Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valla q7 ve adriano çin e satılmış gibi haberler var :p fiko başgan yine paraları götürecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 toplam 15m diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Q7'yi satmak besiktas icin hayirli olur fakat o tarz oyuncu pek cikmiyor artik yerini doldurmak lazim. Yarisi kadar oynasin ama saklaban olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 töre doldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Töre küveti doldurur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bir töre vardı noldu ona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kombineler ne zaman çıkıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bana bi guncelleme yapin la en son fb le berabere kaldigimizi biliom o kaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bu akşam bursa maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 handikapli bjk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bursayı duduklemek farz oldu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 quaresma'yı satabilmek hayırlıyı bırak efsane olur herif 35 yaşında lel. çin tam kalemi zaten istediği şaklabanlığı yapabilir orada. yerine de dudu felan gelmesin bir sene şaklabansız oynayalım bir zahmet. töre sağlıklı dönerse çok daha iyi olur bizim sisteme daha uygun bir topçu ama yönetim ayar vermeli siyasi olaylara bulaşmaması üzerine. adriano satılmamalı kesinlikle ilginç şekilde yok caner oynar yok sobol alınır yok hak gelir deniliyor da adriano'nun oyun stilinin bu adamlarla alakası bile yok seviye olarak da birinci sınıf, karakterli bir topçu kendisi. bugün de son 3 haftada 16 gol yemiş bursa beklemeyin lel rakip bjk diye çılgın gibi saldıracak pres yapacaklar zor maç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Stringray said: bir sene şaklabansız oynayalım bir zahmet. Stringray said: töre sağlıklı dönerse çok daha iyi olur bizim sisteme daha uygun bir topçu ne güzel bir oksimoron :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Q7nin bu seneki istatistikler baya guzelmis bu sirada, cine gondermelik kivama gelmis tam :D Toreden bir halt beklemek pek gercekci degil ama sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Ntvde adriano ve q7 kesin gitti dediler. Adriano 10a quaresma 5 diye söylendi. Dogruysa iyi haber bence. Adriano kalsa daha iyiydi gerci.Ama soylenen fiyata gittiyse kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Kaç kaç bitiyor maç akşama, onu söyleyin. Bursa hala size büyük kıl mı, çelme takma ihtimali var mı ona göre izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ankaragücü taraftarı bile geldi bırak büyük kıllığı deli eğlence var akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bu aksam basaksehir icin LI-DER cekicez gencler bursa bize koyunca benim kalbim kaldirmaz yaslandim artik, benim yerime de izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bu sene kadar bütünleşmiş başka sene yoktur herhalde bütün takımlar başakşehir için çalışıyor.. volkan çıkar başakşehir için daha ne yapalım der ümit çıkar bizi yense ne olur der zamanında ne koymuşşsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hayır bursada bizim yüzümüzden şampiyon olmuş takım sözde ama işte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Abi ne kadar birlesirlerse birlessinler adamlarin gucu ortada. Avrupa olmasaydi biz bu farki coktan acmistik. Takim cikip fenere beraberlik armagan ediyorsa herkes basaksehiri destekliyor diye uzulmenin manasi yok. Biz kendi ellerimizle veriyoruz zaten sampiyonlugu baska takimlarin destegine ihtiyaci yok adamlarin. Bize de caktilar ustune ustluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yok ben fark yedi iken bile beşiktaş şampiyon olmaz diyordum arkadaş ortamımda.. kaldı ki 2 haftadır oynan futbol ortada ben şl olmazsak üzülmek geçen sene olduk yeter beş sene idare eder beni o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Başakşehirden 15 dakkada 3 gol yedikten sonra kimsenin , yok hakem yok siyasi yok şu bu destekliyor diye ağlamasına lüzum yok. Şampiyonluk giderse de o maç yüzünden gitmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 abi olay şampiyon olup sizi mutlu etmek değil, para kazanmak. 3 gün sürecek sevincin klübe bir getirisi yok zaten, o para alınmalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 calimero said: Stringray said: bir sene şaklabansız oynayalım bir zahmet. Stringray said: töre sağlıklı dönerse çok daha iyi olur bizim sisteme daha uygun bir topçu ne güzel bir oksimoron :) töre'nin ne şaklabanlığını gördük ben mi hatırlamıyorum? doğru düzgün kart almıyordu, atar gider yapmıyordu, gol atabiliyordu. türkiye'de gol atamayan kanat oyuncusu resmen saçmalık bir olay çünkü. silah felan çekiyordu arada bir o kadar da olsun sdfsdfsf sahada düzgündü herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar