lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 klingonlular eski filmlere göre space uruk-hai yapmışlar ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Gemiler iyi gözüküyor, efektler de güzel, bir de şu ışık olayını abartmasalar iyi olacak. Bu arada klingonlar niye tng ve ds9'daki hallerinden farklı yapılıyor anlamadım, eskileri de çirkindi de bu kadar ucube değillerdi. Kötü adam imajı vereceğiz diye bu kadar abartmanın anlamı yok. Seri "aptal insanlar düşmanını küçümseyen klingonlara karşı" şeklinde başladı. Tamamen klingolar tarafındayım, galaksiyi aptallıktan arındırsalar süper olur, vulkanlar da aynı fikirde de onlar barışçıl işte. İki insanın koca düşman gemilerini basması da baymaya başladı, üşüyoruz Gowron reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 iyiydi, karaktere pek ısınamadım ama 3. bölümde yeni bişiler geliyor ondan ümitliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Klingonca altyazıyla seyreden oldu mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 cbs altyazisiz koymus evt, klingonca bilen ultra nordler icin sanirim. benim indirdigim versiyonda vardi altyazi, dizinin ucte birini ciddi ciddi klingonca yapmislar sdf. referandum zamani cok ilginc oldu bu klingon ayaklanmasi:horace: bir de ustte yazilmis ama gene belirtmeden gecemicem, klingonlar cidden URUK-HAI olmus, hani ozel efekt ekibi gitmis lotr'dan kalan maskelere ekleme yapmis sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bunu izlemek için star trek lore'una baya hakim olmak lazım mı Referans kaçırmaktan bahsetmiyorum, full konuyu takip edememe gibi bişey oluyor mu bilmiyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 aynı şeyi sormaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 klingonların tiplerini düzeltmeleri yerinde olmuş. Lore'a oldukça uyuyor bana sorarsanız. Bir de önceki serilerde klingonlar kafaları az çalışan brutelerdi, burda ise mantığa yatan bir warrior codeları var. Fakat klingon lore u üzerine bu kadar çalışmışken, federationın uyması gereken çoğu kuralı ihlal ettiğini görüyoruz. bunlar yerine oturmuyor. Dizi explorationdan ziyade savaş temasını konu alıyor, bu da klasik star trek dizisi ekleyenleri hayal kırıklığına uğratmıştır eminim. Dramaya fazla yer verilmiş, bir de bu dramanın büyük çoğunluğunun sarek tarafından yetiştirilmiş, vulcan academy mezunu birinden gelmesi oldukça uyumsuz. Gerçi tam bir reverse spock hikayesi işleniyor, spock insanlar tarafından eğitilmiş bir vulcan olarak vulcan kimliği ve insan kimliği çatışırken, Michael'da da tam tersi oluyor. her halukarda güzel ve izlenir bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bu dizi kirk ve spock'tan öncesini anlatıyor zaten. birşey bilmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Valla ben öyle ayılıp bayılıp seyredemedim ya şu sci-fi yokluğunda seyredilir ama dialoglar çok cheesy geldi, makyajı ben bi itici buldum ama herkes doğrusu bu şekilde diyor, doğrudur muhtemelen. Ama star trek artık şu duygusal cesur kaptan yancısı çok mantıklı duygusuz adam klişesinden vazgeçsin. bu arada ilk başlangıçtaki olay neydi ya, koca fırtına var gemi radyo frekansı yakalayamıyor ama kumsalda oynayan çocuk gibi ufacık amblen çiziyorsun dank diye buluyorlar. Şu bizim hatunun hapsiten kurtuluşu da aşırı saçmaydı da, hadi neyse dedim geçtim. Ama şu klingonlarda adama nasıl bi anda biat ediyorlar, tezahürat tutturuyorlar, aşırı mantıksız. Adam belli ki ezik biraz diğer aileler yanında, ki ilk ben gidiom diyen adam belirtiyordu bunu, sonra 3-4 gemi patlattın diğer aileler tayyip misali biat etmeye başlıyorlar. Klingonlar bu şekildeyse şimdiye kadar soylarının kurumadıklarına şükretsinler, vulkana insana bulaşacaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Cok feminist geldi ilk bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 İlk iki bölüm güzeldi senko said: Ama star trek artık şu duygusal cesur kaptan yancısı çok mantıklı duygusuz adam klişesinden vazgeçsin. Şuna katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Masticore said: Cok feminist geldi ilk bolum. yup :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Ilk iki bolumu pek sevdim diyemem, karakterleride begenmedim de o çözüldü gibi ikinci bölümde, ama keske tam cozulseydi. 😁 2 sonundaki gelecek bolum olaylari az da olsa bir umut verdi ama beklentimin cok asagisinda su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 3. bolum 1-2'den daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mortis said: bunu izlemek için star trek lore'una baya hakim olmak lazım mı Referans kaçırmaktan bahsetmiyorum, full konuyu takip edememe gibi bişey oluyor mu bilmiyorsak. şuna cevap var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Olmuyor, izleyin, açıklama giriyorlar referans olduğunda Öyle birşey olsa zaten kimse izlemez bu dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ona cevap dizinin star trekle pek bi ilgisi yok. filmler gibi işte bi olayı yok pek. izleyin gecsin. buda nası star trek dizisi anlamadım. insan bi macera yasar bişi olur. ilk iki bölüm 3. sezon finali gibi. film cekiceksiniz film cekin. niye yarım yamalak zorlama dizi cekiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ps: orville izleyin o düz star trek. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ha bide ana karakter bokum gibi. nasıl redemption yapacaklar bilmiyom, ama cok sağlam bişi lazım. ha bide kameramana solesinler bi su terazisi taksın tirpoda, yamuk kalmıs kamera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 orville çok makara ya, bazen sesli güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Silphatos said: Mortis said: bunu izlemek için star trek lore'una baya hakim olmak lazım mı Referans kaçırmaktan bahsetmiyorum, full konuyu takip edememe gibi bişey oluyor mu bilmiyorsak. şuna cevap var mı Tum bolumleri daha izleyememis olsam da (Voyager'dan cok eksigim var) bir zarari yok diyorum. Dizinin basinda geciyordu ama aciklamadilar detayli, sunu bil yeter: https://en.0wikipedia.org/wiki/Prime_Directive Bir de isteniz Section 31'i bir wikileyin. Onun disinda bir suru referans var tabii, ucuncu bolumde Andorian'lardan bahsediyorlar mesela laf arasinda (not plot-relevant), ne olduklarinin bilmek farkli bir boyut katar tabii diyaloga. Onun disinda, Tribble. Evet, tribble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Onun disinda en cok Deep Space 9'nin Dominion War bolumlerine benzettim ben hava olarak. Bolum bolum gitmektense tek bir oyku anlatacak gibi. Bir acidan guzel bu, DS9 yapti bunu, ENT yapti bunu; yaptiklari sezonlar da en iyi sezonlari oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 star trek havasini yakalayamamislar,konuyu sundure sundure sezonu bitirirler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Star Treki, big bang theoryden biliyorum sadece. Yemek yerken izlemek için başladım. İdare eder. Klingon mudur nedir, o kadar teknolojiye sahipken neden kılıç kullanıyorlar? Bir açıklaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar