Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Kardes peki niye seni gerdi bu bu kadar ? Ulkenin anasi skilmis sen gelip zorlama bi sekilde etoyu kafaya takiyosun.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Besiktas topicine yazan otomatik olarak 'kafayı takmıs' 'aglıyor' olmuyor. Bir konu var ustune bir dusuncemiz var yazıyoruz. Sen nasıl 'ordan bisey cıkmaz ya' diyorsan ben de 'burdan bisey cıkabilir' diyebiliyorum. Ayrıca sanane neyi takarsam da takarım.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Herkesin takintisina kimse karisamaz.
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 fiko başganı bende sevmiyorum hükümet yanlısı yalak bi durus sergilediği için ama iyi işler yaptı, saçmaladı da oldu, oluo.. olucakda.. herkez bi süleyman seba deil maylesef!
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bruno Martins geyiği dönüyor la ortalıkta
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 madcow said: Arayıp eto'o bize gelmek istiyor gorusmek istiyoruz diyecek. Görşmek istemiyor ama. Eto seni arasa gelmek istiyorum dese ama senin bonservis bütçen olmasa ne dersin? Hani bi pazarlık falan yok ortada. Bonservissiz gelirsen konuşuruz demiş. Fiko'yu hiç sevmeyenlerdenim ama şu konuda da bişey yok yani. Gökhan Gönül'le sözleşmesi bitmeden anlaşıldı falan deseniz daha bi mantığı var mesela.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Gorusmek istemiyorsa Eto'o ya hic bisey demeyecek. Hadi kapalı kapılar ardında telefonla konusurken dedin diyelim(ki dememesi gerekiyor) cıkıp bunu medyaya acıklamayacak. Pazarlık olmasına gerek yok. Bonservissiz gelirsen dedigin anda futbolcu kendi takımına baskı yapmaya baslıyor. Olay cıkarıyor huzursuzluk yaratıyor. Oyle bir kuralın olmasının sebebi var. Nasıl futbolcuların haklarını korumak icin kurallar varsa kuluplerin haklarını korumak icin kurallar da var. Bu da onlardan biri. Sözleşmesinin son 6 ayında oyuncularla takımlar görüşülebilir (Bosman kuralı). O yuzden asıl GG de hic bir problem yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Orda da 6 ay kala görüşebilirsin zaten sıkıntı yok. Kume dusecek Antalya bu sene şimdiden aglamaya basladilar. Eto meto derken batti kulup iste. Renkliler de ekmek cikar mi derdinde. Resmi aciklama geldi zaten az önce
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bana nasıl bir ekmek cıkacaksa. Besiktasa transfer yasagı mı vericekler? Hayır. Olayı ve kuralları tartısıyoruz. Sanki Eto'o antalyada kalınca cebime para giriyor. 50lerin amerikasında ırkcılar gibi renklilerde renkliler demeyi de bir kesseniz super olacak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Eto aradığında şunu demiş olsaydı "Başka kulübün futblcusu olduğun sürece kurallar gereği konuşamayız". Zaten farklı kelimelerle aynı şeyi söylemiş. Başka kulübün futbolcusu olmamak = bonservisi elinde olmak. Zaten sıkıntılı bişey demiş olsa kalkıp medya önünde açıklamaz konuyu, o kadar da salak adam değil, kendisini sevmesem de :D
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Onu demis olsaydı hic bir sıkıntı olmazdı. Eto'o cıkıp bunu 'benim bonservissiz olmamı istiyorlar oyle olunca anlasıcaz' seklinde yorumlayabilir ve buna gore davranabilir ozaman bu Eto'onun sorunu olur. Ama Besiktas sen bonservisini al oyle goruselim diyince bu yoruma acık bir durum degil. Besiktas futbolcuyla 'gorusmus' ve birsey talep etmis oluyor. Gorusme dedigin sey bu zaten karsılıklı talepler belirtiyorsun. Anlamamak icin diretecegin icin daha da uzatmıycam. Kimlerin ne salaklık yapacagı da belli olmaz. Fiko cok havalarda bu aralar kendiniz dokunulmaz hissediyor olabilir. Kuralı hatırlamıyor olabilir. Antalyanın boyle bisey diyecegini dusumuyor da olabilir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bold yaptığın kelimede gizli zaten tartışma. Tamamen yorum farkı fikonun sölyediğinin kurala aykırı olup olmaması. Ha ülke futbolunda her olay aynı ayrıntıyla incelense keşke. Bu arada sözleşmesi olan futbolcunun başka bir kulüple temasa geçip transfer görüşmesi yapmak istemesiyle ilgili kural var mı merak ettim.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 amma uzattınız madcow sen de abartıyorsun. senin mantığında göre eto'o bjk'ye gelmek istediğini ilettiği an bjk antalya ile pazarlık yapmak zorunda. böyle bir şey yok, fiko ciğerini biliyor bu kulüplerin ve görüşmek istemiyor kimseyle. ki çok da iyi yapıyor. bu durumda bjk'nın diyebileceği tek şey başka kulübün futbolcusu isen görüşmüyoruz. ne yapsın adam oyuncu kulübe gelmek istediğini iletti diye illa teklif yapmak mı zorunda antalya'ya?
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Eto'o'nun maliyetini karşılayamaz bu sene Antalya. ABD'den falan alıcı yoksa ya dipteki bir EPL takımına gider veteran golcü olarak ya da BJK'de oynar
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 heryerde olan bi mevzu aslında, futbolcu irtibatla nabız yoklamış, Fiko da olurunu söylemiş, he burda Fiko'nun aptallığı bunu dün basın toplantısında söylemesi, avrupa'da falan olsa cezayı verirler acımazlar, çünkü sen başka klübün futbolcusuna göz kırparak gazlıyorsun adam da kendi klubune gidip arıza çıkarıyor, aleni olarak bunun uefa da fifa da karşılığı "ayartma" olarak geçiyor, ama dediğim gibi transfer dediğin olay zaten bu şekilde yapılıyor dünyada. Fiko'nun bi basın danışmanı bulması lazım, bzen gaza gelince dediğinin nereye gittiğinin farkında olmuyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Dünyada yapilan transferleri once kulüp ile görüşülerek yapiliyor sananlar var sanirim. Oyuncuya gelme niyeti olup olmadığını sormadan direk kuluple pazarlik masasina oturuluyor mu saniyorsunuz ? Kuluple gunler haftalar suren pazarliklar ile anlas sonra oyuncuya git gelmem desin.. Oyuncuya gidilir oluru varsa kulup ile görüşülür zaten. 1 transfer döneminde dogrudan oyuncuya ya da menejeri ustunden zaten 50 tane teklif gelir. Bazen menejeri bulur bazen kulupler menejeri bulur. Her ilgilenen kulup oyuncuya direk para teklif etmez. Cok FM kafasi bakiyorsunuz gercek hayata Kaldi ki burdaki olay bu değil. Eto'o geleyim diyor. Beşiktaş bonservisin varken olmaz diyor. Sanki Beşiktaş oyuncu ile temasa geçmiş gibi boş bir algi yaratilmaya calisiyorlar. Antalya zaten hovarda transferlerin faturasini odeyecek en ufak zararla kurtulmak istiyorlar.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bjk avrupada olsa deli ceza alırdı orası kesin
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bundan niye ceza alalım abi delimisiniz divanemisiniz
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Sadece anlatıldığı kadarsa çok bir sıkıntı yok, ortada yine bir suç var, ama o meşhur ayartma davaları kadar altı dolu değil. Durup dururken Fikret Orman'ın gidip "Bedava gelirsen seni alırız" diye dürtmesiyle Eto'o gelme talebinde bulununca "Bonservissiz gelirsen konuşuruz" demesi farklı şeyler. Ama bana göre etik değil yine de cevap, daha az da olsa ceza gelebilirdi Avrupa'da. Sonuçta futbolcuyu olay çıkartıp bonservisini azaltmaya/sıfırlamaya teşebbüs bu. Etik cevap orada "o zaman kulübünle iletişime geçelim" deyip bizzat kulüp kulübe "talibiz ama bonservisi düşük tutarsanız düşünürüz ancak" demesi olurdu.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 avrupada da bir şey olmazdı hacı, fiko'nun halka açık konuşmasında bile eto'nun kendisinin geldiği ve bedava geleceğim diye kendini teklif ettiği söylendi. ha arka planda da olay harbi öyle gerçekleşti. ayartma vs. yok zaten biz karışmayız, öyle gelirsen alırız yoksa almayız deniyor. ceza gerektirecek bir durum yok. bunun yanında antalya'nın eto'o'nun maaşını ödeyecek bütçesi de yok. 4 milyon euro alıyor ki antalya'nın geçen yıl sportif gelirleri sadece 40 milyon TL. Artan euro'dan sonra karşılığı 12 milyon euro. Sponsor gelirleriyle falan 14 milyon euro'yu buluyor sanırım Tüm gelirlerinin 1/3'ünü bir oyuncuya bağlamış. geçen sene ödeyemediklerinden dolayı da bir ton olay oldu. Eto'onun bunun kullanıp bonservisimi elime alırım diye düşünmesi de doğalda işte Antalya harbi 1-2 bir şey alırız diye kastırınca gg. Olay polemiğe dönüşmeseydi ama iyiydi. Gereksiz kavga
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Antalya Eto'ya parasını ödemediyse zaten hiç ağlamasın, etikten falan bahsetmesin. Kaldı ki başkanının fenerli olduğu çıktı ortaya. edik : said: KAMUOYUNA AÇIKLAMA Sözleşmesi devam eden oyuncumuz Jose Sosa, kulübümüz ve teknik heyetimizle yaptığı olumlu görüşmeler sonucunda affedilerek, bugün saat 18:00'da gerçekleşecek antremanla birlikte A Takımımıza katılacaktır. Kendisinin yeni sezonda ailemizin bir parçası olarak takımımızda yer alacağını kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, Beşiktaş JK Demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim. Başta naz yapar, 5. hafta itibariyle başlar adam gibi oynamaya diye. Tolgay'ın da gelmesiyle sağlam forma rekabeti olacak.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 sosa geldi hayırlısı olsun sırada gomez var
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 omo sompoyon tokom dogoluyoer horkos kocuyor. Bosoktas olondo tutomoyor Sdfafafadfaghcjafaj
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 valequenta said: resmi olarak takimda cok iyimis :D ben resmi olarak kim var kim yok demedim, neden apar topar kacar? dedim. sosa atiba ve gomez'in kacmak istediklerini biliyoruz, adamlar resmi aciklamalar filan yapti panik halinde sacma sapan hareketler yaptilar yani. diger yabancilardan da zaten rodolfo disinda ise yarayacak adam yok, eli mahkum kaliyorlar ya da kacmak icin firsat ariyorlardir. neyse en azindan cevap geldi yarim yamalak da olsa eyvallah. Resmi olarak takimda Zaaaaaa Bosoktosun yoboncoloru kocoyor
Öne çıkan mesajlar