Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Çöküşün başlangıcı o kadar iyi rüzgarı arkasına almışken Terim'in Aysal tarafından yollanması oldu. Yoksa son geldiğinde gayet iyi iş yapıyordu Terim. Ondan sonra bir eleman muhabbeti çıkardılar, telefonlarına çıkmadılar birbirlerinin bir şeyler, taş gibi giden takımın tekerine çomak sokuldu öylece.
Sosyal ağlarda paylaş

Dibe vurmuş halde teslim alınmış bir takımı, playoff saçmalıklarının falan olduğu bir ortamda gelir gelmez şampiyon yaptı. Ertesi sene yine baya puan farkı koyarak yine şampiyon. CL'de çeyrek final. Süper kupaları falan saymıyorum. Daha ne kadar parlak olabilir?

Tabi yine de bu dönemde aslan payı Ünal'ındır yapılan transfer hamleleri ve katılan vizyon ile orası ayrı. 4 senede 3 kez şampiyon olan alınabilecek ne kupa varsa çoğunu alan takımın omurgasını oluşturan transferlerde söz hakkı hep Ünal'ın oldu. Melo, Selçuk, Elmander, Eboue, Ujfa, Muslera, Drogba, Sneijder. Terim'in net direterek yaptığı transferler Amrabat, Hamit, Burak, Umut, Bruma'dır.

Bunun dışında Terim CV'sine kasan bir adamdır. Dünya Kupası'na hiç gitmedi mesela. Anca onu başarırsa tekrar döner, o da TD'den üst ve egosunu doyuracak bir pozisyona
Sosyal ağlarda paylaş

Terim aslında TD'den üstün bir pozisyonda zaten. Mesela yabancı kuralının değişmesinde kendi yazdığı raporun da katkısı var. Bütün yerli TD'leri toplayıp Türk futbolu hakkında plan projelerini vs anlatıyor arada. Türkiye'de futbolun teknik patronu gibi bir misyon üstlendi.
Yaşayan bir TD olarak Türkiye'de benim bildiğim kendi adını taşıyan iki adet stad var vs. Öyle diğer yerli hocalarla karşılaştırabilecek bir seviyede değil yani.

Bunları göz önüne alında, gel tekrar Dursun'un başkan olduğu bir yerde sıradan TD ol, hem de daha 2-3 sene önce eleman meleman diyerek kaçırtmışken. Çok çok zor bir ihtimal. İşin maddi boyutunu söylemiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2 sene sonra geri alır emekli olana kadar bakarız sıkıntı yok.

Sanmam.
Hatta artiriyorum. 2 sene icinde Ispanya'da kafa alti bir takima cuzi bir transfer bedeliyle rotasyon transferi olur. Ispanya Emrenin en "oynayabilecegi" lig.

Bu arada not. Emre takimda 3. Kaleci Eraydan sonra en az maas alan oyuncuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...