Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK FINAL - GALATASARAY - FENERBAHCE / 5.26.2016

valequenta

Öne çıkan mesajlar

2 kupayla kapatacagimiz 2016-2017 sezonunun ilk final maci.

Avrupa cezasini 1 sene ile sinirlamak ve taraftardan bir bakima bu mactaki galibiyetle af dilemis olacak olan, motivasyonlu Galatasaray'in; moralsiz, bitik, hem teknik heyetin hem yabanci futbolcularin tekrar degisime ugrayacagi, final maclarinda psikolojik olarak ustun olan Galatasaray'a karsi sansi olmadigini dusunuyorum Fenerbahce'nin.

Sosyal ağlarda paylaş

Sinan Gümüş(2)-Podolski / RvP

3-1 biter, Fener final falan kazanamaz bize karşı. İşin kötü yanı, bu rezil sezonu kupayla kapatmak istemiyorum, UEFA ban'ı olmasa hiçbir şekilde umrumuzda da olmazdı ama işte yapacak birşey yok. Muhtaç olduğumuz bir maç. Aziz'in sözcüsü 12numara, BJK'yi yenin kupa sizin diyordu, aksi halde 3 Temmuz'un intikamını alacaklardı. Hadi bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Sinan Gümüş(2)-Podolski / RvP

3-1 biter, Fener final falan kazanamaz bize karşı. İşin kötü yanı, bu rezil sezonu kupayla kapatmak istemiyorum, UEFA ban'ı olmasa hiçbir şekilde umrumuzda da olmazdı ama işte yapacak birşey yok. Muhtaç olduğumuz bir maç. Aziz'in sözcüsü 12numara, BJK'yi yenin kupa sizin diyordu, aksi halde 3 Temmuz'un intikamını alacaklardı. Hadi bakalım

en son final maçında niye ben kupa kaldırdığımızı hatırlıyorum hem de ismail eziğine rağmen?
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerli oyuncular aptal değil. Bu kupanın şampiyonluk kupasının yanında ne kendileri için, ne de seyirci için hiçbirşey ifade etmediğini biliyorlar.

Maçı kazanmayı sadece GS'ı Avrupa kupalarından (ve buna bağlı gelirden) bir sene daha uzak tutmak için isteyeceklerdir.

Hasan Ali Sinan Gümüş'ü tutarsa, kazanabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da taraftar dusuncesi o. Futbolcunun umurunda mi GS'yi bir sene daha uzaklastirmak. Hele ki takimdan ayrilacaksa. Veya TD icin.

Yani GS icin maci kazanmak hayati derecede onemliyken, FB icin sub-amac gibi duruyor.

Elbette kazanmak icin cikacaklardir maca. Ama motivasyon olarak ne kadar hazirlar onu kestirmek zor.

Yoksa biz zaten kotuyuz. Tek artimiz su an motivasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerli futbolcuların zerre ipleyeceğini zannetmiyorum, hatta oynayanlar arasnda takımda kalmayacak olanlar var.
Yönetim falan bişey yapıp motive eder mi bilmiyorum ama anladığm kadarıyla yönetim de iplemiyo , onların da motivasyonu yok GSyi yenmek için.

Aslında bu açıdan bakınca kupa finali tarihi yanlış. Lig bitmeden oynanması lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Fenerli oyuncular aptal değil. Bu kupanın şampiyonluk kupasının yanında ne kendileri için, ne de seyirci için hiçbirşey ifade etmediğini biliyorlar.

Maçı kazanmayı sadece GS'ı Avrupa kupalarından (ve buna bağlı gelirden) bir sene daha uzak tutmak için isteyeceklerdir.

Hasan Ali Sinan Gümüş'ü tutarsa, kazanabiliriz.

sinan gümüş kim amk ya. bi maçta 3 gol attı diye adamı kaale almanız gerekmiyo.

fener standart oyununu oynasın gömçürür zaten gs yi
Sosyal ağlarda paylaş

su olayı anlamıyorum ya.

bir is yapıyorsunuz ve o işin başarılı olması durumunda ucunda ödül var ve size bu motive olmak için yetmiyor başka sebepler ariyorsunuz. ya da bu ödüle rağmen motive olmuyorsunuz

hani profesyonel hayatta bile yeri yok bunun sporcu kafasında hiç olmamalı. tabiki ucunda kupa olan bir mücadeleye iki takim oyuncuları da kafa olarak hazır çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...