Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

O kuralı koyma amacim değişen madde ile tekrar edilmenin kaldırılması onun yerine topun direk rakibe verilmesiyedi.

Bir onceki sayfada doğruluğunu bilen var mi diye sorup sonra kendim bakip koydum zaten. Konudaki ilk mesajim da yeni kural hakkındaydi.
Sonradan tartışılan nokta emenikenin adımlarının legal olup olmadıği konusundaki tarisma ise bambaşka konu.

Ben ordaki durmanin kaleciyi yanilttigini düşünsem de legit duruyor kitaba gore. Durduktan sonra tekrar adim attigi için
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

olimpiyat sayfası paylaştı şimdi

https://www.instagram.com/p/BL_mQ8vj23d/?taken-by=olympics

ağlamışsınız demiştiniz ya

Evet, 2004 olimpiyatlarından gelen bu video için çok teşekkür ediyoruz, tam aradığımız örnek olmuş. Bu feint kuralı 2014-2015'te geldi ama olsun, geleceği görmüş herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

omuz hızasından baz alınıyordu ofsayt yanılmıyorsam, yani vücut atıyorum öne doğru atılmışsa da omuzdan baz alınarak hesaplaması yapılıyordu. tam emin değilim ama

Omuz ofsaytı bozar. Dogal olarak omuz geçerse ofsayt verilir. Dedigim gibi elin geçti kolun geçti ofsayt bozmaz çünkü el ve kolla topa müdahele edilmesi durumunda direk/ en direk vuruş kararı gelir duruma göre.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

cok seviyorum futbol bolumunu ya hahahahahahahaha
eglencesine ne demek oluyor bu diye olta atiyorum, zenci falan diyorm hatta ortam gevsesin diye gene OO BESIKTASLILAR OO BEYIN muhabbetleri basliyor sdfsdfsdf

Bölümde bir tek cicibeybe geyik yapabilir diye bir durum mu var ki. Beyin de geyiğine iste
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...