Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla sanırım cehennemin ortasından bilet aldım. lksfmgöb

116 kategori 1. 1.sıra. 5 dk da 8 7 6 5 dolmuştu. Yani o kalabalığın içinde oturan bi biz olacağız. ünlü olmayız umarım.
Mesaj tarihi:
Birkaç bir şey yazayım. Zaten yoldayım boşum falan

Şenol Güneş:

Çok büyük hoca şenol güneş. Hani herkes çok diktatör, çok sert falan diyor da bence futbolcular üzerinde yeteri kadar etkisi yok. Töre ile ilgili demeçleri falan, küçük mafyaya vermiş ipleri, o ne derse o oluyor bazen diyor. Futbolcu kazanmak bu değil, özellikle iş gençler olunca. Töre geri dönmek istiyormuş bakın, e heralde böyle at koşturacağı yere dönmek ister. Hakeza quaresma, kafasına göre takılıyor, bir oturup konuşmuyor mu acep şenol güneş bu adamla? sanmıyorum. Bu sene taktiğimizin değişmesinin de en önemli sebeplerinden biri bu. ŞG gelen adamın suyuna göre takım kuruyor, Canercim sen istediğin gibi oyna, inler sen kafana göre oyna, abu, tosun hepinize göre oynayacağım oğlum. Olmuyor işte ama öyle, herkese göre değil, herkes sana göre oynayacak. Bu seneki kötü futbolun sebeni "bence" bu. Tabi giden adamlar, özellikle gomez çok önemliydi.

Ha bir de belki olması gereken bu ama, türkiye'de işlemeyen bir şeyi yapıyor hoca. Diyor ki ben dc-mc-aml istiyorum örneğin. Yönetim alacak ben de oynatıcam. Öyle olmuyor işte ne yazık ki hocam, bak bu avrupa'da olur ama Türkiye'de olmuyor. Senin oynadığın futbol belli, yönetim gidiyor alakasız adamlar alıyor. Örneğin abou, bak abou kötü adam değil ama adama gol at diye baskı yapmayacaksın. sen defansı boz ve asist yap abou diyeceksin adam coşar. adamdan gomez olmasını bekledin mi olmuyor. Sonra bu takımın kanada ihtiyacı var diye bas bas bağırdık sezon başında, aras geliyor. Bu kadar yumuşak başlı olmamalı hoca.

Sonra şg ile takımın genelinin hatasına bakalım. herkese sınırsız kredi. taraftar haklı olarak tolga'yı eleştiriyor, şg küsmesin diye oynatıyor, takım tolga abi tolga abi diye yırtınıyor. abu'ya herkes destek oluyormuş, lan 10 hafta oldu. birisi de desin ki silkerim senin o sağ ayağını o topu pas vericeksin genç çocuk, öyle otu boku dağlara taşlara vurmayacaksın. quaresma, şeyinin keyfine oynamayacaksın. işte necip kaptan olursa, o çıkınca olcay kaptan olursa, hadi yine olabilecek ama etliye sütlüye karışmaz kral adam atiba kaptan olursa bunları yapamıyor futbolcular. otorite eksikliği var.

Sonra taraftara da batıralım biraz da iğneyi. Abi fener-gs tarafından domine edilen medyanın goygoyuna çok çabuk geliyoruz. bence medya bizim taraftarın gündemini acaip belirliyo. lan sezon başında atiba'yı beğenmeyen arkadaşım vardı. atiba ya god-tier. çünkü medya goygoyuyla beşiktaşlılar arasında böyle bir algı oluşmuştu. Marcelo falan mesela. tamam küçük hatalar yapıyor ama benim tr'de izlediğim en iyi stoperlerden. Ama medya goygoyu, marcelo bir hata yapsın vay arkadaş, kjaer'e bakıyorsun adam tanrı adam thor. ŞG konusunda da mesela, o kadar eleştiri yaptım yukarıda ama övmekle bitiremeyiz adamın yaptıkları ortada, bu noktalar da olsa zaten her sene tanrı futbolu oynardık. ama işte hemen bir şg beğenmemezlik falan. abi bir geçmişe bakın lan, samet aybaba, bilic, bok gibi futbol. Birçok futbolcumuzu adam eden şg ve şg'nin oyunu. aha bakın gomez tanrı değil mi? 1 golü var ya bundesliga'da, yazıyla BİR. Burak yılmaz bu adamla tanrı golcü oldu, bakambu bu adamla villareal'e gitti, volkan şen bu adamla patlama yaptı, fatih tekke bu adamla gol kralı oldu (sanırım?), fernandao bu adamla patlama yaptı, say sayabildiğine bizdeki yaptıkları falan filan. O yüzden akıllı olmak lazım. eleştireceksek de doğru yerden eleştirmek lazım. ha misal bir de prenscilik var, tolga-necip gibi ama onlar biraz da işte yukarıda dediğim küstürmeme hevesinden. yoksa necip kim abi ya, şl'de maç oynuyorsun, necip oyuna giriyor, pls.

aklıma bişi gelmiyo başka biraz böyle içimi dökeyim dedim.
Mesaj tarihi:
2 maçtır leşti ama yine tabela yapıyordu, gerçek bir Alex'ti resmen :(

Yeri ligde dolar sıkıntı yok ama ŞL maçlarında önemli katkı sağlıyordu. Neyse Oğuzhan umarım tamamen iyileşmiştir de Oğuzhan-Atiba-Tolgay orta sahasını görürüz artık.

Gerçi ŞG o kadar bunadı ki forma adaletini yine görmeyeceğimiz için zor, yine ileride Cenk falan çıkar o orta sahanın da bir değeri olmaz.
Mesaj tarihi:
Bir de gerçi Talisca'nın sakatlığının son dönemine denk gelecek ama Aboubakarda daha Afrika Kupası'na gidecek. Net forvet ihtiyacımız olacak.

Gole en yakın golcü özellikleri olan adamımız Ömer kalacak nitekim, ben güveniyorum ona gerçi de :(
Mesaj tarihi:
Ona güveniyorsunda ne? Yahu Dark, Şenol hoca ağzıyla kuş tutsa yine senin gözüne giremez. Her mesajında tekrar tekrar adamı eleştirmekten vazgeç artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...