madcow Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Disiplin yonetmeligini sezon basinda isbecer hazirlayip oyunculara teblig etmis. Oyuncular da cok umursamamis. Normlde ceza kesilmeyecekmis ama sneijder in son 2 aydir yaptiklarindan(izinsiz aciklamalar,kampa katilmamak vs.) sonra ona ceza vermeye karar verince ayirip tek basina ona ceza verememisler 14 oyuncuya ceza yagmis. Fatih isbecer gittiginde cok bir anlam ifade etmemisti ama sneijderin kontrati, disiplin yonetmeligi derken takimi hukuk cercevesinde koruma altin alip oyunculari zorladigi icin olmus heralde bu istifa. Cunku ne zaman biri 'fifaya gidriz' dese altindan isbecerin hazirladigi kontratlar dosyalar cikiyor.
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 gol atınca kupa alınca prim gelince maç başına bonus geliyorsa cezasını da ödeyecezkler vergi de verecekler
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ceza sozlesme bedelinden %10 fazla olamazmis. oyunculara ceza teblig edilince eglence var asil fsds.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 " Eğer böyle bir ceza gelirse gerekeni yaparız " Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 fizban said: ceza sozlesme bedelinden %10 fazla olamazmis. oyunculara ceza teblig edilince eglence var asil fsds. tek seferde %10'dan fazla olamazmış. UEFA'nın ceza yönetmeliğine göre de 4 farklı ceza türü mü ne varmış. Bütün hepsinden işte maaşına oranla verilecek maks cezayı hesaplayıp vermişler. Yani hukuken verilen cezada bir sıkıntı olmadığından Sneijder cephesinin yapabileceği bir şey yokmuş. Bunu hesaplayana veya araştırana vs. kadar kadar kulüpte daha mantıklı şeylere kafa yorsalar adamlar demek bi UEFA kupası kuracak kadro falan kurabilirler sadfsdfsdafsda
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 of tam çomar esnaf style ya adamlar neyi araştırıp kasmış. sneijder'ın bileti ihtiyarlar heyetinde kesilmişti gerçi. rodallega ve serdar aziz'e bonservis + maaş bütçesi çıkarmak için sneijder'ı satıyor adam resmen.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Hamitin gecen seneden kalan 1.35m euroaunu bu seneye atip bi de ustune 300k euro vermisler. Yine herifin ameliyat masrflarini karsiliycaz
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sabriye de paraciklar. yalniz hamit yillik 300k + macbasi 25k cok iyi aslinda.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 off keriz parasi ya. ben de basvursam aylik 100k dan is varmidir acaba ?
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 emrah bassani acikladilar. sezon bitmeden soylemistim. engin bekdemir de aciklanir yakinda
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 hamit cok iyiymiş ya hala yolmaya devam ediyor takımı
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Adamlar futbolculara kestikleri cezayla zararı azaltmaya çalışıyor sigortayı asgariden yatıran dursun şarküteri kurnazlığı :)
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 benim de aklima ilk peynir filan tartarken agir gelsin diye caktirmadan teraziyi parmaklayan esnaf geldiydi..
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Bayaa bayaa Sneijder'e mobbing yapıyorlar. Çıldırmamak elde değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 keşke imkan olsa free gitse de içlerinde patlasa yaptıkları da işte herşey kitabına uygun yapılmış o da olmuyor sadfsd
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Son olaylarda yonetimin yaptigi girisimler cirkin olsa da ben sneijder i hakli göremiyorum. Kontratim beni serbest birakmiycak diye mactan cikmalar, teknik kadroyu ve yonetimi zora dusurucek aciklamalar, kampa katilmamalar falan. Bunu turk bi oyuncu yapsa ne topculugu kalmisti ne adamligi. Sneijder yapinca da bunlari kabul etmemek lazim. Yine diyorum yonetimin yaptigi hamleler sacma ama sneijderin yaptiklari da oyle kabul edilir seyler degil. Ha bu arada eger her sene bu cezayi uygulayacaklarsa ona da ok. Ama sadece paralar azalsin diye yaptiklari icin sacma yoksa 8 kere hakeme itirazdan sari karta ceza vermezsen asil sacmalik.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Takimda tek oynayan adam sneijderse ve seni bu adama su tribi yapiyosan ya salaksindir Ya da salak
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bonusları alırken iyi hakettiği cezayı verirken mi kötü diğer yerli çöplere o paraları verenler utansın
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sneijder sezonun yarisini kacirmamis olsa haklisin da. 2. Devre bildigin maca girmedi. Girdiklerinin de ilk devrelerinde oyundan cikti. Ayrica menajerinin cikip takimin diger oyuncularinin maaslari hakkinda aciklamalar yapmsi falan da inanilmaz. Berabwr 'calisacagin' insanlarin maaslarini elestirmek sana dusmez hele ortalik yerde. oldu bu problemler cozuldu nasil bakacaksiniz birbirinize. Turk oyuncular yonetime karsi teknik kadroya karsi diger oyunculara karsi tavie alinca 'yeniceriler takimi mahvettiler' diye atar yapmayi biliyoruz. Konu melo sneijder olunca ama onlar cici onlar tatli oluyor. Hepsine ayni muameleyi yapacaksin.
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Yapacaksin da... Sorun su. Ikisine de ayni muameleyi yaptigin zaman da esitsizlik oluyor. Sneijder ikinci yari 45 dakika oynamasina ragmen yenicerilerin toplamindan iyi oynadi. Simdi yeniceriye de Senijder'e de ayni sekilde tepki gosterirsen, "Senin yetersiz yoneticilerin, Sneijder Riekerink'i getirmis olmasaydi Orhan Atik'le devam etmek zorunda kalirdi" diye cevap alirsin. Sneijder ulu orta konustu mu? Konustu. Konusmasina neden olan yönetim miydi? Evet. Yonetim basiretsizlige devam ediyor mu? Evet. Sneijder mi Dursun mu? Sneijder. Moussa Dembele icin 600 bin Euro yetistirme bedeli odedi Celtic. Bizimkiler de belese Emrah Bassan'i aldi.. Senin benim gordugumuz basiretsiz yonetimi, Balon d'or adayi olmus(sirf popülist nedenlerle Messi'ye kaybetmis) 10 yillik kariyerindeki basarisi 111 yillik Galatasaray'dan cok yukarda olan adam goremiyor mu? Bir firmanin icerisindeki cok basarili bir calisanin, firmanin yonetimi ile ilgili public yorum yapmasi hos degil. Ama firma hakediyosa da hiiiic bise demem.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sırf popülist nedenlerle kim kaybetmiş messi ye balon d'or u? yani messinin kazanmasının sebebi daha popüler olması mı:O
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paluk yagi hafizaya iyi gelir. Ama ben uzerime duseni yapayim. 2010'da Sneijder SL ve La Liga'yi kazandi. Dunya kupasinda Final oynadi. Dunya kupasinin en golcu oyuncusu oldu. Forlan Golden Ball alirken kendisi Silver Ball aldi. Hatta hepsini gectim. Ballon d'or shortlisti aciklandiginda Xavi nasil olurda shortliste almazlar seklinde yorum yapmisti. Ve o sene Messi ve C7 kariyerlerinin en sanssiz sezonlarini gecirdiler. Tam emin olmamakla beraber o sene Messi Dunya kupasinda gol.bile atamadiydi. Neredeyse her yorumcu o senenin Ballon d'orunun Sneijderin hakki oldugunu dile getirmisti.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Meh abartmaya gerek yok Sneijder'i. Gecen sene de oyle agim sagim top oynamadi. Diger yerlilerden iyi oynamasi icin ona yilda 5m euro kemiksiz veriliyor zaten. Elbette digerlerinden iyi oynayacak. Yukaridakilere katiliyorum - Sneijder Melo gibi adamlar gereginden fazla buyutulmemeli. 10 yillik kariyeri 111 yillik GS'den fazla demek talihsiz bir aciklama olmus. O zaman Arda'nin kariyeri de GS'den buyuk. Bana rororo diyordunuz ama Sneijder gibi adamlarin GS'de yeri yok. Biz bir tek adama 5m euro verip takimi sirtlamasini bekleyecek kalibrede klup degiliz. Denge her zaman onemli. Takimda Sabriler Umutlar varken Sneijder gibi adamlar gereksiz luks oluyor. Oyle bir kadro planlamasi yaparsin ki Sneijder'in yillik ucretine tas gibi uc topcu oynatirsin. Kimsenin de ismine para vermezsin. Tekrarlayayim 5 milyon euro kemiksiz. Takimin ortalamasi 3-4m euro olur herkesin bir standarti olur gelirlerin ona gore olur anlarim. Aysal zamani ucan kacan transferlerdi bunlar, gelecegi olmayan. O canavar gibi takim cok farkli bir planlamayla domine eden bir takima donusebilecekken bugun catisi duvarlari heryeri dokulen bir evde Sneijder tablosu duruyor. Elbette anlamsiz. Yonetimle ilgili birsey demeyecegim ama 2-3 senedir ayni seyleri soyluyorum. Drogba, Sniejder bu transferler inanilmaz gereksizlerdi ve anlamsiz maliyete soktular bizi. Tavan fiyatimiz sisti simdi de onun acisini cekiyoruz.
Öne çıkan mesajlar