Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Iyi ki efendi besiktas'imiz var da ligde son 15 yili domine ediyorlar. Masallah bayren bayern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Stringray said: hafta içi konuşuldu zaten haa öyleyse tamam AHAHAHAHAHHJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ben de duydum yan sokaktaki kahvede konuşuyorlardı hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Peregrin said: Masallah bayren bayern. leverkusen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 POKEMON REYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Abi evinde Alanya'yı yenemeyen adamlar Karabükspor'u hakemsiz yenebilir miydi? Biraz mantık lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 şikee şikeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 çok doğru, evde alanyayı yenemediğimiz için ligin geri kalanında maç kazanmamamız lazımdı, anca hakemle falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 burda haksızlığa karşıyım falan diye takılan insanların, konu futbol olunca haksızlıktan zevk alacak kadar yüzsüzleşmesi tez konusu falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 @max damage Samet aybaba mantigi olmus o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 beyninize kan gitmiyor galiba beyler? forumda konuluşmadı mı çok net hatırlıyorum ben. hatta espiri yapmaya çalışanlar da gayet içindeydi konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 YERLERI VILEDALAYIN ISLAK ISLAK KALMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Sotto said: @max damage Samet aybaba mantigi olmus o selam hakemler ve lige etkileri konusunda düşüncelerini tekrar alabilir miyim ? iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Şu anki Fener Karabük'ü yenebilecek halde değil normalde, hiç öyle "Karabük kim ki reröre" kafasına girmeyin o yüzden, Alanya'da falan gördük işte :) Hakem iyi iş yaptı ama. Daha geçen hafta vermediğin penaltının abzürdünü bu hafta verip kafadan avansı yasladı, baktı ona rağmen takım yenilecek, üstüne rakibin en kritik oyuncusunu da kırmızıyla yolla gitsin, kafa rahat artık :) mine deployed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 shitstorm is coming bunu söylemeye geldim ama sanırım çok geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Apple disardayim maci da pozisyonlari da gormedim. Bakicam sonra. Ancak benim tezim sampiyonluk uzerineydi hatirlarsan. Ben besiktasli olsam zerre umrumda olmaz su mac. Pozisyonlar cidden alakasiz mi tartisilir mi. Merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim , Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 @sotto penaltı pozisyonu https://twitter.com/Efsanesports/status/792763514330943488 buna itirazda sarı gören adam sonra yaptığı faulde ikinci sarı ile atılıyor. senin yazdığını hatırlıyorum, ben de 34 maçta 34 "iyi" hakem yönetimine gerek yok, 2 kritik maçtaki "hatalar" yarışta tutmaya yeter de artar demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ben pozisyonu bi kere gördüm, penaltıya benzemiyordu ama buradaki ağlaklarla 'allay' etmek o kadar zevkli ki kendimi tutamıyorum. bu arada daha 9. haftadayız, yarışta tutmak falan denmiş :D hani ligin bitmesine 9 hafta kalsa anlarım da biraz komik oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 STATUS: SAPLANIYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 van persieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Bonjo said: Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim , Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var. benzer şey gs başlığında da yazıldı. her ay kamyonla para döküyoruz ligtv'ye boş dursun diye değil izliyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz işte. herkes kendi maçını izleyecek olsa 600m dolar istemezdi TFF, cok saçma mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 3 olduu çıkarması güç olduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ya fener zaten şampiyon olamaz da kadıköy'de bizi ezmesinler de biz kopmayalım bari sdfgdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 applev0dka said: Bonjo said: Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim , Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var. benzer şey gs başlığında da yazıldı. her ay kamyonla para döküyoruz ligtv'ye boş dursun diye değil izliyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz işte. herkes kendi maçını izleyecek olsa 600m dolar istemezdi TFF, cok saçma mantık kendi takiminin paketini alsana olm dark misin sen her seyi izliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar