madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Eger Bruma ile soyledigi gibi ManU ilgileniyorsa ve Bruma su formunu koruyabilirse gercekten sacma sapan paralar kazanabiliriz. Ordan gelecek paralar iyi kullanılabilir mi tabi baska bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 TR'de bu arada üç büyüklerde bayağı scouting işi dönüyor, yani en azından hevesli yöneticiler vs. oluyor bayağı iyi gençlerle ve menajerleri ile işleri bağlıyorlar ama işte gerisi gelmiyor. Bir de genellikle hep anlatılanlara göre zaten bu gençleri bulma ve bir şekilde imza aşamasına getirme konusunda açık ara en iyi kulüp GS ama onlarda da açık ara "imzalatmama" sorunu var. Hep vazgeçiliyor son noktaya gelindikten sonra. Benim şahsen bildiğim işte GS ve BJK, Thomas Delaney ile masaya bile oturdu ama almaktan kendileri vazgeçti. Geçen ara transfer döneminde GS üstte de dedim Cyprien ve Kaputska ile anlaştı. İkisiyle de maliyetli diye üst yönetim onay vermedi, sonra Donk'u aldılar. Yazın mesela FB'de bazı yöneticiler gidip Ludwig Augustinsson ile anlaştılar. Bizim yönetici oğlu arkadaş dediğim çocuk işte birkaç güne medyaya düşer, haftaya imzalarız dedi. Aynı hafta içinde İsmail Köybaşı duyuruldu, bizim çocuk babasına bile sövdü. BJK yine mesela Kenan Karaman'ı alacaktı, Erdal Torunoğulları çok istiyordu ama Ahmet Bulut kulübe sarınca o da vazgeçirttirildi. Harika sezon geçiriyor ve BJK'ye nokta atışı olurdu. Yaşı geçkin ama savunmaya kusursuz ilaç olacak mesela Ragnar Klavan, buraya da yazmıştım anlaşmıştık yine yatanlardandı. Aklımda olanlardan mesela yine FB > Oscar Romero var. Gerçi bu transfer bitecek falan diyorlar devre arası içinde yazın olmama sebebi prensipte anlaştıktan sonra yöneticilerin yine para yok diye onay vermemesiydi. Kendi açıklamıştı oyuncu çantamı bile hazırlamıştım diye. Gerçi harbi para yoktu, bütün parayı 30 yaşında geri dönüşü olmayacak bir stopere vurunca ve başka satış yapmayınca, özellikle elinde 30 yaş üstü 3 futbolcuna teklif varken sırf inattan satış yapmayınca böyle oluyor. İnadın sebebi de GG>BJK ve Caner>Inter sonrası oluşan o taraftar baskısında Aziz'in ve yancılarının saçmalaması diyordu çocuk ama bilemem şahsen. TR'de şimdilik scouting olaylarını en iyi yapan takım açık ara yine Başakşehir, sonra Osmanlı ve Trabzonspor bu sezon itibariyle. Bütün transferler nokta atışı ve özellikle Başakşehir ve Trabzon yeniden satılabilir hedefler üzerinden gidiyor. Keşke bizimkilerde öyle yapsa da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bu transfer dönemi aşama katedip muhtemelen fiyatı pahalı bulup almadığımız baya büyük balık kaçtı. Orta sahada Delaney vardı ki herif baya baya oynuyor şu an. Keza yukarda bahsedilen Dembele de akıyor. Bir eleman daha vardı da unuttum adını. Yani Serdar Aziz bok püsür adamlara verdiğin paralara çok daha uygun ve üst düzey topçular var. Hele ki yabancı sınırı da yok yapıştır gitsin. Ama gel gelelim ki memleketin pislik menajerlerinin işine gelmiyordur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bruma 15'ten yukarıya çok zor gider, 16-17 belki o da bu formu devam ettirirse ancak. TR'den 13-16 bandı üstüne adam gitmez, 30 milyonluk adam olsa da futbolda ödenen paralar artsa bile ülkeden çıkan futbolcuya güven olmadığından o teklifler hiçbir şekilde gelmiyor. Marco Kırdemir'in yardımcılarından biri de bizim Altınsay grubunda takılan bi lavuk, hiç sevmiyorum da haber falan veriyor diye görüşüyorum işte asdfsda Bruma için sadece Hollanda kulüplerinden teklif var diyordu 1.5 ay önce. o da 7-8 milyon euro ancak teklif ediyorlar demişti ki medyada PSV > 8 haberleri yapılmıştı sanırım. Birkaç kulüp daha varmış Ajax falan da teklif vermiş sanırım benzer. kesin sattıracağız diyordu elemanda işte uygun kulüp bulamıyoruz diyordu. devre arası ve yazın bol bol bruma haberi çıkar yani hazırlıklı olun. Bence GS 15'e kadar sattığı her rakamda inanılmaz karlı olur. 3 sene ölü yatan adamdan zarar etmemek bile büyük transfer başarısı olur. Üstüne 3-4 milyon euro kar bile Tr şartlarında büyük iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Geçen dönem avrupaya transfer olan Caner Sosa Gomez falan hçbişey yapamaması ciddi piyasasını düşüren bi etken TRnin. Biz sevindik adamlar rezil oldu falan diye ama dışarıdan bakınca TR liginin en iyi adamları Avrupanın iyi liglerinde hiçbişey yapamıyor. Tekrar oralara futbolcu satabilitemizi, satsak bile alacağımız paralar açısından gayet kötü oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 serjuhan said: Bu transfer dönemi aşama katedip muhtemelen fiyatı pahalı bulup almadığımız baya büyük balık kaçtı. Orta sahada Delaney vardı ki herif baya baya oynuyor şu an. Keza yukarda bahsedilen Dembele de akıyor. Bir eleman daha vardı da unuttum adını. Yani Serdar Aziz bok püsür adamlara verdiğin paralara çok daha uygun ve üst düzey topçular var. Hele ki yabancı sınırı da yok yapıştır gitsin. Ama gel gelelim ki memleketin pislik menajerlerinin işine gelmiyordur tabi. İşin garibi TR'de güçlü olan üç menajer var, üçü de dünya piyasasına hükmeden adamlarla ortak çalışıyor ve kendileri de ismen çok güçlüler. Bu adamlarla çalışmadan ne yerli futbolcu alabilirsin, özellikle Ahmet Bulut yerli oyuncuların %70'ine falan sahip alt ligler dahil. Bazıları var TR'ye kimi getirirsen bir anda TR temsilcisi olarak ortaya çıkıyor, maliyeti %25-%50 arasında artıyor. Bazıları var transfer yapmanı engelliyor çünkü başka kulüpte bağlantıları var ve oraya giderse daha çok kazanır diye. Mesela bildiklerimden Ozan ve Sinan Gümüş transferlerinde BJK'yi Ahmet Bulut ve Volkan Bahçekapılı (FT'nin damadı) devre dışı bırakıp, FB ve GS'ye imzalattırdılar. Ülke tamamen menajerlerin himayesinde tamamen bir bok çukuru oldu. 2 aydır gönüllü çalışıyorum, duyduğum hikayelerden sonra hevesim kaçtı maç bile izleyesim gelmiyor bu iş için ki bunları bize anlatanlar hep spor kanallarında çalışan, sektörde 10 yılı falan devirmiş direktörlerimiz vs... Erdal Torunoğulları bu yüzden değerliydi işte, bu menajerlere domalmadan harika takım kurduruyordu da işte amsalak Fiko yüzünden ne hallere düştük yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Serdar Aziz kadro bosaltma transferiydi. Bursa Serdarı almamız karsılıgında bizim 3 oyuncuyu aldı (Direk takas olmadı ama biz releaseledik bir kac gun icinde bursa ile imzaladılar). Ordan bosalan wage e falan bakınca iste Serdar transferi okadar kagıt uzerinde gozuktugu kadar kotu olmuyor. Tabi bir de sahaya cıkmamıs olması baya kotu durumda bırakıyor ayrı mesele. Dembele konusuna gelince ben de dembele gelsin cok istedim ama suanki forvetimizde gayet iyi bir performans gosteriyor. Dembele gelseydi burda aynı performansı gosterir miydi bilemiyorum. İskocya ligi dembele yi inanılmaz gosteriyor olabilir. O yuzden dembele icin cok ah vah dencek bir durum yok. Gercek ah vah gecen sene emre mor icin oldu. mustafa denizli cok ugrasmıstı gelsin diye. ama 5m euroyu cıkartıp basamadık emin olamadıgımız oyuncuya simdi dortmundda ve milli takımda akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 aktiftablet said: Geçen dönem avrupaya transfer olan Caner Sosa Gomez falan hçbişey yapamaması ciddi piyasasını düşüren bi etken TRnin. Biz sevindik adamlar rezil oldu falan diye ama dışarıdan bakınca TR liginin en iyi adamları Avrupanın iyi liglerinde hiçbişey yapamıyor. Tekrar oralara futbolcu satabilitemizi, satsak bile alacağımız paralar açısından gayet kötü oldu bu. Zaten TR'de üst bandın 15 olmasının sebebi bu tip şeyler, TR'den çıkıp da başarılı olan futbolcu sayısı o kadar az ki millet parayı bol bulsa bile saçmak istemiyor. Yani son 10 yılda TR'de yetişip de bizi oralarda yıllarca iyi şekilde temsil eden adam sayısı 10'u geçmiyor olabilir. Yerli-yabancı dahil. Gökhan Töre eğer bir Hırvat olsaydı mesela 2 sene önce bile 20'e peşin transferi olurdu. Ya da benim hep standart örneğin Ozan Tufan eğer İspanyol vs. olsaydı 7 milyona dahil, 14 milyona ilk transferini yapardı. Valencia da 7 veriyordu bu arada kendi istemedi direkt yurt dışına gitmeyi salak... O yüzden 30 milyon euroluk performans olsa bile 15 üstüne çıkmıyor ülkede bonservisler, üstünü beklemek bayağı hayalcilik oluyor. Keşke çıksa da kulüpler iyi para kazansa, vayak iyi para var bu işte diye herkes bu tip transferlere yönelse ama olmuyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Gökhan Töre'yi ıslak odunla kovalayacaklar yakında yahu, hakkında küfürlü beste yapıyorlardı en son "Bizde Töre var, ne demek biliyo musun? Her topu aldığında -sansür-" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ulkeden belli bir rakamın ustunde transfer cıkmayacagını dusunebilirim ama o turk oyuncular icin bence. Alt yapısı baska yerden olan oyunculara bakıs acısı farklı olacaktır. Tabi bir de konu eger ManU olursa bence sacma sapan rakamlar kazanabiliriz. Baska takımlara okadar degil. Martial a 80m euro vermisti bunlar. Bence Bruma'ya da bir 30 cıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Rewendor said: Gökhan Töre'yi ıslak odunla kovalayacaklar yakında yahu, hakkında küfürlü beste yapıyorlardı en son "Bizde Töre var, ne demek biliyo musun? Her topu aldığında -sansür-" diye :D en son linç kampanyası başlattılar resmen forumlarda falan, bilic'e olan nefretlerini direkt töre'ye de yönlendiriyorlar şuan asdfasdfasd açık açık bilic kazığı falan diye takılıyorlar. hayır birde gökhan'ın bu kadar değerlenmesine sebep olan oyun stilini bilic kendi belirlemişti. onun tam aksine başka şey oynattırıyor iyice bitiriyor adamı. tam bir hırvat FT bu bilic kaç senedir söylüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 töreyi gs alır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 hesaplarima gore nisan ayinda sampiyonuz bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Pi'yi kaç aldın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Hesap makinasinda mi yoksa kafadan mi yaptin hesabi panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Valla bir bjkya baktım fasa fiso, bir fenere baktım göremedim bile. Bir de Galatasaray'a baktım dedim bu takım nisanda şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Rewendor said: Gökhan Töre'yi ıslak odunla kovalayacaklar yakında yahu, hakkında küfürlü beste yapıyorlardı en son "Bizde Töre var, ne demek biliyo musun? Her topu aldığında -sansür-" diye :D göndersinler geri çok işimize yarar valla ben ilk transfer olduğunda, satış opsiyonunu çalıştırmazlar, para kazanamayız ama geri döndüğnde faydalı olur diyodum, ama bu kadar çabuk sıçacağını da ben bile beklememiştim :D sezon sonunu beklemeden göndersinler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 sezon sonuna kadar göndermezler, potansiyeli var. chelsea maçından sonra bilic sonuca göre kovulacak deniyor işte yeni gelen td şans verirse ve ona göre oynattırırsa, kendi de tutunursa belki kalır. ingilizler arada geri gönderme vs. yapmaz, sezon sonuna kadar her şekilde kalır orada. ama dönse keşke, ben de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Galatasaray'in şampiyonluk ihtimalini hesaplayan "hesap makinesini " Beyaz Futbol sizler için görüntüledi iste o makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Wishmaster said: "Max Damage" said: Normal şartlarda Sneijder çıkıyorsa Josue girer. Neye göre bunu söylüyorsun ki? Belki formasyon değişimi yapacak bu değişiklikle? Selam Emrahcım. Maç oynandığı sırada birkaç kişi daha yazdı hangi formasyonda oynuyoruz diye. Mesela Poldi forvet arkası gibi oynamadı mı sizce? Tam anlamıyla 4-4-2'nin ileri ucunda gibi değildi sanki. Bir de Josue girseydi hücumda yine etkin olamazdık diyenlere de katılmıyorum. Sneijder'in yerine girseydi takıma sola yaslanmayı bırakır her iki kanadı da kullanırdı. Josue bu sezon çok ekstra puan kazandırır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Belirli futbolcuların belirli özelliklerini değiştirmeniz imkansız, Poldi kariyeri boyunca çok az ileri uç da oynadı, kariyerinin geneline göre diyelim. Bu adamı ileri uçta tutmak zaten en önemli özelliklerini törpülemek demektir. Adam döneminin Thomas Müller'iydi, en iyi kanat forvetti. Tabii ki uçta durmayıp geriye gelmesi bu adamın normali, geçen senede böyleydi. Hatta genellikle sola kayık oynar, sol kanattan içeri devrilirdi zaten. İlk alındığında solda oynatılırken sağa atılmasının sebebi de o bölgeyi Sneijder ile paylaşamamalarının yüzündendi vs... Sağ kanat oynamak mesela aşırı saçma hareketti ama ligde kaldırabilmişti kısmen. Avrupa da zaten yok etmişlerdi. Gerçi BJK maçlarında İsmail bile yok etmişti sağdayken onu asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Selçuk Çin'e gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Dursun Özbek istifa edebilirmiş. 22 Ekimde ki genel kurulda Ünal Başgana verilmeyen yetkileri isteyip Florya ve Riva arazilerini peşkeş çekmeye çalışacakmış sağa sola. Verilmezse istifa edecek haberleri var. Umarım verilmez. Umarım istifa eder. Ali Dürüstlü, Ünal Başganlı yönetimi özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Radyoda da bunu konusuyorlardi - aynen bunu dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Bir şey olmaz. Gündem yoklanıyor sadece. said: Adnan Öztürk: "O kadar borçluyuz ki, artık teminatlarımız borcumuzun 5 katına çıktı. Artık 2 milyar TL. teminat veriyoruz" (DHA) Adnan Öztürk: "Taç Spor Tesisleri diye yani orada yemek içecek servisi yapan firmanın %51'ine $8M ödedi Galatasaray. Bu şirket $16M" Adnan Öztürk: "Bu şirket kahve yemek yaparak 10 senede bu parayı nasıl çıkartır, açıklasınlar." Gereksiz harcamalar, futbolculara verilen mantıksız bonservisler ve maaşlar vs. derken yeni dönemde de kaynak yaratılmazsa FFP gelecek, FFP'den ziyade zaten borçları ödeyecek gelir olmayacağından kulübe girecek. O arazilerin satışı dışında GS'nin önünde Anadolu takımı seviyesinde küçülmezse başka yol kalmıyor. Aysal kendi çıkarları için o arazileri sattırmaya çalışıyordu, göstere göstere yaptığından dedeler bütün vasıflarına rağmen onay vermemişti. Şimdi kulübün geleceği söz konusu iken sike sike o karar çıkacak gibi duruyor. Amaç en başından beri buydu zaten, Riva'ya devletin bu kadar ihtiyacı varken başka türlü de GS'nin elinden alamazlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar