dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 sut kupasi..sergen takimi..lafi bile olmaz..ki ilk gole kadar fb daginikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ligin en formda takımını 3'lediniz be deplasmanda. aziz basgan'dan ne istiyorsunuz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 http://i.hizliresim.com/379Gjr.jpg büyük kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aziz'e 'eleman' cekmis aleks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Gözümde canlandırdım biraz, aziz sinirden kıpkırmızı halde r'leri ardı ardına yuvarliyordu, alex yavaşça kahvesinden bir yudum aldı, fincanı yavaşça yerine bırakırken başkana döndü ve " la bsg ol git" dedi ve saygısıca bacaklarını üst üste ataraken cep telefonunu çıkardı ve twitt mivit atmaya başladı aadgsafs, helal kaptan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 aziz tribünlere adamlarımı yerleştirmiş.istifa diye bağıranlara saldırmayı bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Lens galiba beşiktaş yönetimine kendini beğendirmeye çalışıyor, çok iyi bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 https://twitter.com/kerim_baysec/status/838440280101646341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 denizli maçında bizim başımıza geldi bu, kapalı üstte istifa diyenleri dövdüler, "2 kupayı unutma,vefasızlık yapma" pankartı asıp çıktılar. başkanın gerçek paralı köpekleri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 GIOOOOOOOOOOOOOOLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Yine mi fener atana kadar kaldirdi 4. Hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 gol topal asist topal'ın eli sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 ulan adamın eli aziz'i rahatlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 yönetim istifa sesleri baya var başka bir sloganla karışık anlayamadım diğerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 90+da gol attı adamlar hala yönetim istifa. ali koçun paralı adamları mı yoksa bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 S-H said: yönetim istifa sesleri baya var başka bir sloganla karışık anlayamadım diğerini. onların aziz'in paralı köpekleri, biz fenerbahçeliyiz diye bağırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Ulan yine tanrının eli azizi kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bu herif ölene kadar gitmeyecek belli oldu, kene gibi yapıştı. stadyum komple boş bırakılsa bile yüzsüz herif istifa etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 elle gol attiktan sonra besiktas maclarinda hakem diye aglamazsiniz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 sadece aziz'i değil fener'i de kurtardı. yaldır yaldır geliyo diğer takımlar alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Ya gelsin nolcak fenerin başa oynamadığı her sezon bizim için başarısızlıktır zaten. Takım düzgün yönetilse yine en azından üzülür ama takımı destekleriz, öyle birşey de yok mesela bütün gün Dışardaydım tam eve dönerken canımız nargile istedi oturduğumuz yerde izledim 2. Yarıyı tesadüfen yoksa hayatta izlemicem artık aziz gidene kadar feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Hakemler daha ne yapsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Lan fener var ya.... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Oeh ayip lan mehmet topal. Yazik amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Çönkö Hokemler Beşoktoş'ı kolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar