pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 http://www.futbolingo.com/img/2014/02/28/dany_nounkeu_penalti_pozisyonu_galatasaray_besiktas_yerde.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Dany ekmeğini GS'den yiyordu hacı, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır misali :(
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Transferden vazgeçilen Maiga da kesin dünya yıldızı olur.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 senede 10 kere falan anca derbi izleyen gerisinde özetlere bakan bir casual olarak 2 sorum var: - sigthorsson'u niye aldık olm biz ben anlamış değilim. var mı açıklayabilecek biri? - chedjou niye yollanıyor?
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 şu herifin futboldan para kazanabilmesi inanılmaz ya halen de kazanıyor felan
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Chedjou hala GS'nin elindeki en kaliteli stoperdi. Saçma hareket oldu.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Rıdvan Dilmen'in, ''Emre kaç yıl daha oynar?'' sorusuna Burak Yılmaz, ''Şimdi Premier Lig hedefimiz var'' dedi. Ancak o esnada Emre Belözoğlu, hakkında Çin'e transfer olacak haberleri çıkan Arda'yı da işin içine katarak, ''Bu iki arkadaşımız beni Çin'e götürecekler'' dedi. Rıdvan Dilmen'in, ''İki arkadaşımız derken'' hatırlatması üzerine de Emre Belözoğlu, ''Pardon'' dedi. Burak Yılmaz ise "Pot kırdı" ifadelerini kullandı. Selçuk'u götürün oğlum ya. Çin'in kare ası olursunuz.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 sabonis said: senede 10 kere falan anca derbi izleyen gerisinde özetlere bakan bir casual olarak 2 sorum var: - sigthorsson'u niye aldık olm biz ben anlamış değilim. var mı açıklayabilecek biri? - chedjou niye yollanıyor? -siggthorson u yedek forvet olsun hamle oyuncusu olsun diye uygun fiyata kiraladık. Sezon basındaki milli takım arasında sakatlandı ve sonra icerden duyulan haberlere gore sakatlıgı doktorların kontrollerine gore gecmis olmasına ragmen agrılarım var suyum var buyum var diyerek oynamıyormus ve oynamaya caba ggostermiyormus. -Son 1.5 senedir ceju hic yok. Yani sahada duruyor olabilir ama okadar baska hic birsey yok. Onun dısında hatırladıgım kadarıyla butun transfer konusmalarını yokusa surdugu ile ilgili bir iki haber de cıkmıstı yazın. Zaten kontratı yazın bitecek. Simdi Afrika kupasına gidecek. Ordan sonra toparlancak ondan sonra da en az 4-6 mac kırmızı kart cezalısı olacak bir oyuncuya kontratının yarısı bedelini vermektense baska bir anlasmaya vardılarsa gayet iyi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Ahmet Çalık ile kesin anlaşılmış galiba. TR yerli stoper çöplüğü olacağız bu gidişle.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 aslında irfan can ıda biz alabilseydik iyiydi
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Ahmet Çalıkta alındıysa çok net belli ediyor bu yönetim amacını. Açık açık hırsızlık. Hangi aklı başında adam eren-serdar 2lisine 8m+ euro para verir. Biri müzmin sakat diğeri son vuruşu olmayan golcü. Ahmet Çalık nası boş bi adam? Hani 500bin euro falansa bonservisi eyw ta min 2-3 bayılırlar. Allah bin bir türlü belalarını versin. Hayatımda gördüğüm en büyük hırsız, arsız, ahlaksız yönetim bu.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Çalık iyi adam ya, ama çok fazla gelişime ihtiyacı var. Genel olarak herkes karşı ama kötü iş olmayacak. Pozitif vasıfları genel olarak yüksek bir oyuncu. Ben onu sevmiyorum gerçi Yılmaz Vural'la yaşadığı olaydan dolayı, götü kalkık Türk topçusu tam ama işte düzgün tımarlanırsa gayet iş yapar. 2 milyon euro falan eder kesinlikle ama fazlası ihanettir bu arada yine de, 5 milyon euro falan kesinlikle etmez. En azından Irfan'ın 1.750 ettiği yerde etmez. He 5 falan verirse GS zaten, sanmıyorum o fiyatlara gideceğini tabii ki ama Irfan'ın rahat 15 falan etmesi gerekir sadfsdafsd
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 karbeyaz said: Hani 500bin euro falansa bonservisi eyw ta min 2-3 bayılırlar. Cavcav'ın belirlediği rakam 4.000.000 Euro.
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Dark iyi falan demişsin ama bizim gibi bi takıma yanında Ulfalişi falan yoksa çok acaip saçma bi transfer. Ha Ulfalişi var, 500k ya aldın eyw. Ama 2-3 yada Aceace in dediği gibi 4m falansa umarım bu yönetimin en kısa sürede çükleri düşer komple.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 En en pembe gozluklerle bakmaya calısıyorum iyi bir sey yapılmaya calısılıyor diye ama yok olmuyor. Yemek yedirmek icin elleriinden gelen herseyi yapıyolar. Umarım avrupa kotasına girebiliriz.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Yani seviye atlatmaz ama yanına o tip bir adam bulacaksınız uyguna o zaman. Çalık şuan ligin en az gol yiyen takımının savunmadaki ana adamı olarak piyasada duruyor. Tamam onun süper performansı değil buna etken direkt olarak, takım savunmasını Deli İbo çok iyi oturttu vs. ama sağlam bir performansı var. Pas yapabilen, geriden oyun kurabilen ve her şeyden önce belirli bir istikrarı koruyabilen bir adam Çalık. En kötü denilebilecek dönemlerinde bile sıradan bir stoperden kötü değildi benim gördüğüm. Böyle dengeli bir adam her yerde para eder. Ha dezavantajı ne bana kalırsa; - GS'deki her stoperden daha tecrübesiz olacak. Çözüm değil. - Belli ki göt kalkıklığı vs. problemi var. Yılmaz Vural olayı bkz. ayrıca bir röportajı var. - Gelişimi Gençlerde durdu, üstüne GS'nin koyması gerek. Yapabilir mi? Üç noktayı birlikte bir şekilde aşarsa GS ülkenin en değerli stoperlerinden biri olur. Ben o kadar iddialıyım Çalık hakkında. Geleceğe yatırım olarak uygun bir miktar verilirse cidden üç büyüklerin üçü içinde iyi iş olur. 22 yaşında henüz çünkü en az 5-6 senesi daha var maks'a ulaşması için. Ama işte mesela şuan GS'ye çözüm olmaz. Hatta BJK'ye de olmaz. O konuda çözüm olarak düşünüp alacaklarsa cidden hata olur. Edit: 5 milyon euro verilirse ama büyük vurgun olur yalan yok. Bence maks ederi 2 milyon, hadi Tr piyasası de 2.5 milyon euro cidden.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cavcav açıklama yapmış 4m isteriz diye. 3-3,5 arasına alıp yine kazıklanırız TR piyasasında.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bruma'ya tottenham 20 teklif etti 25 istedik haberleri var. Biz bir sonraki satıstan ne kadar pay veriyorduk %15 mi? Podolski icin de 10 lar konusulurken 6 kabul ettik deniliyor.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 20 milyona cidden takim kurarsin da, bu isi planli yapamadigimizdan o paralar da heba olur, takim iyice coker. Poldi her sartta satilmali bence, ama yerine adam coktan belirlenmemisse satmanin da bir anlami olmuyor, bkz Melo
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 abi yabancı sınırı kalktı türk oyuncu almak neden ya? sigdursun... bize 30+ stoper lazım kesinlikle tecrübeli olmalı. git ver 5 milyon al italyadan falan.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 4 milyon Euro bonservis diyorum. Çalık'a verilecek para da 4.5m TL yıllık şeklinde geçiyor. Yukarıda yazdıklarımızın hiç biri önemli değil. Çünkü 4m Euro bonservis + 4.5m TL yıllık alacak oyuncu Çalık değil. Bitmiştir. Ha merak eden olursa diye yazayım. Çalık Gençlerbirliği'nden şu anda yıllık 500 bin TL alıyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ülke teröre batmış olmasa o paraya daha kaliteli iki yabancı alırsın be o para ne? Takım batsın diye uğraşıyor yine şarküteri
oldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 la calık sorunlu eleman resmen adam daha gelmeden yılmaz vuralın ayagını kaydırdı. Direk sorunlu bir adam hayır cok iyi oynasa falan daha da sıkıntılı olur daha da havalanır. suanda gsda lobi yapan oyunculara naasıl sövüyorsanız buna da ilerde cok net söversiniz bence.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 dark'a inanmayın beyler yıllardır övüyor bize gelen ucuz stoperleri cacık olduğu yok sfdsf. şimdi de agular mı ne onu övüyor. bjk'nin güney amerika scout'u gibi bir şey var zaten galiba kulüpte, sürekli bir kolombiya'dan leş futbolcu akışı var takıma onun dark olduğundan şüpheleniyorum artık.
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Ben tanıdık bir Gençlerbirliği yöneticisinden transferin 13 M TL gibi bir şeye gittiğini duydum iki gün önce. Küfür ettim sonra kendi kendime.
Öne çıkan mesajlar