Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

quaresma'yı satabilmek hayırlıyı bırak efsane olur herif 35 yaşında lel. çin tam kalemi zaten istediği şaklabanlığı yapabilir orada. yerine de dudu felan gelmesin bir sene şaklabansız oynayalım bir zahmet.

töre sağlıklı dönerse çok daha iyi olur bizim sisteme daha uygun bir topçu ama yönetim ayar vermeli siyasi olaylara bulaşmaması üzerine.

adriano satılmamalı kesinlikle ilginç şekilde yok caner oynar yok sobol alınır yok hak gelir deniliyor da adriano'nun oyun stilinin bu adamlarla alakası bile yok seviye olarak da birinci sınıf, karakterli bir topçu kendisi.

bugün de son 3 haftada 16 gol yemiş bursa beklemeyin lel rakip bjk diye çılgın gibi saldıracak pres yapacaklar zor maç yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne kadar birlesirlerse birlessinler adamlarin gucu ortada. Avrupa olmasaydi biz bu farki coktan acmistik. Takim cikip fenere beraberlik armagan ediyorsa herkes basaksehiri destekliyor diye uzulmenin manasi yok. Biz kendi ellerimizle veriyoruz zaten sampiyonlugu baska takimlarin destegine ihtiyaci yok adamlarin. Bize de caktilar ustune ustluk.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Stringray said:

bir sene şaklabansız oynayalım bir zahmet.

Stringray said:

töre sağlıklı dönerse çok daha iyi olur bizim sisteme daha uygun bir topçu

ne güzel bir oksimoron :)

töre'nin ne şaklabanlığını gördük ben mi hatırlamıyorum? doğru düzgün kart almıyordu, atar gider yapmıyordu, gol atabiliyordu. türkiye'de gol atamayan kanat oyuncusu resmen saçmalık bir olay çünkü.

silah felan çekiyordu arada bir o kadar da olsun sdfsdfsf sahada düzgündü herif
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...