Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Hakikaten onceden trollemek icin futbol cahilisiniz derdim, simdi tanimlamak icin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yahu bugüne kadar attığı rövaşatalara bir şey dendi mi? rövaşatanın birinci kuralı etrafını kolaçan etmektir, ayağı kafa mesafesine kaldırıyorsun çünkü. birisi topa kafayla hamle yaparsa, pozisyon faul olur pozisyonu harcarsın, bugün olduğu gibi. gerçi rövaşata atmasa da pozisyon olmazdı yani harcadı denemez de, faul ya da tehlikeli hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Zamanlama onemli. Rovasata iptal edilen onlarca gol gorduk - rakip topa erken mudahele etme sansi oldugundan artik ayak bir noktadan sonra kalkinca faul veriliyor. Sen topa vurursun top yolun yarisini alir ondan sonra kafa gelir o zaman gol verilir tabii - Semih'le bu pozisyon arasinda zamanlama farki onemli. Adamla ayni anda cikiyorsan topa faul. Burda hakemin rakibin sakatlama ihtimaline karsi judgement i onemli. Top ortadaysa rovasataya kalkismazsin. Gol olan cok rovasata var - ama iptal edilen de cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yok ben futbol cahili demiyorum da, fenerlilerin gözüne perde iniyo yenilince. futboldan gayet anlayan bi arkadaşım whatsapp grubunda gol abi bence dedi, olm adamın kafasına rövaşata attı deyince cevab veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 twitter instagram'da falan hakeme ana avrat düz gidenler akmış ama burada bile nizami gol diyenler var anasını satiim. normal twitter'ın o halde olması. sow'un bacağının adamın kafasına çarpması başlı başına yeterli. onu geçtim, hiç dokunmasa bile çift vuruş. hatta onu geçtim, defans bi an kafa atsam mı diye hamle yapıp sonra "haşşiea" diyerek geri çekilse bile çift vuruş. ha yazık olmuş fıstık gibi gole ama yapacak bişe yok kural böyleyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Antalya senin neyine şampiyonluk demiş fenere zahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Kesin bilgi foul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Bu sefer de fenerin mi hakkı yendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Yok normalde Besiktas'in hakkinin yenmesi gerekirken Fener'inki yendigi icin yine Besiktas'in hakki yenmis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Şu pozisyonla beşiktaş kaybetseydi, 20 sayfa göz yaşı olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 abi neden gözyaşı olsun son 5 yılın falan en bariz kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 aynı hakem biri gol biri değil hangisi en bariz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 gs oldugu icin verdi o golu fenere. onu da vermemesi lazim. bizim laf etmemiz lazimken fener laf ediyor. bir de bunu cikarip koz olarak post ediyorlar filan cok ilginc ksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Red said: baros'un topunun direkten döndüğü o meşhur 2-2'lik maçta sow-semihin kulağının yanından rovaşata atmıştı o da mı fauldu mesela. Semih kafayı vurabiliecek durumdaysa, topa vuran da semihin kafasını gövdesinden ayırabilecek durumdaysa evet faul. Bu kadar net yani. Kural bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Hani bazı sığırlar anlamamak için direniyorlar eşinin dostunun çoluğunu çocuğunun kafasına vururlar hali saha da felç bırakırlar sonra golu kutlamaya gidebilirler topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yalniz ozeti izleyince fener rahat 3lermis gibi duruyo ya. sow icin sahayi ters cevirmek lazim tabi onu yapamayinca sikinti olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yekeyeke said: Şu pozisyonla beşiktaş kaybetseydi, 20 sayfa göz yaşı olurdu... yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 DoubleW said: Red said: baros'un topunun direkten döndüğü o meşhur 2-2'lik maçta sow-semihin kulağının yanından rovaşata atmıştı o da mı fauldu mesela. Semih kafayı vurabiliecek durumdaysa, topa vuran da semihin kafasını gövdesinden ayırabilecek durumdaysa evet faul. Bu kadar net yani. Kural bu +1 Çok beğendim yorumu ancak bu kadar güzel anlatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Fenerin hakkı sow un sutuyla degil de tekrardan gordugum kadarıyla 2 penaltı verilmeyerek yenmis (ceza alanı icinde bir tane sow kalenin onunde vurmuslar bir tane de alper (ya da hasan ali hatırlamıyorum) cekmisler). Fenerliler dogru seye isyan etsinler. Tabiki Zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 maci izlemedim ozeti izledim simdi cücü feneri yemis resmen sow sutu faul ama yani penaltilari verse zaten mac coktan bitmisti. Aziz boyle bagirdikca daha cok fenere hata yapiliyor. Kudurdukca kudursun zevkli oluyor azizi seyretmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Öte yandan şuna da kart falan verilmedi tabii. http://i.imgur.com/cu9Zsle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 her maç oluyor bu hareket artık bizim maçta bile 2 tane vardı en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 o basış şekli bir fb klasiği olmak üzere olduğundan haber olmuyor artık. patent felan alacak herifler neredeyse. bjk maçında aynı şekilde rvp bastı bir önceki rize maçında da yine souza ya da şeşu basmıştı şu şekil hatırladığım kadarıyla. rvp'nin kasıtlı yaptığını sanmıyorum da de souza'nın bu tip hareketleri ve maç içinde çakallıkları sürekli gözardı ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Wow adamin kafayi karpuz gibi patlatma tehlikesi olan pozisyona verilen faulu haksiz bulan insanlar var. Iki tane penalti var fenerin verilmemis olan, yanlis yere takilmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Sow düzgün ayarlar o işi, patlatmaz kafayı. Hakemin Sow'un yeteneklerini de dikkate alması gerekiyor faulü çalarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar