Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Kalirsa direk + 13 gelecek diye bisey yok. Direk 13 gelmesi icin cidden basarili olmasi lazim. Her ne kadar EPL yayin gelirleri abzurt halr gelmis olsa da West Ham o 13mi koklatmamaya calisir. Ayrica Gokhan kimi kesecek? Payeti mi(lol) Lanziniyi mi yoksa Feguliyi mi? Aha buraya yaziyorum. Gokhan FA ve Lig kupasinda ancak ilk 11 de sahaya cikar. Kulubede oturan oyuncu da degerini kaybetmeye mahkumdur. Haaa bi ekleme daha yapmak lazim. Olu Emenike yarim sezon icin 1 milyona kiralandi. Gokhan tam sezon icin 3 milyona kiralaniyor. Bence gaayet guzel rakam.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 kalırsa gelecek diye bir şey yok derken, opsiyonu 13 işte zaten iyi olursa onu verip alacaklar ve kalacak sdfsda
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aceace said: Kalirsa direk + 13 gelecek diye bisey yok. Direk 13 gelmesi icin cidden basarili olmasi lazim. Her ne kadar EPL yayin gelirleri abzurt halr gelmis olsa da West Ham o 13mi koklatmamaya calisir. Ayrica Gokhan kimi kesecek? Payeti mi(lol) Lanziniyi mi yoksa Feguliyi mi? Aha buraya yaziyorum. Gokhan FA ve Lig kupasinda ancak ilk 11 de sahaya cikar. Kulubede oturan oyuncu da degerini kaybetmeye mahkumdur. Haaa bi ekleme daha yapmak lazim. Olu Emenike yarim sezon icin 1 milyona kiralandi. Gokhan tam sezon icin 3 milyona kiralaniyor. Bence gaayet guzel rakam. Payet daha üst düzey bi kulübe gidicek çok büyük ihtimal. Töre de gayet ilk11 olacak potansiyel var ama işte ne kadarını sahaya yansıtır... Töre kalsaydı da başkası gitseydi daha iyiydi bence
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 fakirleri pistten alalim konu bozuk cilek kokuyor
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Demichelis'le görüşüyormuşuz. 35 yaşında, burada yine 1 sene falan iş yapar da ne gerek var ya...
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Bu arada Töre 25 maçta oynarsa, opsiyon kullanılması zorunlu oluyormuş sözleşmeye göre..
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ben bizimkilere güveniyorum ya Doğru noktalara doğru transferler gelecektir bir şekilde Zaten aceleye getirmememiz bile bunun bir göstergesi, taraftarı gaza getirmek için transfer yapma işinden kurtulduk çok şükür
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Bizim sıkıntımız aslında konuşulan yerlere transfer beklentisi değil. Halen Olcay'ın iyisini almadık. Kanat rotasyonunda ciddi sıkıntı var. Töre'nin gitmesi bir şey değiştirmeyecek ama Olcay'ın iyisini alıp, Olcay'ın artık kulübede oturması gerekiyor. Olcay'ın iyisi dediğimde kaleyi isabet ettirecek kadar yetenekli olanı olsa yeter. Gerçi onlar zaten Sevilla da falan oynuyor da en azından Olcay gibi kaleye çektiği şutların %78'ini değilde %50'sini falan kaçıran adam olsa yeterli dsffsdasdfasd Orta saha rotasyonu da çok yumuşak. Topa hakimiyet ve yaratıcılık konusunda çok iyi bir rotasyon var ama aşırı yumuşağız. Bu arada Sosa galiba satılmak üzere, onun yerine Oğuzhan - Tolgay'ı koyarız işte Atiba'nın yanına eyvallah ama Sosa'nın yaptığı hücum presini yapacak bir kanat veya eldekilerden birini döve döve o role adapte edecek bi sistem vs. gerekiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Gideceği belliydi de Arjantin yapar diye bekliyordu herkes, kulüp zaten Estudiantes'ten geçen ay 8 milyon euro istemişti demek Milan'a da ayrı tarifeyi çekmişler. Oturaklı karakteri ve kusursuza yakın hücum presleri hariç çok bulunmayacak hint kumaşı değildi. Yeri bence çok rahat dolabilir. Getireceği parayla transfer bütçemiz 15-16 milyon euro seviyesine çıkacak ki çok rahat 3-4 transfer yaparız. Bayağı iyi olur eğer sonuçlanırsa. Tolgay'a da sahada yer açılır hem çok tatlı olur onu da geri kazanırsak.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 said: Milan, orta saha transferi için Jose Sosa ile görüşmelere başladı. Beşiktaş 10 milyon € istiyor. (@DiMarzio) DiMarzio 10 diyorsa 8'dir tamam sadfsd
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bu gözler Delgado nun gidişini gördü Sosa'yi da kaybetmeye dayanamaz
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Benim anladığım Töre'nin kiralanması, atiba veya sosa yada ikisini birden satmak zorunda bıraktı sanırım yönetimi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Sıkıntı yok Tolgay'a yer açılır. Töre nin satılmamsına ben sevindim. Hala bi potansiyel görüyorum, seneye daha iyi bi Töre geri dönebilir. Bu sene Kerim Olcay'ı kulübeye itebilirse bütün hayallerim gerçek olucak :D Forvete ve kanata birer tane geleceği olan genç lazım. Pektemek de hala gitmediyse gitsin. Aras diye bi adam var ama ispanyada küme düşen takımda bile oynayamadı, seneye anadolu kulübüne gider anca o.
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Olcay - Kerim muhabbetinde herkes kerim oynamalı diyor ama; bizde ki stoch misali görüyorum kerim'i, hucumda olcay'dan 2 gömlek daha iyi olabilecegi kesin. Ama defansif olarak ve fiziksel olarak çok yetersiz, ters kademe veya rakip kanat kovalama göründüğü kadar basit değil, ligde bile sıkıntı çıkarabilecekken CL de kerim denemek büyük kumar olur bence.bence bjk ye olcay'ın hucumu daha iyi olanı laZım, kerim de malesef o adam değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Olcay'ı bu takımda kesebilecek mental düzeyde adam yok. Kerim'den de hiçbir bok olmaz. Umarım kastırır yanıltır ama şuan ki futbol aklı ile olabileceği maks son 20 dakikada girebilecek yedek futbolcu olur. Anadolu'ya falan satarız ya da 1-2 seneye Bursa da falan iş yapabilir.
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ben takımımdan seneye umutlu değilim açıkası - gomez gidecek yerini doldurmak için çok geç kalındı. Sosa giderse yerine gelecek adamın sosa gibi bir uyum yakalaması zaman alır. Seneye ŞK da gruplarda eleniriz - ueafaya kalırız oradada ilk turda gümleriz. Ligde 3.cü oluruz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Kerim oynamalı değil, Kerim oyanyacak seviyeye gelmeli hayalleri var herkeste. Şenol biraz eğilse üstüne bişeyler çıkartır belki.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Sosa'ya şimdiye kadar Milan'dan gelen maks teklif bonuslarla birlikte 4 milyon euroymuş. Bacca eğer West Ham'a giderse BJK'nin istediği 8-10 milyon baremine çıkabilirlermiş. Bacca içinde 30 milyon euroya anlaştılar fakat keko yıllık 5.5 milyon euro istiyor diye West Ham ile anlaşamıyormuş. O sorun ortayan kalkarsa transfer hemen bitermiş. Kolarov içinde City'nin bek transferi bekleniyormuş. Oyuncu, kulüp vs. ile sözde anlaşmışız. Bu konuda benimkilerin pek bilgisi yok ama Twitterda genel yazılanlara göre bu doğrultuda gidiyormuş. Kısacası şuan transferde bu iki takımın gelecek transferlerine bağlıyız.
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Livered said: ben takımımdan seneye umutlu değilim açıkası - gomez gidecek yerini doldurmak için çok geç kalındı. Sosa giderse yerine gelecek adamın sosa gibi bir uyum yakalaması zaman alır. Seneye ŞK da gruplarda eleniriz - ueafaya kalırız oradada ilk turda gümleriz. Ligde 3.cü oluruz.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Livered said: ben takımımdan seneye umutlu değilim açıkası - gomez gidecek yerini doldurmak için çok geç kalındı. Sosa giderse yerine gelecek adamın sosa gibi bir uyum yakalaması zaman alır. Seneye ŞK da gruplarda eleniriz - ueafaya kalırız oradada ilk turda gümleriz. Ligde 3.cü oluruz. Gomez demba ba sosa atiba takima hangi tarihte katılmış bak. erken gec ona göre değerlendirirsin
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Arkadaşlar Olcay dan bir yol olmaz, her geçen sene kötüleşiyor. Kerim den zaten cacık olmaz. Gokhan töre istikrarsız, quaresma hakeza. Bu sene en çok acıklardan çekeceğiz gibi. Atina ve sosa ile zamanında sözleşme yenileyeceksin, yenilemediysen sosa 7-8 m, Atiba 4 m altına satılmaz, gideceğim diyorsa ya cebinden verecek ya da sürünsün a2de
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 esas su q7 yi kakalasalar 8 10 a filan..
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Sosa 31, atuba 33 yasinda. O fiyatlara satarsaniz haka dansi yapin. Ayrica sosanin esi hamile ve turkiyeye gelmek istemiyor. Futbolu falan biraktiracaksiniz sonunda lol.
Öne çıkan mesajlar