valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 2 kupayla kapatacagimiz 2016-2017 sezonunun ilk final maci. Avrupa cezasini 1 sene ile sinirlamak ve taraftardan bir bakima bu mactaki galibiyetle af dilemis olacak olan, motivasyonlu Galatasaray'in; moralsiz, bitik, hem teknik heyetin hem yabanci futbolcularin tekrar degisime ugrayacagi, final maclarinda psikolojik olarak ustun olan Galatasaray'a karsi sansi olmadigini dusunuyorum Fenerbahce'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 fener alır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Riekerink Donk'u 18 kişilik kadroya almamış. Donk'un yanısıra Hamit Altıntop da alınmamış kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 hamit'in kadroya girmemesi ne zamandan beri haber olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Hamit bu ülkenin en kariyerli oyuncularından, Bayern ve Real formaları giymiş, Alman ekolünden gelen, çok yönlü, farklı mevkilerde oynayabilen, çalışkan ve altyapısı sağlam bir oyuncu olarak elbette takımda eksi... Yok yok. Yapabilirim sanmıştım, yapamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 sağlam'a kadar okudum orda koptum sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 gene ıslak rüyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 gs alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 hamit iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ama neyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Hamit yaz Mesaj Göndere bas Subzero topiğe gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Sinan Gümüş(2)-Podolski / RvP 3-1 biter, Fener final falan kazanamaz bize karşı. İşin kötü yanı, bu rezil sezonu kupayla kapatmak istemiyorum, UEFA ban'ı olmasa hiçbir şekilde umrumuzda da olmazdı ama işte yapacak birşey yok. Muhtaç olduğumuz bir maç. Aziz'in sözcüsü 12numara, BJK'yi yenin kupa sizin diyordu, aksi halde 3 Temmuz'un intikamını alacaklardı. Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Persie sakat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 BulletRide said: Sinan Gümüş(2)-Podolski / RvP 3-1 biter, Fener final falan kazanamaz bize karşı. İşin kötü yanı, bu rezil sezonu kupayla kapatmak istemiyorum, UEFA ban'ı olmasa hiçbir şekilde umrumuzda da olmazdı ama işte yapacak birşey yok. Muhtaç olduğumuz bir maç. Aziz'in sözcüsü 12numara, BJK'yi yenin kupa sizin diyordu, aksi halde 3 Temmuz'un intikamını alacaklardı. Hadi bakalım en son final maçında niye ben kupa kaldırdığımızı hatırlıyorum hem de ismail eziğine rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 abi su anket sonucu bile forumun ne kadar futboldan anlamadigini gosteriyor. hayir temenni mi bu yoksa gercek tahmin mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Fenerli futbolcular ne kadar ipliyor maci o onemli. Yabancilar vs. Hoca degisecek belli, kimler gidecek kimler kalacak. Onumuzde Euro var milletin kafasinda filan. Fener bizim kadar isterse bizi yener. Bizden iyiler cunku. Ama bizim kadar isteyeceklerini sanmiyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Fenerli oyuncular aptal değil. Bu kupanın şampiyonluk kupasının yanında ne kendileri için, ne de seyirci için hiçbirşey ifade etmediğini biliyorlar. Maçı kazanmayı sadece GS'ı Avrupa kupalarından (ve buna bağlı gelirden) bir sene daha uzak tutmak için isteyeceklerdir. Hasan Ali Sinan Gümüş'ü tutarsa, kazanabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Tamam da taraftar dusuncesi o. Futbolcunun umurunda mi GS'yi bir sene daha uzaklastirmak. Hele ki takimdan ayrilacaksa. Veya TD icin. Yani GS icin maci kazanmak hayati derecede onemliyken, FB icin sub-amac gibi duruyor. Elbette kazanmak icin cikacaklardir maca. Ama motivasyon olarak ne kadar hazirlar onu kestirmek zor. Yoksa biz zaten kotuyuz. Tek artimiz su an motivasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Fenerli futbolcuların zerre ipleyeceğini zannetmiyorum, hatta oynayanlar arasnda takımda kalmayacak olanlar var. Yönetim falan bişey yapıp motive eder mi bilmiyorum ama anladığm kadarıyla yönetim de iplemiyo , onların da motivasyonu yok GSyi yenmek için. Aslında bu açıdan bakınca kupa finali tarihi yanlış. Lig bitmeden oynanması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Gs alır abi.fenerde kim gidecek kim kalacak belli değil moraller düşük.Galatasarayın tek amacı bu kupa hayvan gibi asılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Gangren said: Fenerli oyuncular aptal değil. Bu kupanın şampiyonluk kupasının yanında ne kendileri için, ne de seyirci için hiçbirşey ifade etmediğini biliyorlar. Maçı kazanmayı sadece GS'ı Avrupa kupalarından (ve buna bağlı gelirden) bir sene daha uzak tutmak için isteyeceklerdir. Hasan Ali Sinan Gümüş'ü tutarsa, kazanabiliriz. sinan gümüş kim amk ya. bi maçta 3 gol attı diye adamı kaale almanız gerekmiyo. fener standart oyununu oynasın gömçürür zaten gs yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Volkan Şen boy abdesti ile çıksın yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Esh said: fener standart oyununu oynasın gömçürür zaten gs yi Standard oyununu oynaması için hiçbi sebep yok işte, zaten gs alamaz da fener verir bu ruh haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 su olayı anlamıyorum ya. bir is yapıyorsunuz ve o işin başarılı olması durumunda ucunda ödül var ve size bu motive olmak için yetmiyor başka sebepler ariyorsunuz. ya da bu ödüle rağmen motive olmuyorsunuz hani profesyonel hayatta bile yeri yok bunun sporcu kafasında hiç olmamalı. tabiki ucunda kupa olan bir mücadeleye iki takim oyuncuları da kafa olarak hazır çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Galatasarayı en az 2-3 sene zora sokmak yeterince iyi motivasyon aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar