Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
menajeri ahmet bulut olsa şimdiye bizdeydi sfsdf
bu bir yana sol beki yedeklemesi açısından güzel bir transfer olur. bu sayede tosiç de beki yedekler, oraya ömer'i almaya gerek kalmaz en azından. sol açıkta belki adriano'yu kullanır caner'i geride oynatır ama bizde kanat çok sanmıyorum böyle kullanacağını.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

valla şl'de sol bek rotasyonuna girebilecek bir türk biliyorsanız iletin kulübe

Gerek yok girmesin. Tosic yedeklesin, stopere de rhodolfo iyileşince oynar, yedeği necip olsun gerekirse. Bütün takımla kavga edip, takım ruhunu dinamitlemektense bi bölgede de rotasyon olmasın.

Biz bu antalyaya Motta'yı verdik bonservissiz. :/
Mesaj tarihi:
Caner'i bu kadar kötülüyorsunuz ama gayet iyi performansı olan bir oyuncu ayrıca agresifliği takımı ateşleyebilir. Geçen sezon psikolojik sorunları vardı sonuçta eşinden ayrıldı filan. Bu kadar abartmamak lazım.
Mesaj tarihi:
abi karakter konusunda haklısınız da adam süper sol bek ve ayrıca açık olur. iki pozisyonu yedeklemesi veya adri-caner caner-adri bek-açık da oynayabiliriz ligde çok rahat. işte şl'de falan da olcay çıkarsın daha presli olduğundan, yedekten caner'i sokabilirsin.

şl'de yerli eksiğimiz var, sol bek alınacaksa muhtemelen yerli alınacak, e kim var yerli şl'de de oynatabileceğin? o açıdan da süper transfer olur. Sahada rahat durursa, ayrıca takımla da ben çok çatışacağını sanmıyorum, ne kavgası oldu ki caner'in daha önce takım içi? Pereira'ya herkes gider yaptı fernandao'undan van persie'sine, volkan şen'inden alper potuk'una. e bu adam da yapar yani, bence karakter flaw değil.

diyeceğim 10 üzerinden 8'lik transfer olur caner, 2 puanı da işte yavşak olmasından dolayı kırdım.
Mesaj tarihi:
caner eskiden beri olaylı bi adam, performansına laf etmiyorum zaten, ama beşiktaş takım oyunu oynuyor, takım hüviyeti önemli, hiç iyi olmaz bence alınması.

bu arada her küfür edeni tek tek tespit edebilen süper güvenlik sistemi 2 bloka ceza vermiş :D şaka gibi
Mesaj tarihi:
Babalar Caner mi istenmiyor burada vay anam vay.

Şu sezonda şu donemde yapılabilecek en önemli hamle olur BJK için, maliyetine oranla da kusursuz bile denilebilir. Bi kendinize gelin ya sfdddd

Öyle büyük karaktersiz vs de değil. Aksine aidiyet duygusuyla gayet hırs yapan bir oyuncu. GSde de öyleydi FBde de öyleydi. Oldu ki geldi BJKye bizde de öyle olacak. O zaman mest olduğunuzda bugün böyle konuştuğunuz için utanmayın :( ga pislikleri de oldu evet ama yapacak birşey yok.
Mesaj tarihi:
karaktersiz ya da pislik oyuncu iyi oynayınca be nsevinemiyorum ya da desteklemiyemiyorum, bu da traftar karakteri. Altın madalya getirsin ama sapına kadar çomar olsunculardansınız siz de muhtemelen.
Mesaj tarihi:
barca felan çeksek de başkan sakho'yu da bitirip gelse, yoksa defans almayacaklar gibi sdfsdf.

ben ilk torbadan güçlü çıksınlardanım ama cska da çok güzel duruyor orada %14 olasılıkla. ingiliz ve ispanyollardan sıyrılabilirsek iyi gibi bakalım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...