Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Merhabalar, bundan önce bir davada tanık olarak yazmışlar saçma bir şekilde gidemedim çalıştığımdan ve izin alamadığımdan dolayı, ve şuan zaten taşındım dava ankarada ben antalyadayım, nypd aradı çok iyiler cepten flm, gelmezseniz bu seferkinede yakalayacağız sizi falan dedi çok salak bir tonla, kötü bir niyeti yok memurun onda bir sıkıntım yok, ben haliyle bu davayada gidemeyeceğim yani 600 km yol vaktim yok vs saçma bir durum, cezai yaptırımı ne olabiliyor bunun ortalama? ve cezai yaptırım kesin uygulanır mı? hayır anasını satayım yazmadan sorun bari değil mi, ifadede verdim karakolda gelemiyorsam kullanın onu zanlı değilim sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Polis gelir, zorla goturur, sonra da bunu yapmak icin harcadiklari tum masraflari sana odetirler (yolda icilen caydam benzin parasina kadar). Yol uzun oldugu icin bir gece filan da karakolda kalabilirsin. Git abi, deli misin? Mazaret dilekcesi filan verebilirsin ama yok cok uzun, vakit az filan mazeret sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Antalyaya mı gelip alacaklar beni ankaraya götürecekler? manyak mı lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 neden manyak olsunlar parasını senden alacaklar nasıl olsa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Tam olarak oyle yapacaklar, evet. Taniksan gideceksin. Otobus ya da ucak bileti alip, mahkemeye gostererek bedelini isteyebilirsin bu arada. Yolda yedigin yemegin fisini de verebilirsin. Ama zaten mahkeme oduyor diye Ankara'nin pahali lokantalarina gidersen, Rixos'da oda tutarsan ya da Business filan ucarsan karsiligini almayi bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bu arada sadece yol masraflarini degil, senin yuzunden dava ertelenirse onun masraflarini filan da bindirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Hassiktir lan çok iyiymiş :D şehir dışına gelip götürmeleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Polis icin tatil abi. Yola cikacak, Antalya'da belki bir yuzecek, yiyip icecek yolda iste, sonra bizim adami alip goturecek. Parasini da alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 dava ne ki seni tanık diye yazmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 dotada küfür dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 adamlar niye antalyaya gidiyo, soylesinler antalya emniyetine, onlar hjalletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Esh said: dava ne ki seni tanık diye yazmışlar? ya bir mağazada çalışıyordum mağaza müdürüyle bir müşteri arasında bir tartışma var kaybolan 200 liralık bi telefon var 3-4 sene öncesinin olayı, kadına yardımcı olmaya çalışıp elemanın numarasını falan vermiştim dangalak beni gitmiş tanık yazdırmış görürsem ağzına sıçıcam zaten salağın bu sefer biz davalık olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 200 liralık dava için 2000 liralık yolculuk yapmanı mı istiyo devlet gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 e ne olcaktı ? gelmesin ya o kadar yolu falan mı diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Yardımcı olup kıza yürümek istemiş OP bu şiirde. Kız da yüz vermemiş dava için 600km yol yapacağıyla kalmış, yazık topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amfibiosis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Dostum, tanıklar kendi ikametgahlarının bulunduğu adliyede istinabe yoluyla yani oradaki denk mahkeme önünde beyanla dinlenir. Elle bile yazabileceğin kısa bir dilekçe ile ikametgahının Antalya olduğunu, beyanını buradaki bir mahkemede vermek istediğini, Ankara'ya gelmenin işyerinden izin almanın zor olacağından ve masrafların fazla olacağından dolayı mümkün olmadığını yaz, İkametgah belgeni ekine koy Antalya'daki nöbetçi denk mahkemeye ver. Denk mahkeme derken sana hangi mahkemeden çağrı kağıdı geldiyse (ör. asliye ceza ise Antalya'daki asliye ceza) o mahkemenin gittiğinde nöbetçi olanını bul ver. Ankara'daki yargılamanın sonraki duruşmasında (sana gelen çağrı kağıdında günü vardır) Antalya'ya müzekkere yazılmasına diye karar verir ve sana çağrı kağıdı Antalya'daki bir mahkemeden gelir. Günü gelince de saatinde gider 15 dakkada ifade verir çıkarsın. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Fistan said: e ne olcaktı ? gelmesin ya o kadar yolu falan mı diyecekler abi adam yaralama değil ki bu sonuçta al ifadeyi başka bi polis merkezinde geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ViForVictory said: Yardımcı olup kıza yürümek istemiş OP bu şiirde. Kız da yüz vermemiş dava için 600km yol yapacağıyla kalmış, yazık topkek kız demedim 50 yaşında kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 amfibiosis said: Dostum, tanıklar kendi ikametgahlarının bulunduğu adliyede istinabe yoluyla yani oradaki denk mahkeme önünde beyanla dinlenir. Elle bile yazabileceğin kısa bir dilekçe ile ikametgahının Antalya olduğunu, beyanını buradaki bir mahkemede vermek istediğini, Ankara'ya gelmenin işyerinden izin almanın zor olacağından ve masrafların fazla olacağından dolayı mümkün olmadığını yaz, İkametgah belgeni ekine koy Antalya'daki nöbetçi denk mahkemeye ver. Denk mahkeme derken sana hangi mahkemeden çağrı kağıdı geldiyse (ör. asliye ceza ise Antalya'daki asliye ceza) o mahkemenin gittiğinde nöbetçi olanını bul ver. Ankara'daki yargılamanın sonraki duruşmasında (sana gelen çağrı kağıdında günü vardır) Antalya'ya müzekkere yazılmasına diye karar verir ve sana çağrı kağıdı Antalya'daki bir mahkemeden gelir. Günü gelince de saatinde gider 15 dakkada ifade verir çıkarsın. Geçmiş olsun. kağıtta gelmedide yazayım bari öyle deneyeyim saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 OP milf seviyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Lectre said: Merhabalar, bundan önce bir davada tanık olarak yazmışlar saçma bir şekilde gidemedim çalıştığımdan ve izin alamadığımdan dolayı, izin vermek zorunda. vermeme şansı yok. mahkeme celbini ibraz ettiğin an mazeret iznin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ViForVictory said: OP milf seviyormuş. Zorlama şansını. Ya iş durumundan dolayı gidesim zaten yoktu izin alamadım demeyeyim meşguldüm bu kadar basit, gerge aydınlatsana antalyadaki adliye oluyor mu bi konfirmasyon alayım öyle gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 adam üstte yeterince aydınlatmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 tamamdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 amfibiosis said: Dostum, tanıklar kendi ikametgahlarının bulunduğu adliyede istinabe yoluyla yani oradaki denk mahkeme önünde beyanla dinlenir. Elle bile yazabileceğin kısa bir dilekçe ile ikametgahının Antalya olduğunu, beyanını buradaki bir mahkemede vermek istediğini, Ankara'ya gelmenin işyerinden izin almanın zor olacağından ve masrafların fazla olacağından dolayı mümkün olmadığını yaz, İkametgah belgeni ekine koy Antalya'daki nöbetçi denk mahkemeye ver. Denk mahkeme derken sana hangi mahkemeden çağrı kağıdı geldiyse (ör. asliye ceza ise Antalya'daki asliye ceza) o mahkemenin gittiğinde nöbetçi olanını bul ver. Ankara'daki yargılamanın sonraki duruşmasında (sana gelen çağrı kağıdında günü vardır) Antalya'ya müzekkere yazılmasına diye karar verir ve sana çağrı kağıdı Antalya'daki bir mahkemeden gelir. Günü gelince de saatinde gider 15 dakkada ifade verir çıkarsın. Geçmiş olsun. bürokrasi ne boktan bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar