madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Rakip oyundan dusuyor biz yuruyoruz ausdhauhfahsf ya hakaten inanılmaz. Yine aynı dandiklikte takım hareketlilik acısından. TD adı altındaki herif de hala izliyor belki bir supriz olur diye.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 takımda değişen bir şey yok. karabük gibi hafif güzel bi savunma ve 2 zencili her takım yener bizi. hücumda koşu moşu bi bok yok. karabük bekliyor biz sağa sola dönüyoruz. kaptırıp kontra yiyoruz. eren derdiyok burak ve umut'tan iyi değil. bruma açık alan adamı. sinan şımarmış gibi geldi bana. beşiktaş maçında da çok artistti. tolga cigerci ve selcuk ile galatasaray kanser eder.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sneijder kotu ve fazlalik su an. Orta saha gucsuz tabii.. Ayniyiz yine cidden. Vodka haksiz degil. 3-4 bitiririz bu sene maks. Her iki mucadele direk top kaybi neredeyse.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sinan ya da Bruma yerine yasin hala nasıl girmez aklım almıyor. Salak falan son kararları yanlıs ama suanki performanslarını yanlıslıkla gecer zaten. Derken girdi Sneijder bu pası atamayacaksa sahada hakkaten yeri yok. Bombostu. Sneijder kacıncı kez orta acmak yerine geriye ortaya dogru pas bıraktı bilmiyorum. Ortaya kafa vurabilecek diye forvet aldık orta acmıyoruz.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Kacıncı el abi bu? Bu arada tolga bu mac en iyi oynayan oyuncumuz 2li mucadele kaybetti ama en azından topla hareket eden adam gibi pas atan tek oyuncumuz. Bir tane daha el olmus da artık onu vermemis ayıp olmasın diye cunku 10. el e kart vermemeyi acıklayamam diye dusundu heralde.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Diarra falan gelecekse Selçuk yerine Tolga'yı keser bu Riekerink.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Yasin oyuna girdi hareketlilik getirdi de iste aptallıgı da ortaya cıktı su pozisyonda.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 88. dakika da Eren'e orta açmak aklına geldi sonunda birisinin.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Zaman doldu , Hakem bakiyo gs orta yapicak mi yoksa maci bitiriyim asdf
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sonunda orta actık. Eren yasladı.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Santrası olmayacak dimi şimdi? Millete gün doğar. GOLOTOSOROY OTONO KODOR OZOTMO derler...
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ZAAAAAAAAAA ELMALILI HAMDİYE GELSİN SHDMDJFSLL
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Şansa bak 92 de birşey olmaz diye çişe gittim. Eren gol bağırması ile geldim geri odaya dasadadsa. Neyse en azından Eren'e birkaç orta açmak gerektiğini anlamışlardır herhalde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ulan çok dandik maçtı çok isteksizdik. Golü de hiç beklemiyodum şaşkına döndüm. Çok enteresan cidden :D ooof of bu sene de çekeceğimiz var
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 tolga cigerci 6,54km koşmuş.Atiba ilk yarı koşuyor onu asdgfsa
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 adamlar kaçırdı kaçırdı. son 5 dakka biraz kıpırdadık attık. 3 puan almak iyi tabi de takım rezil. tolga selcuk'un yerine oynar tolga'nın yanına da başkası gelirse belki ama selcuk ve tolga olmuyor. selcuk bitik yani. şuan takımda oynamasının nedeni kontratıdır başka bir şey değil. bu sene galatasaray'daki son senesi olur. sabri'nin sol ayağı ile yaptığı orta müthişti sdfs. eren derdiyok golü attı ama zor yani. koşmayan umut bulut resmen. pasları dengesiz. ya çok hızlı ya çok yavaş falan. ayrıca galatasaray'da tek forvetli sistem çoğu zaman işlemedi. zaten ona göre forvetimiz olmuyor genelde. sneijder'i sola çekip poldi-eren belki işe yara forvet alamicaksak. sinan'da az akıllansın bruma ve yasin oynasın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Pivot sanrtafor zaten efsane inside forwardların olmadan bir işe yaramaz. Bu sistemle bu sene 5. oluruz. Ya hızlı forvet alacağız ya da zıçacağız
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Red said: selcuk bitik yani. şuan takımda oynamasının nedeni kontratıdır başka bir şey değil. bu sene galatasaray'daki son senesi olur. hemen 3 senelik kontratı hazırlattıryorum, adamın rızkında gözün mü var . sneijder'i sola çekip poldi-eren belki işe yara forvet alamicaksak. sinan'da az akıllansın bruma ve yasin oynasın. snijder den ne istiyorsunuz ya selçuku kovup, onun yerine koyacan sağ ve sol kanat brumayla yasin'in
Öne çıkan mesajlar