Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swords and Potions 2 - Paticik kenti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkesin şehrinde aynı bug var mı?
dükkanın, ekranın en altında kalan köşesinde eşyaları üst üste koyabiliyorum. bir kaç karelik alan için geçerli, ufak eşyalar oluyor anca
Mesaj tarihi:
Nasıl gidiyor. Ben pek oynamıyorum ya az kalsın para gömüyordum oyuna. birkaç gün sonra bıraksan yazık olucaktı paracıklara :D

müşteriler ağlaşıyorlardır şimdi afdasdafas
Mesaj tarihi:
Ben Level 51 oldum. Yeni kentin en tıfılıyım. Sanırım bana en yakın 63 var.

Şu yukarıda verdiğim fan made tablo çok değiştirdi hayatımı. Daha bilinçli çalışıyorum. L40'da dükkana 3. ustayı sokunca zeten kafadan %50 hızlandı herşey.

Güzel gidiyor yani özetle
Mesaj tarihi:
ben shop heroes diye bişeye başladım. telefonda da var ona geçsenize lan aynı konsept galiba sdfg

facebook app.i de var, telefon appi de var. kongregate oyunu. townıma adam lazım :(
Mesaj tarihi:
biz başka bir kente geçtik ve eskiye bir sünger çektik. yanlış yollarımızdan döndük ve aquilayı aforoz ettik. şu an her şey çok iyi gidiyor. helal pazarına girerek bence doğru kararı verdik. kar marjları her zamankinden yüksek. bacılarımız her zamankinden güvende ve namuslu. müşteri profilimiz değişti ama sayıda çok ciddi bir artış var.
Mesaj tarihi:
Her ayın biri ve 15'i World Trade açıkmış bu yeni kentte. Bir upgrade daha var onu da açarsak 1i 15i ve her pazar açık olacak WT.

Ben bilmiyordum böyle bir bina olduğunu kentte.
  • Yeni Oluştur...