Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

"Max Damage" said:

Daha gelmemiş adamlar üzerinden bu yönetimin transfer stratejisi olduğunu düşünmek havanda su dövmektir. Ben eminim o Conelius, Delaney ve Marius üçlüsünden anca birini alabilecekler hatta belki onu bile yapamayacaklar.

Haziran başında Alex Song, Dembele, Balanta isimleri geçerken şimdi elde var Serdar Aziz, Sabri ve Hamit. Kaldı ki o isimlerle görüşen de Alp Yalman'dı ve baktı başkandan bir bok olmaz istifa etti zar zor döndürdüler geri. 80 yaşındaki adam bile futbolu bunlardan daha iyi takip ediyor belli ki.

Yönetcinin biri açıklama yapmış. Johansen ile Delaney pahalı gelmiş. Donk'a 2.5 ver, Serdar'a 4.5 ondan sonra para yok.

Bu veledi zinaların transfer yapamayacağını Hamit yangından mal kaçırır gibi sözleşme yaptıklarında anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Delaney'den maliyetli diye vazgeçmişler. Serdar'a verirsen 4.5 bonservis, senelik 2.5 milyon euro Delaney bile maliyetli gelir tabii ki sdfdsfsd

Adam maks 1 milyona falan oynar, bonservisi az yüksek olur o da 3-4'e rahat kapatırdın. Geçen Ocak'ta maliyetli diye Kaputska'dan vazgeçip Donk almak gibi.

Bu adamlar harbi aşırı kötü ya sdfsdasd
Sosyal ağlarda paylaş

bu Bony isi ciddiye bindi. medyada cikan haberlere inanmiyordum da insider bilgi saglam.

olur olmaz gorecegiz ama Drogba'nin arada olmasi gorusmelerin baya olumlu ilerlemesine yardimci oluyor.

Umut Bulut'dan sonra Deniz Kadah gelse bile forvette guclenmis oluyoruz sonucta ama Bony gelirse isler farkli bir boyut kazanir.
Sosyal ağlarda paylaş

bony'i kiralarsin tabiki ancak.

edit:
hah bu da yarim saat once thesun haber gecmis , £17m satin alma opsiyonlu diyor lol:

https://www.thesun.co.uk/sport/football/1431533/wilfried-bony-set-to-end-manchester-city-nightmare-with-galatasaray-offering-a-3m-loan-spell-in-turkey/

neyse asparagas degil, duyum saglam. yurtdisi kaynaklari da ciddi haberlere basladi. olursa muazzam olur, ozbek kardesler oldugu surece heves yapmamaya ozen gosteriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...