Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GS de 63 milyon TL zarar açıklandı.

https://pbs.twimg.com/media/CubM7AdXgAULn4K.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CubRU_gWcAQbHtm.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CubS4n2W8AElj0Z.jpg

+ yazan tek kalem sportif kadro ödemeleri, maaşlarda neredeyse yarı yarıya düşüş var. geride ne kaldıysa kulüpte hep zarar yazmış. FFP sınırının üstünde.

Güle güle Riva
Mesaj tarihi:
Zamanında bir topçu parasına alınan arazi sayesinde kulüp nefes alır ekonomiye kavuşacak, büyük şans evet ama şunlar önemli;

Borç kapanıcak ama 20 sene sonra yine aptalca komisyon transferleri, yiyici yönetici profilleri yine hortumlayacak bu kulübü.

O yüzden yetki verilirken çok ciddi sorumluluklar yüklenmeli ve imzaya döktürmeli üyeler.

Başkan'ın kayak arkadaşı söylemiş, bizim oğlanın kayınço cm'den biliyormuş, x menajer getirmiş ille de alın yoksa takımın yıldızı olan diğer topçuyu satarmış ayakları net bitmeli.

Yoksa banka borçları kapanmış, finansman faiz vs gideri külfetinden kalkmış bir kulüp mevcut sponsorluk ve yayın hakları geliri ile hayvan gibi kadro kurar.
Mesaj tarihi:
biz niye serefli serefli kurallara gore oynamaya calisiyoruz ki? bu sene ay yildizimizi avrupada sadece Besiktas'imiz temsil edebildi.

30 milyon euro sermayeli bir sirket ac katar'da, orta seviye bir takim bul gonder Yasin'i 20 milyon euro'ya, ertesi gun de sirketi kulup sahibine transfer et. cok istiyorsan ertesi sene Yasin'i 0 euroya kiralayabilirsin.

sow'un 30 yasinda 17 milyon ettigini ve bu parayi kadro degeri 20-30 milyon olan bir kulubun verdigini dusunecek kadar zeka yoksunu degiliz hicbirimiz heralde?

yuz kizarmadan nasil bu takim tutuluyor hala bilmiyorum, emek hirsizlari diyerek hakaret ediyorsam bir daha demem ama factual konustugumu dusunuyorum, baska ne denir bunlara?
Mesaj tarihi:
said:
Galatasaray Spor Kulübü'nün güncel borcunun 1.500.000.000 TL'ye ulaştığı açıklandı.

Dursun Özbek: "Tesisleri daha geniş bir yere taşımak zorundayız. Florya'daki projeden yaklaşık 200 milyon dolar getiri bekliyoruz."

Dursun Özbek: "22 Ekim, Ali Sami Yen Bey’den beri yapılmış olan en önemli genel kurul olacak. Galatasaray en çok gelir elde eden kulüptür."

Dursun Özbek: "Sizden önceki yönetim her şeyi tüketmiştir. Dolayısıyla siz de yeni kaynaklar arayışına giriyorsunuz."

Dursun Özbek: "Bu borç faiz sarmalından Galatasaray’ın çıkması gerekiyor. Galatasaray Spor Külübü üyelerinin fikirlerine önem veriyorum."

Güle güle Riva ve Florya

Rakamlar ortadayken bir şey olmaz diye gezmek de bayağı mallıktı zaten, 90'lardaki gibi yürümüyor artık işler.
Mesaj tarihi:
Adam kişisel gelişimcilerin eğitimini uygulamış resmen.

Kardan geniş yerden pozitiflikten bahsederken biz diyor başarısını vurguluyor, önem vurgulayan nötr olayda üçüncü tekile dönüyor. Batırdık çözümden hoşlanmayacaksanız kısmında ikinci şahsa dönerek empati arıyo, kendiyle ilişiğini kesiyor kötü durumun :D
Mesaj tarihi:

sardalya said:

biz niye serefli serefli kurallara gore oynamaya calisiyoruz ki? bu sene ay yildizimizi avrupada sadece Besiktas'imiz temsil edebildi.

30 milyon euro sermayeli bir sirket ac katar'da, orta seviye bir takim bul gonder Yasin'i 20 milyon euro'ya, ertesi gun de sirketi kulup sahibine transfer et. cok istiyorsan ertesi sene Yasin'i 0 euroya kiralayabilirsin.

sow'un 30 yasinda 17 milyon ettigini ve bu parayi kadro degeri 20-30 milyon olan bir kulubun verdigini dusunecek kadar zeka yoksunu degiliz hicbirimiz heralde?

yuz kizarmadan nasil bu takim tutuluyor hala bilmiyorum, emek hirsizlari diyerek hakaret ediyorsam bir daha demem ama factual konustugumu dusunuyorum, baska ne denir bunlara?

Şu forumda gördüğüm en haklı insan.
Acımasızca critlemiş o ayrı.
Mesaj tarihi:
GS'nin malı niye yedirmesinler, satmak isterse fiyatı koyar satar.

Ama zaten korkulan şey bunların devlete peşkeş çekeceği ve ederinin altında gideceği malların. Riva'da özellikle GS yönetimden bayağı bir kişinin şirketleri vs. aktifmiş çok para kaldıracaklar falan deniyor.

Diyenlerde GS'liler yine bu arada, öyle basit söylentiler vs. değil. Özellikler Dursun içinde deli kaldıracak vs. deniyor.
Mesaj tarihi:
Riva'nın satısı ya da kullanılmasını en muhaliflerden bile acık acık reddeden yok zaten. Herkes adam gibi satılsın ya da kullanılsın diye ugrasıyor. Florya'nın pakede dahil olması anlamsız. Riva tek basına yeterli. Banka borclarından kurtulun geri kalan borcları da futbolla kapatın. Eger yeni bir arazi bulduysanız orayı da alın tesislestirin alt yapılar icin kullanın. Floryayı suan riva ile paket halinde yollamanın o parayı yemek dısında bir anlamı yok.

Tabi su da var. Eger gercekten soylenen tüzük hazırlanıp borclanan baskan cebinden oder olayını getirirlerse ozaman is baska. Ondan sonra dusunmeyiz riva mı florya mı diye. Cunku boyle olursa bu isi profesyonellerin yapması gerekir. 3 sene sonunda 50m euro takıp giden baskan olmaz o zaman da tekrar bir riva ya da floryaya ihtiyac olmaz.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Riva neyse de Florya'yı satmak için en yanlış zaman.

tam tersi
florya şu an zirvede
riva nın beklmesi lazım daha da değerlenmesi için
Mesaj tarihi:
O tren yolu galiba iptal ya, geçen yol vermişlerdi üstünden sdafdsfs

Kalıcı olur mu o yol bilmiyorum ama çevre planlaması bayağı dandik gidiyor şuan, orada döner kavşağı vs. iptal etmişler. Sanki tren yolu kalkacak gibi gidiyor şuan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...