Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Abi Turkiye de..Istanbulda yasayan bir futbolcu cok farkli bir kategoride. Hani olup olabilecegin en luks yasam bicimlerinden biri olabilir. Kralsin direk. Acip sorsa Sneijder'e yeter yani. Evinden ucakla 2 saat mesafedesin. LA'den bilmem kac saat. Herseyi gectim maasinin 6 katini verseler Kambocya'ya bile gidersin. Hayir yani ikna edebiliyor olsan. Mesela bu gorusmeleri kim yapiyor merak ediyorum. Mesela cok saglam is bitirici business-minded adamlar olmasi lazim klupte. Gercekten satici konumunda yani. Bir kac dili iyi konusabilen. Menajerlere yem olmayacak. Cunku maalesef bizim kluplerimizde dar vizyonlu adamlar tarafindan yonetiliyor genelde. Muteahittir odur budur. Hani hep kurumsallik diyoruz ya. Kurumsallik buralarda onemli iste. Koskoca GS'nin sponsoru Nef oluyor. Baska bir vizyon yok cunku. Farkli birsey dusuneyim bir sey katayim. Ha belki var sistem izin vermiyor veya cidden olmuyor. Ama hic sanmiyorum. Halka acik sirketler. Milyonlar donuyor. Bu kadar buyuk pasta. Yonetenler beceriksiz. Politikanin baska bir versiyonu. Amerika'da filan spor klupleri nasil yonetiliyor. Belki ilerde degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bence gs önceden kaç aliyor ne alıyor diye bakmıyor. Oturuyor masaya sana 2 veririm diyor adam 1 beklerken, bakıyor ki karşı taraf keriz 2.5 verin öyle gelirim diyor. Baska açıklaması yok Umut Bulut da son 9 eurosuna kadar tam almis parasini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Beni daha çok yaralayansa Melo maaşında indirime gitmesine rağmen adamı zorla yollamıştık. Aynı paralara 30 yaş ve üzeri adam alıyorsak ne anladım ki ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 galatasaray kulubu aysal klubu batırdı para yok dediğinden beri ne kadar gereksiz para saçmış işssizin biri hesaplasa keşke. verilen fazla maaşlar bol keseden transferler falan dfs galatasaray'ın fakir edebiyatı tamamen hikaye. her gelen aynı şeyi yapıyor. en azından aysal döneminde sportif başarı vardı tribün güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 yarı yıllık maaşıymış o ara transferde gelmiş galaxy'ye, 1m dolar yanı yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bence maaşı normal yav. Adam TRnin maaş skalasini vb biliyor gidip 500bine oynamaz. Ayrıca bonservis vermedik hali ile çok iyi transfer bana kalırsa. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ama iste o maas skalalarini abartan biziz zaten sikinti bu. Yani kurumsal dunyada yasaktir bu ama 3 buyuklerin gidip collusion filan yapmalari gerek. Turkiye'ye gelecek adamin premium istemesini anlarim. Avrupa'da oynamiyorsa daha da fazla istemesini anlarim. Ama su anki mevcut durumda 300-500 alan adamlar 2.5 almasinlar. 1m dolar bile olsa 1.5 - 2m euro'ya kafalamamak icin bir sebep yok. Ince ince oturup min/max yapacaksin mmocu adamlariz fdsfs. Garanti maastan kisip bonuslari biraz arttirirsin ki incentive olur. Hoca hollandali Sneijder var takimda filan. Vietnam ligine gitmiyor sonucta. Ama iste burada buyer's power onemli. Bizim kluplerin buyer's poweri ne kadar. Elinde alternatifler olur tararsin. De Jong kardesim 1.5 gelmiyor musun ok baskasini aliyoruz dersin pasa pasa gelir. Bunu transferin bitimine bir gun kala yaparsan adam yemez. Melo yillarca az oyalamadi bizi neden zaten biliyor alternatifinin olmadigini. Menajerler cakal da klupler niye aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 adam Katar'dan gelmiyor. 1 milyon dolarcık aldığı, Avrupa'dan uzak, futbol dünyasının Lampard-Gerrard golleri dışında özet bile izlemeye tenezzül etmediği ABD'den geliyor. Seneye Avrupa'da oynama şansı var yine. Üstüne 1,5 milyon zam yapıyoruz. Kusura bakmayın da burada bariz yetersiz yöneticilik var başka hiçbir şey değil. Los Angeles güzel şehirse İstanbul da güzel kardeşim. 1,5 milyon fark ettirecek kadar kötü değil en azından. Futbol açısından bonusları saydım. Üstüne dediğiniz gibi inanılmaz lüks bir hayat ve krallar gibi sevilmek de var. Şu verilen maaş kulübe küfürdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Simdi sen los angelesla istanbulu mu kiyasladin ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/2e/3a/942e3a579b2bcd9d461f329177011919.jpg bomba patlamasa nufus 10 milyon olsa güzel şehir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Esh said: Simdi sen los angelesla istanbulu mu kiyasladin ciddi ciddi? Gittiğim gördüğüm bir şehir LA de sonuçta. Cahilce uzaktan kıyaslamadım. Sakin ol :) Güzellik olarak İstanbul daha iyi ayrıca net. Şehir planlaması olarak LA zengin mahalleleri tokatlar. Hayat tarzı olarak da tabii. Ama yılda 1 milyon dolarla o hayat tarzını orada yaşayamazsın. Burada en kralını yılda 1,5 milyon dolar maaşınla yaşarsın. Futbol açısından avantajlarını es geçmen de ayrı mesele tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Esh said: Simdi sen los angelesla istanbulu mu kiyasladin ciddi ciddi? Fakir adam için İstanbul'la milyon euro kazanan ünlü adam için İstanbul bir değil yalnız. Los Angeles'la kıyas olayına karışmıyorum da zenginsen dünyada yaşayacağın en kral "büyük şehir" yerlerden biri İstanbul. Expat beyaz yaka için bile taş gibi şehir, futbolcu zaten uçtu gitti. Anadolu'dan gelen çoğu futbolcunun burada bozup sapıtması boşa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bence hepiniz malsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mrlee said: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/2e/3a/942e3a579b2bcd9d461f329177011919.jpg bomba patlamasa nufus 10 milyon olsa güzel şehir lan Sen 1993te kaldin galiba. Nufus 20m olm ne 10 u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Metrobüs penceresinden bakınca kötü demen normal İstanbul'a :D Hani şu geçen bi programda stand up yapan çocuk çıktı, anı anlattı, arkadaşı 1500 lira maaş alıyormuş da "Abi para adamı bozmuyomuş, yalanmış o" diye. O hesap :) Esh said: Mrlee said: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/2e/3a/942e3a579b2bcd9d461f329177011919.jpg bomba patlamasa nufus 10 milyon olsa güzel şehir lan Sen 1993te kaldin galiba. Nufus 20m olm ne 10 u? 10 milyon olsa demiş zaten, olmasa dememiş, şair burada bayrağa sesleniyor, nüfus 20 yerine 10 milyon olsa keşke diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Rewendor said: Esh said: Simdi sen los angelesla istanbulu mu kiyasladin ciddi ciddi? Fakir adam için İstanbul'la milyon euro kazanan ünlü adam için İstanbul bir değil yalnız. Bi anlatsana zengin hayati nasil oluyo istanbulda? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Valla yaşayacak kıvamda değilim daha, bir de bana cazip gelen bir yaşam tarzı değil pek. Gördüklerim o tarz yaşam sevenler için diğer ülkelere kıyasla hiç fena değil ama, yarım saat instagramda gezsen görüyorsun zaten işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Evet uskudardan azimutla acilmak icin 2 saat trafikte porsche la kalinan bi sehirden bahsediyoruz. Salacaga cektigin botta 10 dakkada bir silep dalgasiyla sarsinti yasanan bir denizden bahsediyoruz. Gittigin gunayda her gece cikan kro kavgasindan, kafana sikilma korkusu yasamaktan bahsediyoruz Ulus29dan kaldirdigin kizin 16 yasinda olma ihtimalinden bahsediyoruz. Bana kimse istanbulu "guzel sehir ama yaaa" diye anlatmasin, kalbini kirar gecerim. Kapiyi carpar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sneijder'in muslera'nın aldığı maaş gelen adamların maaş kapısının 2m'den açılacağı anlamına gelmiyor. hadi bi yabancı kontenjanıydı selcuk burak vs faydalandılar. burak gitti. selcuk'un da 3m alıyor olması baz alınamaz. kötü oynuyor da olsa kaptan maptan 5 senedir oynuyor. karabükte 100bin euro'ya oynayan zenci galatasaray'da oynamayacak mı ? de jong'un aldığı maaşta değilim. 2.5m de alsa 3'te alsa o maaş yine adamın kariyerine verilir de melo'yu göndermek burdaki tutarsızlık. ben buna sinirleniyorum. bu takımda semih kaya hala 1.5m alıp kulupte tutuluyor mesela neden serdar aziz de alınıp 2m alıyor ?. semih'i gönder mesela. serdar aziz o parayı hakedecek bir topçu değil. umut sezon sonu sözleşmesi bitecekti goygoy yapıp uzattılar. şimdi zor kovdular. hop ordanda 3-5 girdi. sabri'ye zam yaptın. hala tutuyorsun. linnes almıştın bi de cavanda aldın ? jem karacan bilol falan saymıyorum zaten. eren ve tolga'nın 2şer m maaş alıyor olması ? yani de jong'u hadi amerika'dan getirtmek için verdin. adamın geçmişi var. tolga ile aynı maaşa oynuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Los Angeles trafiği İstanbul trafiğiyle yarışıyor yalnız. Hispanik çeteler şehirde bol keseden bulunuyor. Oranın da üst profil mafyası var o ayrı. Jailbait gibi bir terimin çıktığı memleketle kıyaslarken "kız 16 yaşında çıkıyor" lafı ayrı komik. Üzgünüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 40 tane daha sey saysam ama los angelesta da bu var diye gelecegin icin ben birakiyorum abi. Evet isvecte de tecavuz var. gitmeyin isvece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Yahu Los Angeles'ın trafiği dünyaca ünlü. Hispanik çeteleri de. Sen bilmiyorsan biz ne yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Isvecin de tecavuzu unlu abi iste, havaalaninda ineni skiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Los Angeles yine çok yaşanası şehir. Ha, oradan İstanbul'a gelmeye 6-7 kat gelir farkı mı gerekir illa, o tartışılır. İsveç'te sıkılır insan. Bak, mülteciler bile geri döndü Almanya'ya çok soğuk sıkıcı şehir deyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Tarık Çamdal'ın bu seneki alacağının 1 milyon eurosunu GS verecek.. 200 bin ise Eskişehir.. Tarık ise 194 bin eurodan feragat etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar