Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Güzel maç oluyor. Bakalım ŞG ilk yarıdaki hatalara göre ne gibi değişiklik yapacak. Ayrıca Sergen milletin başına iyice bela olmadan Avrupaya gitsin yada Milli takıma alsınlar. Adamın yaşam tarzı çok büyük bir topçu olmasını engelledi ama TD olmasına etki etmez bence.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Yedekte adam yok ki oyuna etki edecek
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 yedekteki ortasahalarin bugunku oguzhan'dan talisca'dan kotu oynayacaklarini sanmiyorum. komikli opsiyon olarak atiba'yi sag beke cekmek icin bile denenebilir.
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Haha diyorum ya abi. Abou nun vuracağı noktada verelim topu ayağına vursun yani yapacak bir şey yok. Spikerin dediği gibi, önünde buldu, sert vurdu gol oldu.
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 arcane said: Eeeee yeter be ne cektik bu beckten Yazmayayım yazmayayım diyorum da, abi bu adam bugüne kadar solak olduğunu anlamayacak kadar salak olabilir mi acaba. Adam solla bir uzun paslar atıyor bir şutlar çıkartıyor evlere şenlik. Ama kısa pas atamıyor atmıyor asla solla.
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Iste tam olarak buydu tolgay iki pas yapamiyor derken kastim. Sezon boyu formsuz sezon boyu bu.
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 arcane said: andreas beck'i izlerken ben https://www.youtube.com/watch?v=GxtvF4bp1J0 şurda ikinci cümlesi ne tekrar ettiği anlamadım. big player diyor galiba di mi fasçdöm
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Beck golde de yerinde değildi golden beri de pozisyonuna 1 kere uğradı
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Artik bir sey demiyorum abi. Are you player disinda denecek bir sey kalmadi.
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 uzulmeyin gencler bu macta puan kaybi olsa bile sampiyon yapacaklar sizi. karar verildi coktan. tedirginlige gerek yok genc bjkalilar.
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Aferin Olm aferin şimdi ana avrat düz gidicem bu takımda ne işi var bu pisliklerin ya. Sokacam Beck ine de Aboubakar ina da kim ne para yediyse bu Aboubakar dan boğazında kalsın 2 sut dışında bir pozitif hareketi yok, Beck zaten etkisiz eleman bile değil ak o orada diye millet koşmuyor bi halt yediği de yok, hücumda duruyor Japon askeri sanki bir halt yiyormuş gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 haha her gidemediğim maçta puan kaybı oluyor, böyle giderse arkadaşlarım kafamı kıracak :p
oldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 cok güzel mac oldu lan hakemde dahil herkes cok iyiydi. Kayseride alabilirdi biz de, berabere bitti. Aboubakar golleri disinda da cok iyiydi. Babel ile quaresma birbirlerini yedeklesinler bu adam forvet oynamadiginda daha iyi valla defansin icinde kayboluyor yandan cok daha etkili. Becke cok kizmamak lazim orda iki defans oyuncusunun hatasi o calimi yemek adam mudahale etmek zorundaydi olur oyle asil o iki defans oyuncusunun tactan gelen topa calim yememesi lazim.Mac cok zevkliydi ama kayseri defans yapti ama hic kapanmadi firsatini buldugu anda 7 kisi ile falan geldiler direk.
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 millete erkenden zaaladınız bu hafta bakın şimdi ne oldu
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 oldun doğru söylemiş hakemde problem yoktu uzun zaman sonra. Sonuç ortada haliyle.
Öne çıkan mesajlar