Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

bonuSimo said:

galatasarayın teknik direktörü var mı

https://twitter.com/yunus_oyken/status/753993328148959232

1:20'de geçen sene takımın yaptığı presi top Ayhan'ın ayağındayken gösteriyor
1:30'da takımdan nasıl pres yapmasını istediğini gösteriyor.
3:10'da Sinan'ın müdahalesine sevinme şekli de ayrı bir güzel.

(Ekşi'de buldum. Çok hoşuma gitti.)

Takımın başında "Hadi çocuklar, yaparsınız çocuklar, aslansınız çocuklar" tayfasından bir teknik direktör görmemek çok güzel. Takıma Gegenpressing'i gazla değil, nasıl yapılacağını öğreterek aşılıyo gibi. Young Boyz maçında pek aman aman olmasa da denemelerini yaptılar.

Aceace said:

Riks alcam. Akşamki maç öncesi yazayım.

Önümüzdeki sene Riekerink takımın başında kalsın. Ciddi diyorum. Yılın başından bu yana en topa benzer topu oynatan adamdı. Tamam arada Donk'u kullanmak şanssızlığında da bulundu ama bugün Donk'u kesmiş işte. O da kabullendi anlaşılan olmadığını.

Emre-Selçuk-Sneijder üçlüsünü deneme cüretini gösteren tek adam da oydu. Beşiktaş maçında da gaayet güzel oynadık. Aslında diğer maçlarda da Denizli ve Hamza döneminden daha iyi oynadık. Tamam kıstası baya alçakta tuttuğumun ben de farkındayım.
.
.
.
Bu akşamki maçın sonucundan önce yazıyorum ki kazandık diye böyle yazdığım düşünülmesin.

Umarım yüzümü kara çıkarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

@Aceace

Teknik olarak eksiği olduğunu kimseden duymadım, söylediğin şeyleri yapması da doğal, zaten adam eğitmen, doğru pres,dopru koşu, taktik diziliş ve dizilişte görev dağılımı bunları zaten yutmuştur adam. Problem baskı gördüğü zaman (yönetim,basın, futbolcular, derbi maçları) ne yapacağı. Belki de başarır belli olmaz ama yinede beklentileri çok yüksek tutmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Umut Bulut, Olcan (The Göbek) Adın, Endoğan Adili ve Tarık Çamdal kampa alınmamış.

Helal olsun Riekerink.

olayın saf riekerink ile alakası yok. hatta çok az vardır muhtemelen. dursun özbek'in kardeşi veriyormuş kim gidecek kim kalacak kararlarını. mali durum da önemli tabii.

bu oyuncuları satmak veya en kötü ihtimalle kiralamak lazım. toplam 7-8 milyon euro falan vericez çünkü bunlara gelecek sene, sırf kenarda oturacaklarsa bile..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...