Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 2 milyon euro imza parası var işte hacı, 1 milyonu ahmet bulut'unmuş gerçi. KAP'ta bildirme zorunluluğu yok belirli bir miktarın altındakileri. İmza parası ve bonservis işte bildirmemişler. Mali kayıtlara giriyor ama FFP için ödenenler.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ben Arfa gelmez ya, havadan 1 milyon euro hayırlı olsun varsa öyle bir anlaşma. Gerçi güya Aziz de Ibrahimovic ile öyle birşey yapmıştı, Fenerbahçe dışında bir takıma gidemez maddesi Türkiye'de vb.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ben arfa coktan psg'ye gitti gencler. oyle anlasma olmadigina da bahse girerim.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Stringray said: gg'nin imza fotoğraflarını parayla turkcell bip'e satan fiko, ben arfa gelmezse €1M ön sözleşme fesih bedeli alacakmış. imza parası çıktı gg'nin sfsdfs o yalan. ocak'tan beri 14-15 kulüple aynı anda görüşen adam çıkıp bjk ile öyle saçma bir prensip anlaşması yapar mı ya sdafsd @bullet söylentiler zaten bjk, trden başka kulüple anlaşırsan 1 milyon euro verirsin diye anlaşma yaptığına yönelikti ama son 1 aydır menajeri fb ile ciddi ciddi görüşüyordu. hatta benim ark'ın dediğine göre 3.5 milyon euroya kadar çıkmış senelik fb ama psg'ye gitti işte senelik 5.5 milyon euroya. ha fason bence, psg'de de bir bok olmayacak. tek sezonluk performans ile deli emeklilik parası vurdu.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 koydurmuş olabilir zira fabri için de koydurmuş geçtiğimiz yıl, zaten o yüzden başka kaleci bakamıyorlar pek. 1m ödeyeceğimize yıllık 1m'a oynuyor zaten biraz oynasın en kötü bonservisle satarız kafası.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hayir tam tersi o, fabri'yle coktna anlastiginiz icin, sozlesme imzaladiginiz icin baska kaleci bakamiyosunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 suan cepteyim ugrasamiyorum da. GG fenerde oynadigindan ucuza gelecek dediğimde gotuyle gülen arkadaş saklansin sdfsfs
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 GG sözleşmesi çok kötü ya. 4 yıl nedir abi 31 yaşındaki adama. bu arada Erdal Torunoğulları'nın başını ahmet bulut yemiş galiba öyle laflar doluşuyor ortalıkta...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 iyidir iyi 4 yıl sorun yok 2 yıla zaten kaçar gider en kötü azalarak biter zaten bu saatten sonra futbolcular
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 cok fazla dogru transfer yapti bu yonetim o yüzden itiraz edemiyorum ama surekli sakatlik sorunu yasayan yasi 31 gelmis.Tamamen senin rakibin bir takimin ayni zamanda taraftari olan birini almak bana cok mantikli gelmiyor. Adam biraz kotu oynasa sonra bir protesto falan adam zaten burdan sonra bir yere gitmicem oynamiyorum faln dese 4 sene hic oynatmadigin oyuncuya para vercen. Bir sakatlansa ki cok sakatlanan bir oyuncu bu yastan sonra toplamasi zor.Cok net gsdaki hamit durumu olabilir. Hepsi olmasa adamin fenerbahcede oynarkenki kadar motive olmasi pek mumkun degil zaten. Ama iste tum bunlara ragmen oynayan bir gohkan gonul tum bunlari silip atabilir.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Kasimpasanin stoperini de kiralamissiniz. Helal.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Celside gecen sene 25 maca cikmisti evet.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Rotasyonda iyi iş yapar Kenneth, ligi de tanıyor artık az çok kiralama ücreti de olmayacakmış. 10 numara iş bence stoper rotasyonunu güçlendirmek için. Kötü adam değil, üç büyüklerin tamamında oynar. Yanındaki adama göre 11 bile yazabilirsin. Urfali, ya da geçmişi geç modern zamandan mesela Kjaer'in yanına koysa gayet 11 kaldırır da. Kasımpaşada da çok beğeniyordum iyi oldu. Ahmet Bulut'un adamı bu da bu arada, kulübe iyice sızdı ya Erdal Torunoğulları ne dese haklı...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Tatildeyim, internetim kısıtlı, çok takip edemedim, şu koyuldu mu?
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kenneth'in opsiyonlu satın alma fiyatı 3.5 milyon euro olacakmış. Tutarsa ve bu fiyattan alırsak harbi temiz olur.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 said: Eski futbolcumuz Sezer Öztürk, Almanya'da bir kişiyi baltayla ağır yaralamaktan aranıyor. (Express) ohahahaha
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Rewendor said: Tatildeyim, internetim kısıtlı, çok takip edemedim, şu koyuldu mu? Goruyor ve arttiriyorum [video]https://www.facebook.com/serinsesler/videos/1154888284575590/?feature=oembed" width="459">
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 gif efsane ya. orijinali ne acaba biliç trollüyor mu geriden kullan diye? bu arada kolarov'u güya tosiç ikna etmiş, ne derece doğru acaba. alo kolarov ben tosic vakası sanırım ama gelse efsane olur sdfsd
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 tore kiralanmis. tecrube kazanmasi lazim.
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 http://www.standard.co.uk/sport/football/gokhan-tore-to-west-ham-hammers-set-to-complete-loan-signing-of-besiktas-winger-a3289241.html
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 https://twitter.com/tanerbilge/status/748837643199385604
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 3 milyon euro kiralama ücreti + 13 milyon euro opsiyonla anlaşılmış. Şampiyonlukta katkısı yok denecek kadar azdı. ŞG ile beklenen gelişimi de gösteremedi. Üstüne koyamadı. Demek ki TR de alıp alabileceği son hali bu, gitsin tekrar EPL görsün bu sefer üst düzeyde üstüne koyabiliyorsa koysun. Opsiyonu kullanılmazsa bile seneye bir tık daha iyi adam olarak gelse her şekilde yine biz kazanırız. Kalırsa zaten totalde 16 milyon euro gelir elde etmiş oluruz. Yine Win olur sdafsda Gayet iyi iş, tabii peşin 16 olsa çok daha tatlı olurdu :( Edit: Tek sıkıntı işte 6 milyon euro FFP izni vardı. +3 gelecek 9 milyon euro. Bonservisli en az 3 transfer yapacağız. Hangi para ile sdafsda
Öne çıkan mesajlar