Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kadar çocuğa hello kitty'i basar, bir tanesini es geçersen o surat az bile. anlatamazsın. "kızım sendeki louis vuitton" falan kurtarmaz.

kaynak: 89'da bana alınmayan voltron oyuncağı.
Mesaj tarihi:
Bu kadar kötü başlangıça rağmen şu Fener 9 puanda da olabilirdi.Sanırım futbolun kendisi de Aziz'e karşı artık.İlahi güçler de Aziz gitsin diye düğmeye basmışlar anlaşılan:)
Mesaj tarihi:
Onumuzdeki hafta kume dusme hattinda cok onemli kasimpasa maci var. Iki takimda sezon sonunda dusme korkusu yasamamak icin maca asilacaklardir. Fenerin isi zor.

(E bunu birinin yapmasi gerekiyordu. Bana birakmissiniz. Olmamis.)
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Onumuzdeki hafta kume dusme hattinda cok onemli kasimpasa maci var. Iki takimda sezon sonunda dusme korkusu yasamamak icin maca asilacaklardir. Fenerin isi zor.

(E bunu birinin yapmasi gerekiyordu. Bana birakmissiniz. Olmamis.)

Mesaj tarihi:
Hanım kız bazı taraftarlardan daha akıllı

Rose Bertram 
‏@RoseBertram
Gregory is a great and hard working player. Supporters are supposed to "support" the players even if they had a bad game or made a mistake.

Rose Bertram 
‏@RoseBertram
Do you think it will make them feel better mentally when you guys are giving them negativity and bad comments? Please be more supportive.

..
Mesaj tarihi:
dick hiddink ve aragonnes gibi olur. bi aksilik olmazsa sene sonu gönderirler.

fenerbahçe ersun'u göndermenin cezasını çekiyor hala. yapcak bişi yok.
Mesaj tarihi:
devlet desteği bile çekildi adamlardan o kadar umutsuzlar, ümraniye'ye yatırım yapıyorlar paso 2-3 seneye kasımpaşa yerine ligde görürüz onları. bu sene imkansız o kadroyla da :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...