, ağladı devre arası transfer isteyip gitti vs... gibi. Serdar asta olsa rotasyonda olsa ne vereceği belli.

Aatif'ta işte 11 oynasa da sıkıntı olmaz. Bu süreçten sonra Fenerde kenarda beklese de sıkıntı yapmaz gibime geliyor. Webo benzetmesi güzel, Fener'e aynı etkisi verse yeter zaten Free geliyor yanılmıyorsam daha ne.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
https://twitter.com/Duyumcu_?lang=tr

Burada eski şike mevzuları için sus payı verildiği yazılmış, ne kadar doğru bilemiyorum hiç takip etmediğim için ama mevzular baya baya leşmiş.
Mesaj tarihi:
Oradan buradan kim ne söylüyorsa toplamış Fuat Avni taklidi yapıyor işte. Bu forumdan da çıkar böyle işler. Cümle kurma konusunda da gayret göstermeli biraz.

Trabzon'un Cardozo ile vazgeçme payını aldığını, başkanlığa geldiği saniye Aziz'e; seni gömecek yer bulamam diyen TS başkanının 1-2 sene sonra sus pus kaldığını herkes biliyor sonuçta. Ama Trabzon taraftarı unutmadı işte, bu dava bitene kadar da orada rezillikler devam edecek yine. İsterse Emirates yapsın stadlarını

Onun dışında bu Qatar Bank'ın falan sponsor olması şaşılacak birşey değil, evet hükümet ayarlamıştır. Trabzon gibi Türkiye'nin ortanca şehirlerinden bir tanesinin bu kadar güçlü bir lobisi olmasına hep alışığız; zamanında tüm spor bakanlarının (Hatta şu an çoğu bakanın) Karadeniz ve Trabzon kökenli olması ile açıklayabilirsiniz. Şike davasına özel bir kıyak değil bu, hep var
Mesaj tarihi:
la ben gidiyorum bu maça; dünya yıldızlarını göreceğiz. Messi'yi bırakmadan canlı izlemek gerek demiştim buna kısmetmiş.

De türk karmasında tayyip ney lan, türk karması çıkar işte bizim ligden de topçular falan diye düşünmüştüm hay lanet...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...