Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
scarione de kaçtı elden. maccabi tel aviv'e gitmiş. çok geç kalındı transferde, gerçi 2 senedir bu taktikle harbi ucuza aldık adamları da işte kim bilebilirdi böyle bir şey olacak...
Mesaj tarihi:
Bu tarz transfer modeli çok sürdürülebilen bi model olmazdı zaten,yani sürekli bekle ucuzlasın/ akşam pazarı taktiği yemiyor. Bazen beklersin gomez denk gelir, bazen de motta.
Mesaj tarihi:
BJK çok fazla GG transferine kanalize oldu, zaten bitmiş bir transferdi daha sezon içinde diyorlar ama Aziz biraz karıştırdı yine. Fiko'nun; hedef sadece lig ve BJK underdog bir takımmış gibi feda çekmesi, maliyeti düşene kadar kimseyi almaması veya Gomez gibi transfer mucizelerine bağlı kalması BJK kadrosunu çok geriye götürür. Takımda geçen seneden sonra zayıflayan en az 3-4 bölge var, tek iyileştirme sağ bek tarafında. Kolarov da olmamış Büttner mi ne alınıyormuş.
Mesaj tarihi:
abi taraftar çok kanalize oldu oraya, fiko bence pek sallamıyordu zaten ön sözleşme gibi bir şey imzalatmıştır.

ölücü taktiği bu sene ters tepecek gibi ama evet, bunun da en büyük nedeni fener'in bonservisi elinde olan her isimli oyuncuya saldırıp yıllık 4-5m euro gömmesi ve gs'nin vasat / vasat üzeri olabilecek oyuncu portföyünü kitlemesi. yalnızca almaktan da bahsetmiyorum, iki takım da farklı yerlerde fiyat da yükseltiyor. bjk iki portföyden de seçim yapabilecekken tıkandı kaldı. hele bu yaz ahl bombalaması, darbe ve ohal vs. korkutuyor milleti. gomez gitti deniliyor da bu forumun yarısından fazlası imkanı olsa gidecek memleketten, yılda 3m+ kazanan yabancı neden kalsın?

gomez'den gelecek para kolarov'a verilir umarım zira gomez'in forvet kabiliyetinden ziyade takımın vizyonu için çok önemli olduğunu düşünüyorum. kolarov bunu taşıyabilecek bir oyuncu gibi görünüyor.

scarione'nin gelmemesine sevindim açıkçası bence başarılı olamayacaktı. sosa gidecekse bir an önce gönderilmeli ve o bölgeye aynı ayarda bir oyuncu gelmeli.

diğer yandan iddaa en düşük şampiyonluk şansını fb'ye verince eheheh demiştim ama şu an için doğru görünüyor. kolarov, gustavo gomez ve iyi bir st gelirse ve orta - iyi performans gösterirlerse ibre bjk'ye döner.
Mesaj tarihi:
Gomez'de çok beklenmesi biraz da olsa anlaşılır, bildiğin ve tutmuş bi adam eyvallah. ama bu stoper konusu daha vahim bjk için. Gustavo Gomez izlemedim belki süper bi adamdır ama yani bu kadar diretilmesi bi garip bence, daha 23 yaşında ve güney amerikalı home sickness en müsait tipler, ve 6-7 mio arası konuşuluyor, bence büyük risk. Daha avrupa deneyimi olan birine yönelselerdi keşke.
Mesaj tarihi:
Her sene 3. olduktan sonra sene sonu çingenelikleri çok göze batmaz. Ucuza düşsün alayım ya tutarsa bir umut olur. Ama şampiyon olduktan sonra kilit adamlar bir bir giderse ve sen hala bekle gör yaparsan hüsranı büyük olur.

Ben zaten FO nun Gomez konusunda salladığını düşünüyorum. Zaten ondan gelecek bonservis olmadan nasıl adam alacaksın. Hem Gomez'e 4-5m bonsevis ver. Yüksek maaşını karşıla. Hem de sol bek ve stoper al. Nereden bulacaksın o parayı. FO da biliyordu en başından beri Gomez'in olmayacağını.

Sosa da gidecek belli oldu. Yine kiralık forvet ile zar atacak FO. İki defa tuttu. Bakalım şimdi ne olacak ?

Bir de Barcelona'dan Adriano ve Mathieu bonservisi ile alınacak diyorlar. Başarırlarsa helal olsun ama çok zor gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Adriano Sevilla'da bile öyle süper bir performansla oynamıyorken, zamanının Sevilla kadrosu nimettir diye Barcelona'ya kapak atmıştı. Üst düzey Avrupa takımlarında izlediğim ve kalıcı olmasına hayret ettiğim yegane adamdır, safi yeteneksizlik. Mathieu iyi hamle olur ama
Mesaj tarihi:
Mathieu iki yıl evvel 20mio gömdüler transfermark değeri bile 10mio, çok ucuza vermezler, ayrıyeten adamda menüsküs yırtığı teşhisi var,32 yaşında ve menisküs bilemiyorum altan. belki Thomas Vermaelen denenebilir.
Mesaj tarihi:
abi yüksek satın alma opsiyonuyla kiralansın işte 3 tane sağlam adam ya. seneye ffp'den çıkıyoruz, şl geliri stad geliri falan dokunmaz fazla.

toplamda 15-20 m gömsek satın alma opsiyonuna sıkıntı yaratmaz sanırım fenerbahçe muhtemelen şl'ye kalamaz şl geliri bile karşılar bu adamları.

önemli olan takım dengesi, gomez kalibresinde 1 adam olursa 3.5 falan alabilir diğerleri de 2m tavanı altında alsın.

şu anda tek sıkıntı ülkedeki durum, işte o yüzden normalde rahat alacağın adamları biraz daha zorlamamız gerekecek.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

BJK çok fazla GG transferine kanalize oldu, zaten bitmiş bir transferdi daha sezon içinde diyorlar ama Aziz biraz karıştırdı yine. Fiko'nun; hedef sadece lig ve BJK underdog bir takımmış gibi feda çekmesi, maliyeti düşene kadar kimseyi almaması veya Gomez gibi transfer mucizelerine bağlı kalması BJK kadrosunu çok geriye götürür. Takımda geçen seneden sonra zayıflayan en az 3-4 bölge var, tek iyileştirme sağ bek tarafında. Kolarov da olmamış Büttner mi ne alınıyormuş.

takımdan giden 4 tane adam yokken nasıl 4 bölge güçsüzleşti abi ?

kale aynı tas aynı hamam, gelen adam bişey vermez
sağ bek güçlendi
stoper rhodolfo dönüyor +1 gelecek güçlendi
sol bek ismail gitti adam gelmese bile güçlendi.
atiba-ozzy duruyor
sosa belirsiz giderse bence büyük kayıp
quaresma duruyor
töre'yi kayıp olarak görmüyorum, 2. yarının en kötüsüydü direk.
en büyük kayıp gomez.

sosa kalırsa tek kaybımız forvet olacak, bir de gomezin liderliği ve vizyonu tabi.
ama öyle 3-4 pozisyonda güçsüzleşen bir Beşiktaş yok yani
Mesaj tarihi:
Eren'e resmi teklif yapmışız ama kendisi ile birkaç pürüz varmış. Rıza da söyledi akşam üstü.

1 aydır falan görüştüğünden büyük ihtimal Fener'le anlaştı ama oradaki slot durumunun düzene sokulmasını bekliyor. Bir şekilde alırsak Cenk-Eren-Ömer yola çıkarız.

Ligde çok iş yaparlar da verim almak için arka hatlara çok iyi transferler şart olur.
Mesaj tarihi:
yaa son iki hafta patlatırlar işte 2-3 transfer toparlanır anında takım.Zaten senol gunes ölüyü diriltiyor resmen. Gs gibi son salisiye bırakıp transferı yapamamazlık etmesın yeter.
Japon asıllı brezılyalıya cuvalla para verdı bu takım bunları gorduk.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...