applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 O kuralı koyma amacim değişen madde ile tekrar edilmenin kaldırılması onun yerine topun direk rakibe verilmesiyedi. Bir onceki sayfada doğruluğunu bilen var mi diye sorup sonra kendim bakip koydum zaten. Konudaki ilk mesajim da yeni kural hakkındaydi. Sonradan tartışılan nokta emenikenin adımlarının legal olup olmadıği konusundaki tarisma ise bambaşka konu. Ben ordaki durmanin kaleciyi yanilttigini düşünsem de legit duruyor kitaba gore. Durduktan sonra tekrar adim attigi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 olimpiyat sayfası paylaştı şimdi https://www.instagram.com/p/BL_mQ8vj23d/?taken-by=olympics ağlamışsınız demiştiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 futbolcular iyi sabretmiş hakeme. böyle bi gerizekalılık yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Llama said: olimpiyat sayfası paylaştı şimdi https://www.instagram.com/p/BL_mQ8vj23d/?taken-by=olympics ağlamışsınız demiştiniz ya Evet, 2004 olimpiyatlarından gelen bu video için çok teşekkür ediyoruz, tam aradığımız örnek olmuş. Bu feint kuralı 2014-2015'te geldi ama olsun, geleceği görmüş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ya al birini vur ötekine. Beşiktaşlı olunca standart donanımda mı geliyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Baggio sağlı sollu vuruyor, aman diyor ağlayanlar, yapma etme. Olmaz diyor Baggio, alın diyor al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 sazan avi başarı ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 O puanlar da besiktasin hakkiydi. Hakki yendi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Yannis topak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 applev0dka said: sana göre durmuyordur vurmadan önce, bnaa göre duruyordur, şu çok komik lan sfdfgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Sadece gol atabilecek uzuvların ofsaytı bozduğunu bilmeyen adamlar kuraldan bahsetmeye başlamış vs, alıp halı sahada top diye oynamak lazım bu adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Gol atabilecek uzuvlara nasil karar veriyoz peki panpa. Mesela zencilerle beyazlar arasinda bi ayrim var mi bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Anelka mesela eliyle atmayı çok seviyordu. Melo da şeyiyle atmıştı bize, kasığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 cicibeybe said: Gol atabilecek uzuvlara nasil karar veriyoz peki panpa. Mesela zencilerle beyazlar arasinda bi ayrim var mi bu durumda? el kol vs hariç bir de beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 yani el kol önde vs ofsaytı bozmaz ama ayak parmağının ucu bile bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 omuz hızasından baz alınıyordu ofsayt yanılmıyorsam, yani vücut atıyorum öne doğru atılmışsa da omuzdan baz alınarak hesaplaması yapılıyordu. tam emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Aa Beşiktaşlı arkadaşlara resmen 0 dan futbol dersi gerekiyor lan eşim bile biliyor el kol dışında burnundaki sivilce bile ofsayta tabidir diye. Çok ilginç ya sonra gelip bizle pozisyon tartışıyorlar saatlerce sdasadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 cok seviyorum futbol bolumunu ya hahahahahahahaha eglencesine ne demek oluyor bu diye olta atiyorum, zenci falan diyorm hatta ortam gevsesin diye gene OO BESIKTASLILAR OO BEYIN muhabbetleri basliyor sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 1- besiktaslilar her seyi bilir 2- bilmedikleri bi sey varsa haklari yenmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 DarKRideR said: omuz hızasından baz alınıyordu ofsayt yanılmıyorsam, yani vücut atıyorum öne doğru atılmışsa da omuzdan baz alınarak hesaplaması yapılıyordu. tam emin değilim ama Omuz ofsaytı bozar. Dogal olarak omuz geçerse ofsayt verilir. Dedigim gibi elin geçti kolun geçti ofsayt bozmaz çünkü el ve kolla topa müdahele edilmesi durumunda direk/ en direk vuruş kararı gelir duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 cicibeybe said: cok seviyorum futbol bolumunu ya hahahahahahahaha eglencesine ne demek oluyor bu diye olta atiyorum, zenci falan diyorm hatta ortam gevsesin diye gene OO BESIKTASLILAR OO BEYIN muhabbetleri basliyor sdfsdfsdf Bölümde bir tek cicibeybe geyik yapabilir diye bir durum mu var ki. Beyin de geyiğine iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 o değil de jardel götüyle gol atmıştı, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 bu hafta sonunda 21 bjk 20 gs 15 fb olacak önümüzdeki hafta muhtemelen 22 bjk 20 gs 18 fb daha sonra 23 bjk 21 fb 20 gs olur ve yarış yeniden başlar çok seviyorum şansal etkisini böyle 10. hafta civarında devreye giren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Topalcim oscarliksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ROBIIIIIIN VAN PEEERSIIIEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar