applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Teleteks aslanlari vardi bir ara onlar iyidi de yoklar 2 senedir :( Bizi alip 90lara götürüyorlardi
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 92-93 sezonunda kalmışlardır :p
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 haftaya 1 puan çıkardık mı bu iş biter..
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ohh antep dusuyor ne sevindim beee
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 totemic said: haftaya 1 puan çıkardık mı bu iş biter.. 11 puan farkla şampiyonluğumuzu aldılar... o kupa kalkana kadar bitmez..
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bursadan gol haberi gelmeden inanmicaksin qanqa
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Llama said: totemic said: haftaya 1 puan çıkardık mı bu iş biter.. 11 puan farkla şampiyonluğumuzu aldılar... o kupa kalkana kadar bitmez.. yok o 17 puanla liderligimizi aldilar gaspettiler rencide ettiler..kupayi da ikisini birden gondersinler..
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bu hafta yenersek kopar gider ama ben GS'ın bir şekilde en az 1 puan çıkaracağını düşünüyorum. Cenk böyle maçlarda silinip gidiyor. İnşallah yanılırım.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bu maca ebubekir cenk baslar, ikinci yari yorulan takim karsisina babeli surer
totemic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 perşembe napıcaz bakalım. q7 ve atiba reisi oynatmaz inşallah şg.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 gizli güç yenmemizi istemez ondan şey etmeyin fazla farkı daha fazla açılsın istemezler
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Yenemezsek klasik bjk olduğumuz için yenemeyiz, oynaması gerektiği gibi oynarsa hakem falan hikaye.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ŞGyi tanıgım kadarıyla zaten beraberlik için çıkıcak maça.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yenersek lig biter zevki kalmaz, biz bu hafta yenmiş kadar olduk. Kafamız rahat çıkacağımızdan değişik bir maç olacak.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben de bunu anlamıyorum tum baskının oldugu takım karsı taraf kafana göre oyna rahat ol. Neden sergen attı sampiyonluk geldi gibi bişey olmasın.Zaten ilk golü atarsak stad atmosferi falan da degişir.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 İlk yarı oynadığımız fener maçının aynısını bekliyorum.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 İlk yarıdaki maçlarda ŞG'nin aklında hep Avrupa maçları vardı. Onları düşünüp takım çıkardı, taktik belirledi. Son Akhisar maçını düşünün, Atiba ve GG yi aldı oyundan GS maçı için. Ama bu sefer aklında başka maç olmayacak çünkü başka maç yok. UEFA maçı derbi öncesi ve derbi sonrasında da başka maç yok. Ben ilk yarıdaki gibi Fener ve GS maçlarını beklemiyorum. Saldırgan çıkarıcak takımı ama karşı taraf yerden kalkmazsa onu bilemem.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sneijder oynayacaksa bize proclar bu puşt kesin
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Masakari said: İlk yarıdaki maçlarda ŞG'nin aklında hep Avrupa maçları vardı. Onları düşünüp takım çıkardı, taktik belirledi. Son Akhisar maçını düşünün, Atiba ve GG yi aldı oyundan GS maçı için. Ama bu sefer aklında başka maç olmayacak çünkü başka maç yok. UEFA maçı derbi öncesi ve derbi sonrasında da başka maç yok. Ben ilk yarıdaki gibi Fener ve GS maçlarını beklemiyorum. Saldırgan çıkarıcak takımı ama karşı taraf yerden kalkmazsa onu bilemem. Zaten kaybedecek hiçbişey yok, başak kazansa ve biz yenilsek bile yine lideriz, ve yine rakip başak. Bence her türlü riski alıp, ileride basmak lazım, oyunu adamlrın ceza sahasına yıkmak lazım zaten, kalecileri panter kesilir yine, 10 tane gollük şutun 2si girer en fazla.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Macin kilidi ilk yari. Gs tudor oncesi max 45dk oynuyordu hic tum maca oyununu yayamadi. Yine oyle olursa ilk yariyi gol yemeden tamamlarsak 65ten sonra yonetim istifa dinleriz
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Guya falcao sesleri geliyodu sezon oncesinde, artik kesilmistir heralde sdfghsf
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Gs ye ileride basilmaz abi, anca sroperlerine basar 3-4 kisi. Kontra takimi zira. Bruma 5 kisinin arasindan yardirmisti hatirliyosaniz. Teke tekte affetmez bizim hantallari. Oyle sacma seyler olmamasi icin standart oyunu oynayacagiz iste. Bol pas+ orta saha hakimiyeti+ set oyunu
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 biz onu gecen sezondan beri oynamiyoruz. bir konya macinda andiran bir oyun vardi. o kadar.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Ne güzel lan. Yenilmenin kılıfı şimdiden hazır; - Abi Şubat ayında ligi bitirmezlerdi verdiler maçı, şeyetmeyin çok sevinsinler zaa. Maç da berabere biter bu arada. Anca Sne proklarsa alırız maçı. ŞG zaten ne şiş yansın ne kebap kafasında çıkacak. Gs'nin galibiyet şino ve brumaya bağlı. BJK nın da son yarım saat ki şg nin yapacağı değişiklik ve tercihlere.
Öne çıkan mesajlar