applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 yargılama ? yalancılık ne zaman yargılama olmuş ? söylediğimi iddia ettiği aykut kocaman-fener ilişkili postum yok, bildiğin YALANCI... Fırat konusunda da 13. iç saha maçında 5. defa aynı hakemin verilmesi sonuçtan bağımsız rahatsızlık verici. Fırat 20 küsür tane iç saha maçını yönetti fenerin, tarihteki ilk yenilgisi bu. Gerçekten yargıymış sdasfaw istatistik bilimine "saçmalama" demek ciddi yargıymış hakkını vereyim sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Istatistik bilimi degil ki olay. Maci fener rahat kazansaydi atacagin postlari bildiginden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 fenerin rahat ya da zor yenmesi ya da yenememesi değil olay, hakem yönetimi. şu maçta hakemle ilgili konusulacak bir pozisyon olmadı, olsa fener yenilince de konusulurdu. gerçi gs'li bakış açısından Beşiktaş'ın farklı kazandığı maçlarda verilmeyen penaltılar sayılmıyor falan o yüzden salla sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 beyler ağır konuşuyorsunuz birbirinize yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Abi şimdi de oturup naif mesajlarınla salağa yatma lütfen. Maç öncesinde çatır çatır maçın verildiğini, Aziz'in maçı aldığını, Fırat'ın Caner sebebiyle hala kendini aklamaya çalıştığını o nedenle de iç sahasında Fenerbahçe maçlarında %38'le Fırat geliyor ki yensin diye yazdın, Aykut Fenerbahçe'ye transfer olacak bak o haftada maç ne tesadüf yazdın, sonra yenilince de kalkıp Aykut KOCAMAN diye buraya gelmiş hala laf söylüyosun. Ben senin Aykut Kocaman nasıl Fener'e koydu KOCAMAN koydu lafına takılmıyorum, yüzsüz oluşuna takılıyorum. Ya o lafları söylemiceksin ya da söyledikten sonra ben bir halt yedim bunları söyledim özür dilerim deyip kuyruğunu kıstırıp gideceksin. Buraya gelip kendini haklı çıkarmak için Fenerbahçe tweetleri atmana gerek yok. Kendi söylediğimiz lafı biliyoruz. Ben senin karaktersizliğini anlatıyorum sen hangi argümanla geliyosun. Kıvırma azıcık artık, Beşiktaşlılık bu değil. Gider Seba'yı alkışlar büyük başkan dersin sonra da... Yazık günah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 hala yalan söylüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 apple dansözlükte level kasıyon heralde asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/702986/Erdogan__Aziz_Yildirim_in_koluna_girdi_yanindan_ayirmadi.html aziz burda demirörene yabancı sınırı kalkıcak işte o kadar. konuşursam tff çatırdar tarzı bişi dedi galiba bi anda gerildiler ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Stringray said: advocat teknik direktörlüğü bırakıyormuş sene sonu bir spor insanı daha fb'de heba oldu sdfds Ya bu adam geçen sene zaten bırakmıyor muydu, sonra fener ikna etti bırakma gel bize diye ? Yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ben yekeyeke'nin yazdıklarında bir yalan ya da yanlış göremiyorum. bakalım elma ne söylemiş; applev0dka said: Yeni OHAL khk'si ile tum ic saha maçlarını fırat aydınus yonetecek maddesi geldi sanirim bu ne sdfsdsf applev0dka said: Fenerbahçe 13. Ic saha maçına cikiyor. 5. Defa Fırat aydinus.. Ic sahadaki maçların %38 ini yönetmiş olcak firat bu sene.. Komik applev0dka said: Eeee ?? Neyi değiştirir ki? Ic sahada firat ile kaybetmemiş olmasi 3 macta 1 verilmesi gerçeğine karsi bir arguman degil bu. Aziz'in kurullar üstünde etkisi direk, acil durunda cami kirin hakemi applev0dka said: Meme koyacağınız yere 1 takim bulup ic saha maclarinin %39unu bir hakemin yönetmiş oldugunu gosterin.. Sayilarla geliyoruz cevap veremiosunuz en azindan susun o zaman..ya da dedigim sekilde arguman sunun Sonra fistan cevap veriyor; Fistan said: beliktaş 12 iç saha maçının 3 ünü barış şimşek fenerbahçe 12 iç saha maçının 4 ünü fırat aydınus yönetmiş ne senin derdin şimdi karşılığı; applev0dka said: Baris simsek mac yonetcegine aziz yildirim yonetsin maçlarımızı daha iyi ya.. Olay firat in surekli ic saha maçlarına verilmesi, fenerin de firatla hic kaybetmemesi.. kendini o caner pozisyonu için affettircem diye yapmadigi eyyam kalmadi SONUÇ; applev0dka said: 3 oldu çıkarması güç oldu applev0dka said: Nasil koydu ama aykut KOCAMAN applev0dka said: 5 atıp köylerine yolladığımız takımmış lan şimdi fark ettim konya ile oynamıslar sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 yani şu postla hiç uğraşmıycaktım ama bizi aptal yerine koyman cidden beni çok sinirlendiriyor. alıntıları okursan belki artık biraz utanman gerektiğinin farkına varırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ja3FAlRDApM elma sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 yekeyeke said: applev0dka said: Nasil koydu ama aykut KOCAMAN Bir insanda yüz olacak. Hafta içi Aydınus geldi diye forumu ayağa kaldırdı. %38 falan diye saçmalamalar cabası. Üstüne "Aykut Fener'e gelecek tesadüfe bak o hafta maçı var" diye laflar söyledi. Şimdi kalkmış ne diyor. Sen adam değilsin, kusura kalma. Za'lamaya devam. Belki simdi görmüşsündür yalani Valla zaten stadyumda 5-6k kisi oluyor. Ne kadariniz maclari, oncesini sonrasini yorumlari okuyor bilmiyorum ama firat ve kadikoy olayi yeni konusulan bisey degil. Gerci burda nasil koydu aykut kocamani bile ilk defa duymuş gibi yapanlar var benim de söylediğime bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Bu arada ne olursa olsun. X hakeminin A takimina bu kadsr yüksek yuzde ile atanmasi ustune konusulacak biseydir. Ilk mesajdan kisisel saldiriya gecince olay baska yone kayıyor. Böyle basit konulari bile tartışıp konuşamayacak olgunlukta olmayanlar futbol takip etmesin, once kendine sonra cevresine zarar veriyor. Gecen hafta tribun bos dedim diye bana, gs'nin 1.dk da gol yemesi ile dalga gecen birine de escape benzer seyi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Borlach overkill yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Borlach icinden gecmis direk. Gs ile Fb ne ettiyse bu adama hala her hafta gelip shitstorm yapıp gidiyor bu takımların topiclerinde. Adnan Aybaba title'i gelsin apple'a ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 öf epıl ne çirkef adammışsın lan futbol topağında ıyy karakter turnusolüymüş lan burası ajshdkaj kapat kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ahahahah şamaroğlanı olmaya da doyamıyor durma noktası da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Hakli olduğum konularda topluluk farklı düşünüyor diye susup kenara çekilmek yapabildigim bir sey degil. Hele yalancılara karsi asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 son çırpınışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Haklı değilsin. Önce gelip Fırat Aydınus'un yaranmak için maçları sattığını, bu nedenle de Aziz'in maçı ayarladığın, üstüne Aykut'un Fenerbahçe transferi gündemdeyken Konya ile karşılaşmasını manidar bulduğunu söyleyip Fenerbahçe yenilince "nasıl koydu Aykut KOCAMAN" yazman ile ilgili yüzsüzlüğün, ve karaktersizliğini söyledim ben. Aykut KOCAMAN'ı yazıyor olman çok sonra gelebilecek bir olay. "Oldu 3 çıkartması güç" gibi laflardan önce 3 gün maçın satıldığını anlatman asıl konu, daha bunun farkında değilsin ya da farkındasın da çevirmek için konuyu "bu lafları Fenerbahçelile söyleyince sorun olmuyo ben söyleyince mi battı" kafasına getirmeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 heh bilale anlatir gibi de anlattilar simdi tam oldu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Fırat Aydunus bu arada koyu Beşiktaşlı... Geçen Hakemin tekinden öğrendim. Cüneyt Çakır da koyu Fenerbahçeliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yekeyeke said: Haklı değilsin. Önce gelip Fırat Aydınus'un yaranmak için maçları sattığını, bu nedenle de Aziz'in maçı ayarladığın, üstüne Aykut'un Fenerbahçe transferi gündemdeyken Konya ile karşılaşmasını manidar bulduğunu söyleyip Fenerbahçe yenilince "nasıl koydu Aykut KOCAMAN" yazman ile ilgili yüzsüzlüğün, ve karaktersizliğini söyledim ben. Aykut KOCAMAN'ı yazıyor olman çok sonra gelebilecek bir olay. "Oldu 3 çıkartması güç" gibi laflardan önce 3 gün maçın satıldığını anlatman asıl konu, daha bunun farkında değilsin ya da farkındasın da çevirmek için konuyu "bu lafları Fenerbahçelile söyleyince sorun olmuyo ben söyleyince mi battı" kafasına getirmeye çalışıyorsun. Aykut kocaman ile ilgili sozlerim nerde ? Firat konusunda sozlerimin arkasindayim adamin inanilmaz bir ic saha kariyeri vardi fenerle, bu bozuldu da fener kaybetti diye sevinmek yüzsüzlük olmuyor. Uzulmemi mi bekliyordun ? Aykut konya konusunda hala yalan soyluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Stingray hemen senin postunun altına yazmış, baktım şimdi, Aykutla ilgili bir şey söylememişsin, ben karıştırmışım altalta olunca, haklısın, özür dilerim. Geri kalan konuyla ilgili yine de haksızsın ve onca laftan sonra Fenerbahçe yenilince buraya gelip yazman basit şekilde "laf koydu adam bu kadar üstüne gidilmez, Futbol bölümü başlıklarında hep oluyor bu" gibi bir konu değil. Fikrim değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar