Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

yahu bugüne kadar attığı rövaşatalara bir şey dendi mi? rövaşatanın birinci kuralı etrafını kolaçan etmektir, ayağı kafa mesafesine kaldırıyorsun çünkü. birisi topa kafayla hamle yaparsa, pozisyon faul olur pozisyonu harcarsın, bugün olduğu gibi. gerçi rövaşata atmasa da pozisyon olmazdı yani harcadı denemez de, faul ya da tehlikeli hareket.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanlama onemli. Rovasata iptal edilen onlarca gol gorduk - rakip topa erken mudahele etme sansi oldugundan artik ayak bir noktadan sonra kalkinca faul veriliyor. Sen topa vurursun top yolun yarisini alir ondan sonra kafa gelir o zaman gol verilir tabii - Semih'le bu pozisyon arasinda zamanlama farki onemli. Adamla ayni anda cikiyorsan topa faul. Burda hakemin rakibin sakatlama ihtimaline karsi judgement i onemli. Top ortadaysa rovasataya kalkismazsin. Gol olan cok rovasata var - ama iptal edilen de cok var.
Sosyal ağlarda paylaş

twitter instagram'da falan hakeme ana avrat düz gidenler akmış ama burada bile nizami gol diyenler var anasını satiim. normal twitter'ın o halde olması.

sow'un bacağının adamın kafasına çarpması başlı başına yeterli. onu geçtim, hiç dokunmasa bile çift vuruş. hatta onu geçtim, defans bi an kafa atsam mı diye hamle yapıp sonra "haşşiea" diyerek geri çekilse bile çift vuruş.

ha yazık olmuş fıstık gibi gole ama yapacak bişe yok kural böyleyken.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Red said:

baros'un topunun direkten döndüğü o meşhur 2-2'lik maçta sow-semihin kulağının yanından rovaşata atmıştı o da mı fauldu mesela.

Semih kafayı vurabiliecek durumdaysa, topa vuran da semihin kafasını gövdesinden ayırabilecek durumdaysa evet faul. Bu kadar net yani. Kural bu

+1 Çok beğendim yorumu ancak bu kadar güzel anlatılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

o basış şekli bir fb klasiği olmak üzere olduğundan haber olmuyor artık. patent felan alacak herifler neredeyse. bjk maçında aynı şekilde rvp bastı bir önceki rize maçında da yine souza ya da şeşu basmıştı şu şekil hatırladığım kadarıyla.
rvp'nin kasıtlı yaptığını sanmıyorum da de souza'nın bu tip hareketleri ve maç içinde çakallıkları sürekli gözardı ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...