aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 enterprise geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 6 bölüm izledim, güzel gidiyor, beklentim düşüktü konuşulanlara göre ama ortalama yani bi 7si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Su esmer hatunu cikarsalar diziden duzelecek esasen, hatunda rol yapabilme sifir gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 aquila said: enterprise geldiydi. Kızı affetmişlerdi galiba, ondan sonra mı geldi Enterprise? Neden geldi bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 affettiler gene eski rutbesine geldi, enterprise niye geldi hatirlamiyorum da discoverynin kontrolunu aliyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Make it so! @SirPatStew will be returning to his iconic role as Jean-Luc Picard in a new @cbsallaccess #StarTrek series that tells the story of the next chapter in Picard’s life‼️ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Ağlarım. Çok seviyorum lan picard’ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 It is an unexpected but delightful surprise to find myself excited and invigorated to be returning to Jean-Luc Picard and to explore new dimensions within him. https://twitter.com/SirPatStew/status/1025840545216823296 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 OHA! Uzun suredir gelecege karsi umutla baktiran bir habermi gordum nedir? Ufff umarim batirmazlar, bu gunlerde tam Picard gibi liderlere ihtiyacimiz var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Picard reyiz :)-D (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Basladi kadin murettabatina sictigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Çok lüzumsuz kadın itelediler gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Kaptan gerisi yaratik disi veya gay. Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 SJW'ler Star Wars ve Star Trek gibi dev brandlarda hayvan gibi aktif çalışıyorlar. Düzgün şekilde eşitlikçi kadrolara itiraz yoktu da bir de son derece zorlama kadrolarla geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Hic itirazim yok esitlige ama bu sasmis. Suna da razıyım aslinda secilen hatunlar iyi olsalar ona da ok ama cok kotuler rol yapmada vs. Kosmayi beceremeyen tiplerin klingonu dovmesine veya diger aksiyonlari becermesine inanmamizi ve begenmemizi bekliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Star Trek 1966'dan beri farklılıklara önem verir, hatta bu alanda öncü diyebiliriz. Değişik ırklar, farklı kültürler var diye tepki göstermek içim 53 yıl geç kaldınız. Kadın/erkek oranına gelirsek orada da kadın sayısı aşırı fazla değil. Jenerikte ismi yazılan baş oyunculardan dördü erkek, ikisi kadın. Yan karakterlerde de oran eşit gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Izledinmi ilk bolumu? Edit : tum trekleri filmi dahil izledim diuebilirim, ne nedir biliyorum ama bu dizideki kotu rol yapmanin aciklanabilir pek bir yani yok treklerin farkliliklarin oncusu olmasiyla. Bu irite edici iticilikte kadınlardan kaynaklaniyor her nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Dizi hala 20 kadın 1 pokemon kilikli uzayli kadrosu ile devam ediyor anladigim kadari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Sorun kötü rol yapmaksa kötü rol yapan oyuncular var denilir, bunun kadın-erkek eşitliğiyle ne alakası var? Ben de Michael Burnham'a ısınamadım mesela ama bunu kadın olmasına bağlamıyorum. Kötü dövüş sahneleri de oyunculardan değil iyi çekilmemiş olmalarından kaynaklanıyor. Bahane olamaz tabii ama eski Star Trek dizileri de böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Sorun dizide heteroseksüel, insan ve erkek 1 veya 2 kişinin bulunması değil zaten. Sorun gemide commanding officer olarak görev yapan kadının bridge'deki helmsman ve operations officer'a telsiz üzerinden "Ladies" diye seslenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Gentlemen mı demeliydi? Yoksa çok mu laubali geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Komutan said: Kadın/erkek ornına gelirsek orada da kadın sayısı aşırı fazla değil. Jenerikte ismi yazılan baş oyunculardan dördü erkek, ikisi kadın. Yan karakterlerde de oran eşit gözüküyor. Starfleet'in %90'ı kadın, uzaylı veya erkekse eşcinsel dizide. Eşit falan gözükmüyor izlerken, bariz hetero, insan ve erkek karakter yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Komutan said: Gentlemen mı demeliydi? Yoksa çok mu laubali geldi? Milyon tane kullanabileceği designation var rütbelerinden veya callsign'ından başlayıp isimlerine kadar. Telsiz üzerinden konuşurken net ve antlaşılır olması gerekli ama dediği Ladies. Çok net SJW ajandası iteklemek için yazılmış bir replik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Komutan said: Sorun kötü rol yapmaksa kötü rol yapan oyuncular var denilir, bunun kadın-erkek eşitliğiyle ne alakası var? Ben de Michael Burnham'a ısınamadım mesela ama bunu kadın olmasına bağlamıyorum. Kötü dövüş sahneleri de oyunculardan değil iyi çekilmemiş olmalarından kaynaklanıyor. Bahane olamaz tabii ama eski Star Trek dizileri de böyleydi. Orange is the new black super bir dizi full kadın cok begenmistim. Bu olmuyor boyle. Anlatabildim umarim. Hamile rolu yapan erkek misaliler, dovus sahnelerinde siritan oyuncu bunlar, istediğine cektir. Inanmak istemiyorum sirf sjw zoruyla boyle bir secim yapildigina. Kadinlari sci fi ya cekme cabasi diyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Bright said: Komutan said: Gentlemen mı demeliydi? Yoksa çok mu laubali geldi? Milyon tane kullanabileceği designation var rütbelerinden veya callsign'ından başlayıp isimlerine kadar. Telsiz üzerinden konuşurken net ve antlaşılır olması gerekli ama dediği Ladies. Çok net SJW ajandası iteklemek için yazılmış bir replik. Arzuladığın kadar resmi bir konuşma dili Star Trek'de hiçbir zaman olmadı. En ciddi karakter diyebileceğim Picard bile ladies dese sırıtmaz. Bright said: Komutan said: Kadın/erkek oranına gelirsek orada da kadın sayısı aşırı fazla değil. Jenerikte ismi yazılan baş oyunculardan dördü erkek, ikisi kadın. Yan karakterlerde de oran eşit gözüküyor. Starfleet'in %90'ı kadın, uzaylı veya erkekse eşcinsel dizide. Eşit falan gözükmüyor izlerken, bariz hetero, insan ve erkek karakter yok gibi bir şey. Yok gibi bir şey dediğin geminin kaptanı. Star Trek seyredip de gemide uzaylı karakterler olmasına içerlemek ilginç. Homoseksüel tek bir çift var(ki bir tanesi şimdilik ölü gözüküyor), kadınlar da erkeklerden fazla değil. Kaldı ki dizide 50 tane karakter de yok. Bu sezon jeneriğinde sadece 6 tane başrol gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar