Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://haber1903.com/n-22655-besiktastan-giden-yildizlar-tel-tel-dokuluyor.html

şu haber ne kadar da gerçek ya..
yeminlen sağlam ah kalıyor hayretmiyor kimse
Mesaj tarihi:
Llama said:

http://haber1903.com/n-22655-besiktastan-giden-yildizlar-tel-tel-dokuluyor.html

şu haber ne kadar da gerçek ya..
yeminlen sağlam ah kalıyor hayretmiyor kimse

Töre kiralık gitti, ne kadar çok oynarsa o kadar iyi. Ben seneye daha iyi bi şekilde döneceğine inanıyorum
Mesaj tarihi:
Bi bok olmaz Fiorentina'ya, Wolfsburg'un sakladığı bir şey yoktu zaten bizimkiler onlardan bilgiyi almış ama resmen kanıtlanması gerekiyordu. Şimdi eğer resmi belge ile kanıtlandıysa Fiorentina'nın kaçarı yok ödeyecek o parayı, yoksa Fifalık olacaklar ki artık transfer yasağına kadar gideri var.

keriz 4.5 milyon eurosu da ekleyelim oradan kasaya :(
Mesaj tarihi:
Çıkar çıkar.

Fiko her türlü haklı şu anda. Ha transfer İtalya'dan İtalya'ya olsaydı babayı alırdınız. Fiorentina beleşe verdik derdi. Alan takım da beleşe aldık yapardı.

Alamanlar delikanlı.
Mesaj tarihi:
calimero said:

Esh said:

O is sikinti yaratacak .

Vergi kacakciligi falan derken fiorentinaya cok buyuk hesap cikabilir

Almanya'da olsa çıkardı da İtalya da bizim kafa, bişi çıkmaz.

Ufak tefek şeyler bizdeki gibi tolere edilir de tam bizdenler denemez. Adamlar zart diye koca Juventus'u ikinci lige düşürdüler şikesi ortaya çıkınca, bizim gibi değil pek :) Bizde şikesi ortaya çıkan takımı bırak lig düşürmeyi yarıştan kopmasın diye tek senelik playoff'la dahil etmeye kalktılar yarışa :D
Mesaj tarihi:
kötü oynayarak deplasmanda akhisarı zorlanmadan 0-2 yenen beşiktaş ile , muhteşem oynarak evinde rize'yi son dakikalarda attığı golle 2-0 yenen galatasaray maçı, haftaya damga vuracak
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

lige verilen 3 aylık ara gs'ye yaramış ya.

puanlar tekrar sıfırlanınca 2 maçta ne kadar kötü bir takım olduklarını unutmuş taraftarı falan.

zevkli maç olur

Maçın paticik özetini geçiyorum sana

X: HOKOM BOSOKTOSO KOTLODOYOR
Y: HOKOM GOLOTOSOROYO KOTLODOYOR!

Kazansanız da kaybetseniz de paticikten 3-5 kişi hakem de hakem diyecek. O kadar eminim ki... 1 hafta önceden aha buraya yazdım. Sonra kendimi alıntılayabileyim.
Mesaj tarihi:
en son kaleye bile gidemeyip, şans eseri orta sahadan gol attığınızda muslera maçın yıldızı olup 10 tane top çıkarıp yine kaybettiğinizde "ince ince doğranıldığınıza" inanıyordunuz.

tabiki hakem diyen çıkacak ne sandıydın.
Mesaj tarihi:
rohan'ın kralı ne zamandan beri aragorn ulan.

beşiktaş kim galatasaray'ı bu kadar hafife alabilecek. tokatı yer oturursunuz bu kafada devam ederseniz.

ki eminim beşiktaş camia olarak şuan bu kafadadır.
Mesaj tarihi:
bjk oturmadı henüz tam. akhisar maçında bile 3-4 kere taktik değiştirdi şg ikinci yarı. ne olursa olsun gs fb maçları ortadadır. vodafone arena avantajı var beşiktaş'ın ama uzun toplarda bizim defans iyi değil. tosiç bu oyununu sürdürürse ve q7 oynamazsa bjk ağır basıyor biraz daha.
Mesaj tarihi:
http://lineupbuilder.com/?sk=cy920

Lig için mantıklı ideal 11 budur.

Adriano hazır değil o gelene kadar Olcay götürür ama onun işini ve yaptıklarını hemen hemen karşılar gibi gözüküyor. Talisca'nın savunma zaafını da kanat forvet desteği ile Ömer kaldırır gibi gözüküyor ki Olcay'ı kesip, 10 numaradan savunma katkısını bıraktığımızda o kanattan savunma katkısı almamız şart hale geliyor.

Hem lig (derbiler vs.) hem Avrupa için savunma güvenliği ön planda, garantici 11 de şu olur artık sanırım.

http://lineupbuilder.com/?sk=cy923

Cenk kenardan gelip kanat forvet / ikinci forvet görevinde fazlasıyla iş yapar ama bugün olduğu gibi kenar ortaların veya ara pasların vs. döndüğü, set paslarının minimuma indiği düzenlerde aşırı etkisiz kalıyor.

Quaresma mümkün olduğunca az kullanılmalı, girecekse de son 30 da falan girip nefesi tükenmiş Anadolu çomarlarına karşı kullanılmalı.

Ha bir de ideal 11'ler bunlar olsa da Atınç - Rhodolfo ikilisini görmek istiyorum. Kalite bakımından açık ara en iyi ikilimiz onlar ama ŞG ikisini birlikte hiç oynatmaz gibime geliyor.

Gerçi iki ağır stoper mantıken ben de oynatmam da önlerin İnler - Atiba ikilisi olursa hiç sırıtmazlar gibime geliyor. Hatta havadan tek top bile kaçmaz geriye işte yerde de Atiba'ya bakar olay geri çekilip üçler savunmayı, kanatlardan Caner - GG akar.

Ersun'un Egemen - Topal - Alves düzeni gibi işte 10 numara iş yapılır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...