Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Bu arada bunun vesilesiyle In the Pale Moonlight'i tekrar izledim. Havasi yakin. Far Beyond The Stars attim bir de ardindan, hala en begendigim Star Trek bolumu The Measure of a Man ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 GERGE said: Sirf o degildi. Silahlari doldurup hedefe kilitleme gibi bir sey de yapmisti. Federasyon icin ilk agresyonu biz yaptip olarak yorumlanir bu, in-world olarak tamamen yerinde yani oyle yorumlamalari. Federasyon bölgesine giren gemiye sadece silah kilitlemeleri ve hemen sonrasında 13 tane daha Klingon gemisi çıkmasında suçu Federasyon'da veya Burnham'da bulmaları epey zorlama bir mantık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 klingon olmanin dayanilmaz ezikligi, kadindan, erkekten, tutsakdan fark etmiyor, onune gelenden dayagi yiyorsun :( son bolumu de sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 5 dizi cok gaylesti https://preview.ibb.co/d10bGR/asdas.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Komutan said: Liderlerini öldürünce adam şehit olarak görüldü, o nedenle savaş çıktı diyorlar. Bunu şu ana kadar senaryonun en zayıf yanı olarak görüyorum. O mantığı zaten Burnham yürütmüştü; kaptan ilk başta öldürmek istiyordu. Çok hatalı bir düşünce olmamakla beraber, bu yüzden savaşın suçunu herkesin Burnham'a atması pek inandırıcı gelmiyor. Üstelik isyan etmesiyle bu olayın bir alakası yok. Tabii isyan etme sebebi de saçmaydı. olayin derdi buradan basliyor zaten. iki kadinin dusman gemisine gitmesi ve tutsak alma plani ile ilerlemeleri. yok mu bu gemide cikarma birligi komando timi vs. o kadar zorladilar ki her bolum bazi seyleri... hero yaratacagim diye bu kadar zorlamasalar bastaki hatun bu kadar irite durmayacak aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Star Trek kaptanları en kıllı işi bizzat yapmazlarsa rahat edemiyorlar, hele bir de onlara birşey olsa işleri devam ettirebilecek adamı yanlarına almazlarsa mazallah gözlerine uyku girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 imkansiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Tyler ile ilgili ilginç bir teori var. önemli bir spoiler düzeyinde tahmin Tyler aslında kılık değiştirmiş Voq(albino Klingon) olabilir. Bu teorinin temel dayanağı, Voq'u oynayan Javid Iqbal'in dizinin cast listesinde isminin geçmesi dışında hiçbir yerde varlığının görülmemesi. Üstelik dizinin oyuncuları ilk duyurulduğunda Shazad Latif'in Voq rolünde olacağı söylenmişti, sonradan onun yerine Ash Tyler rolünde olacağı söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 O koşu stili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dizi akıyor bir şekilde. herkes anti hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 gene baya tırt bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 i believe you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Komutan said: Tyler ile ilgili ilginç bir teori var. önemli bir spoiler düzeyinde tahmin Tyler aslında kılık değiştirmiş Voq(albino Klingon) olabilir. Bu teorinin temel dayanağı, Voq'u oynayan Javid Iqbal'in dizinin cast listesinde isminin geçmesi dışında hiçbir yerde varlığının görülmemesi. Üstelik dizinin oyuncuları ilk duyurulduğunda Shazad Latif'in Voq rolünde olacağı söylenmişti, sonradan onun yerine Ash Tyler rolünde olacağı söylendi. bende işkillendim ha, tyler'da iş var kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 5. bölüm spoiler 6 da Sarek ne oldu bu arada? Revirde takılıyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 seyrediyorum da sadce adı star trek diye seyrediyorum galiba. 7yi de eh işte bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 -7 eder etse etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Çok güzel gidiyo, şimdiye kadarki en iyi Star Trek bu sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 son bolumun basinda aha ded'm sonunda b' star trek bolumu. burnamin kariyerine amacina odaklanip kalip sosyalesememesiyle balinanin yemege odaklanip sosyallemememesi arasinda bir bag kurucaz karakter development olcak falan ne guzel derken.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Adamlar Enterprise in Q bölümleri kalitesinde bölüm yapmış, hala şikayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 baya korkunc kotuyudu bolum plot hole`lu falan kotuydu. ana karakter bi facia zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ana karakteri kuramamışlar çok net vulcanlılığın o safi mantık düşünce tarzı ile, insanlığın duygusal gitgelleri arasında kalsın demişler ama yapamamışlar. klingonların tarafı daha bi beter zaten, heryer mantık hatası, saçmalık dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 sonunda ilginç bir yere bağladı, ocağa kadar ara verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Beni sıkmıştı iyiki ara vermişler. Başka türlü izlenmezdi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 neyse ki bu kisa story arc bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 senko said: seyrediyorum da sadce adı star trek diye seyrediyorum galiba. This. Huzun baki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar