Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Şu anki Fener Karabük'ü yenebilecek halde değil normalde, hiç öyle "Karabük kim ki reröre" kafasına girmeyin o yüzden, Alanya'da falan gördük işte :)

Hakem iyi iş yaptı ama. Daha geçen hafta vermediğin penaltının abzürdünü bu hafta verip kafadan avansı yasladı, baktı ona rağmen takım yenilecek, üstüne rakibin en kritik oyuncusunu da kırmızıyla yolla gitsin, kafa rahat artık :)

mine deployed
Sosyal ağlarda paylaş

@sotto

penaltı pozisyonu https://twitter.com/Efsanesports/status/792763514330943488

buna itirazda sarı gören adam sonra yaptığı faulde ikinci sarı ile atılıyor.

senin yazdığını hatırlıyorum, ben de 34 maçta 34 "iyi" hakem yönetimine gerek yok, 2 kritik maçtaki "hatalar" yarışta tutmaya yeter de artar demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pozisyonu bi kere gördüm, penaltıya benzemiyordu ama buradaki ağlaklarla 'allay' etmek o kadar zevkli ki kendimi tutamıyorum.

bu arada daha 9. haftadayız, yarışta tutmak falan denmiş :D hani ligin bitmesine 9 hafta kalsa anlarım da biraz komik oluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim ,
Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var.

benzer şey gs başlığında da yazıldı.

her ay kamyonla para döküyoruz ligtv'ye boş dursun diye değil izliyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz işte.

herkes kendi maçını izleyecek olsa 600m dolar istemezdi TFF, cok saçma mantık
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Bonjo said:

Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim ,
Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var.

benzer şey gs başlığında da yazıldı.

her ay kamyonla para döküyoruz ligtv'ye boş dursun diye değil izliyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz işte.

herkes kendi maçını izleyecek olsa 600m dolar istemezdi TFF, cok saçma mantık

kendi takiminin paketini alsana olm dark misin sen her seyi izliyon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...