Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 tolga ve ismaille sözleşme yenilenmesi.. beşiktaşı yine kara günlerin beklediğinin habercisi yazık oldu takıma
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 yedek / rotasyon oyuncusu olmayı kaldıracaklarsa ve puan başı 4k euro prim sisteminde 1 - 1,5m maaş alacaklarsa sıkıntı yok. geçen sayfaya koymuştum buraya da koyayım, bize bu average türk oyuncular lazım. https://medyabesiktas.wordpress.com/2016/06/13/uefa-a-listesi-sorunsali/
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 takımlar üstüne koyarak büyür. daha iyisinin zaten peşinde kulüp, yedek olarak da bu isimlerden daha iyisini ve uyum sağlayabilecek olanı benzer maliyetlere bulun da kulüp alsın. Sırf laf yapmak bazen karşı çıkıyor millet bazı şeylere, şu konuda laf edilebilecek bir şey yok.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 tolgayla uzatılmamalıydı, 5 para etmez bir adam, günay boyko 2lisini tercih ederim.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Fabri hayırlı olsun. Kaleci transferi de bitti. N'kolou bu arada Everton ile anlaşmış. Glik'te büyük olasılıkla Monaco da deniyor. Zaten Glik hayal ötesiydi de N'kolou'ya üzülürüm. Neyse şu Gustavo Gomez kaçmasın bari o çocuk harbi bayağı iyi.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 fabri kim yahu, bir iyi kaleci yerine neden iki orta halli kaleci kasıyoruz ki biz?
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Devre arasında "yüzyılın en muhteşem transferi" olarak gelen kaleciyi nasıl harcadınız daha maç oynatmadan iki dakikada yahu... Bir görseydik Boyko'yu...
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 fabri yalan bence ya fiko ospina'ya karşı koz olarak kullanıyor ya da fb'yi yemliyor trollük yapacak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Rewendor said: Devre arasında "yüzyılın en muhteşem transferi" olarak gelen kaleciyi nasıl harcadınız daha maç oynatmadan iki dakikada yahu... Bir görseydik Boyko'yu... Alay ediyosun da ben hala Tolga'dan iyi oldugunu iddia ediyorum.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 fabri de muhtemelen tolga'dan iyidir, olay o değil ki. sorun oldukça iyi bir kaleci almamamız ısrarla. atanla tutan iyi olacak hacı bir takımda masraftan kaçmayacaksın buralarda, mutlaka alırsın karşılığını. örn muslera, gomez vs.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 aktiftablet said: Rewendor said: Devre arasında "yüzyılın en muhteşem transferi" olarak gelen kaleciyi nasıl harcadınız daha maç oynatmadan iki dakikada yahu... Bir görseydik Boyko'yu... Alay ediyosun da ben hala Tolga'dan iyi oldugunu iddia ediyorum. Ben adamın yeteneğiyle veya yeteneksizliğiyle alay etmiyorum ki? Muhtemelen öyledir zaten. Ben 3 ay önce adamı yere göğe sığdıramayan, transferini Avrupanın en büyük transferi yapan, üç aydır "bi alışsın ortalığı dağıtacak" diyen şimdi de adamı daha maçta oynatıp performansını bile görmeden yollayan bu abartmalar kendinin değilmiş gibi unutan yönetimle ve aynı kafadaki taraftarla alay ediyorum :) 2 kuruş tasarruf için eldeki Dzemailiyi yollayıp ondan ettiği karın fazlasını yedek kalrci vr Jem Paul'e gömen "tasarruf ettik" diyen Gs yönetimiyle de alay ediyorum aynı şekilxe :)
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ya Şenol'un olduğu yerde ne yabancı kalecisi. Abi Tolga yine 11 başlaycak kim gelirse gelsin.
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Rewendor said: aktiftablet said: Rewendor said: Devre arasında "yüzyılın en muhteşem transferi" olarak gelen kaleciyi nasıl harcadınız daha maç oynatmadan iki dakikada yahu... Bir görseydik Boyko'yu... Alay ediyosun da ben hala Tolga'dan iyi oldugunu iddia ediyorum. Ben adamın yeteneğiyle veya yeteneksizliğiyle alay etmiyorum ki? Muhtemelen öyledir zaten. Ben 3 ay önce adamı yere göğe sığdıramayan, transferini Avrupanın en büyük transferi yapan, üç aydır "bi alışsın ortalığı dağıtacak" diyen şimdi de adamı daha maçta oynatıp performansını bile görmeden yollayan bu abartmalar kendinin değilmiş gibi unutan yönetimle ve aynı kafadaki taraftarla alay ediyorum :) 2 kuruş tasarruf için eldeki Dzemailiyi yollayıp ondan ettiği karın fazlasını yedek kalrci vr Jem Paul'e gömen "tasarruf ettik" diyen Gs yönetimiyle de alay ediyorum aynı şekilxe :) Bunun daha kötüsü de var ya gs li semih. Yıldız olacak diye izlediler övdüler övdüler burda 3 sene bi cacık olamadı. Gözle değil gönülle izleyince böyle failler çıkabiliyor ortaya
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Genç yetişen adamda potansyel bekleyip sonra olmaması ayrı konu. O elde patlar/patlamaz zaten olası iki durumdu. Yoksa GS'nin altyapısından her sene ne Cafercanlar ne İrfan Başaranlar, ne Cihancanlar, Alparslan Erdemler hatta Aydın Yılmaz'lar çıktı "oo süper yıldız geliyor" diye, hepsi patladı mı yani? Dahası potansyel görür oynatırsın beceremezse olmamıştır. Burada olmuş bitmiş yetişmiş adamdan gelen patlama var, üstelik de adamın olup olmadığını bi maça çıkartıp bile görmedin bakmadın. Semih'in veya Köybaşı'nın durumu, saydığım GS altyapı elemanlarının durumu ya da ne bileyim Muhammed Demir'in Batuhan'ın durumu kesinlikle bundan daha kötü değil yani yönetici ve taraftar açısından baktığında :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Rewendor said: Ben 3 ay önce adamı yere göğe sığdıramayan, transferini Avrupanın en büyük transferi yapan, hiç o kadar abartılmadı ya
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 biraz hype oldu tabi abi sdfsd normal ama sonuçta uefa şampiyonunun kalecisi alındı felan. ben hala kalmasına OK'im aslında zira 3m'a ancak satılacak ve bundan iyisini o paraya bulmak zor. muslera da zaman zaman sıçıyor ama kalecilerde oluyor böyle bir dönem önemli olan kalitesi. bu herif arka arkaya 3 maça bile çıkmadı takımla. ha kendisi kalmak istemiyorsa yapacak bir şey yok tabi ki öyle görünüyor yoksa fikret yeni kaleci bakmazdı kesinlikle.
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/590x0/5767032c18c773318c64a807.jpg
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Bu sacma* fotografi apple koydu sandim, sonra baktim ki besiktas basligindayiz. *:"yalakalik" belirtme amaciyla konulduysa
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Rewendor said: aktiftablet said: Rewendor said: Devre arasında "yüzyılın en muhteşem transferi" olarak gelen kaleciyi nasıl harcadınız daha maç oynatmadan iki dakikada yahu... Bir görseydik Boyko'yu... Alay ediyosun da ben hala Tolga'dan iyi oldugunu iddia ediyorum. Ben adamın yeteneğiyle veya yeteneksizliğiyle alay etmiyorum ki? Muhtemelen öyledir zaten. Ben 3 ay önce adamı yere göğe sığdıramayan, transferini Avrupanın en büyük transferi yapan, üç aydır "bi alışsın ortalığı dağıtacak" diyen şimdi de adamı daha maçta oynatıp performansını bile görmeden yollayan bu abartmalar kendinin değilmiş gibi unutan yönetimle ve aynı kafadaki taraftarla alay ediyorum :) 2 kuruş tasarruf için eldeki Dzemailiyi yollayıp ondan ettiği karın fazlasını yedek kalrci vr Jem Paul'e gömen "tasarruf ettik" diyen Gs yönetimiyle de alay ediyorum aynı şekilxe :) Boyko kendi ayrılmak istiyor yalnız. Konuyu bilip atlasaydın keşke rew 😔 ŞG ve yönetim kalmasını istiyordu hatta iki tarafta bunla ilgili defalarca demeç vs verdi. İkisi de Boyko kalmak isterse transfer yok gitmek isterse yapacağız dediler. Sevemedi burayı, uyuşmadı büyük ihtimal. Berbat başlayıp, daha şans tanınmayınca da kafasında bitirdi büyük ihtimal. Bu sene çok iyi iş yapardı keşke kalsaydı.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fabri de çok kaleciydi ama ağır sakatlıklar geçirdi. Sakatlıklar genelde kalecileri pek etkilemez ama Pnur Kıvrak olayı vs var bize yakın. Bi Space Jam yaşamazsa her şekilde kaliteli iş olur. Yaşarsa bize yine kalede zulüm var. Risk ama tabii ki böyle bir yükün altına girmek ama işte maliyetsiz olacak.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Boyko -eğer giderse- Everton'da çoşacak biz de buradan mal mal izleyeceğiz.. ahan da buraya yazıyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 neden Acıbadem Sporcu sağlığı hastanesinden kaleci transferi yaptık ya ? hem Gunay hem Boyko gidiyor bu adam 3. kaleci mi olacak ? tüm sezonu hastanede gecirmis adam
tunch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 DarKRideR said: Rewendor said: aktiftablet said: Rewendor said: Devre arasında "yüzyılın en muhteşem transferi" olarak gelen kaleciyi nasıl harcadınız daha maç oynatmadan iki dakikada yahu... Bir görseydik Boyko'yu... Alay ediyosun da ben hala Tolga'dan iyi oldugunu iddia ediyorum. Ben adamın yeteneğiyle veya yeteneksizliğiyle alay etmiyorum ki? Muhtemelen öyledir zaten. Ben 3 ay önce adamı yere göğe sığdıramayan, transferini Avrupanın en büyük transferi yapan, üç aydır "bi alışsın ortalığı dağıtacak" diyen şimdi de adamı daha maçta oynatıp performansını bile görmeden yollayan bu abartmalar kendinin değilmiş gibi unutan yönetimle ve aynı kafadaki taraftarla alay ediyorum :) 2 kuruş tasarruf için eldeki Dzemailiyi yollayıp ondan ettiği karın fazlasını yedek kalrci vr Jem Paul'e gömen "tasarruf ettik" diyen Gs yönetimiyle de alay ediyorum aynı şekilxe :) Boyko kendi ayrılmak istiyor yalnız. Konuyu bilip atlasaydın keşke rew 😔 ŞG ve yönetim kalmasını istiyordu hatta iki tarafta bunla ilgili defalarca demeç vs verdi. İkisi de Boyko kalmak isterse transfer yok gitmek isterse yapacağız dediler. Sevemedi burayı, uyuşmadı büyük ihtimal. Berbat başlayıp, daha şans tanınmayınca da kafasında bitirdi büyük ihtimal. Bu sene çok iyi iş yapardı keşke kalsaydı. Direk oynayan kaleciyi transfer edip haftalarca 18'e almazsan adam tabii ki gitmek ister. Barcelona değil ki yedek oturtasın adamı. 18'e almayıp yerine oynattığın adam da tolga zengin , ona rağmen şampiyon olduğumuz kaleci (koca sezon kaç tane gol kurtardığını sorsam hatırlamak için uğraşmak gerekir)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fabri'den vazgeçildi diye duyumlar düşmeye başladı. Sorayım ben de bizimkilere.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 fabri'den vazgeçilebilir zira bu adam kaleye konulur ve şl'de hatalı tek gol yerse stadı felan yıkar artık millet. 2 senedir kaleci hatasıyla avrupa'dan elenen bir takım aynı kalecisiyle sözleşme uzatıp yeni transferini 1 sene oynamamış bir kaleci yapamaz. saçma sapan bir risk bu yani yönetim için. bence geri dönerler. bu arada bundan vazgeçilirse taraftarın tepkisi bundan sonraki transferlerde de daha çok dikkate alınmak zorunda kalınacak, bu yönden de başarılı.
Öne çıkan mesajlar