xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 herkesin şehrinde aynı bug var mı? dükkanın, ekranın en altında kalan köşesinde eşyaları üst üste koyabiliyorum. bir kaç karelik alan için geçerli, ufak eşyalar oluyor anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Halı hariç koyamadım ben. Hangi köşe? Deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ekranın en altına yakın köşe, kapıdan girince kapıya yakın soldaki köşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Nasıl gidiyor. Ben pek oynamıyorum ya az kalsın para gömüyordum oyuna. birkaç gün sonra bıraksan yazık olucaktı paracıklara :D müşteriler ağlaşıyorlardır şimdi afdasdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ben Level 51 oldum. Yeni kentin en tıfılıyım. Sanırım bana en yakın 63 var. Şu yukarıda verdiğim fan made tablo çok değiştirdi hayatımı. Daha bilinçli çalışıyorum. L40'da dükkana 3. ustayı sokunca zeten kafadan %50 hızlandı herşey. Güzel gidiyor yani özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ben shop heroes diye bişeye başladım. telefonda da var ona geçsenize lan aynı konsept galiba sdfg facebook app.i de var, telefon appi de var. kongregate oyunu. townıma adam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 noldu ilgi dağıldı mı? şehirde in cin top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Normal surec bu. Kurulup yikilan kentler oyunu. Piramit gibi ustte kalanlar kopup buyuk bi kentin alt sirasina yerlesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 hmm satışa hazırlanayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Derhal! Buna ozel chat var. Receuit sanirim adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 biz başka bir kente geçtik ve eskiye bir sünger çektik. yanlış yollarımızdan döndük ve aquilayı aforoz ettik. şu an her şey çok iyi gidiyor. helal pazarına girerek bence doğru kararı verdik. kar marjları her zamankinden yüksek. bacılarımız her zamankinden güvende ve namuslu. müşteri profilimiz değişti ama sayıda çok ciddi bir artış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 iki haftadir zor tutuyordum kendimi hic bulasmayayim diye ama malisef yine kazandilar...lvl12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Her ayın biri ve 15'i World Trade açıkmış bu yeni kentte. Bir upgrade daha var onu da açarsak 1i 15i ve her pazar açık olacak WT. Ben bilmiyordum böyle bir bina olduğunu kentte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 iyiymiş, bina ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 kimse girmiyor galiba artık tek başıma pvpde mücadele ediyorum ama gelen geçen çakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Pixel Blacksmith Şöyle bir oyun var, online filan değil ama dükkan işletme oyunlarını sevenler baksın. edit: android oyunu olduğunu unuttum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Sufi said: iyiymiş, bina ismi nedir? traders guild (level 3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 teşekkürler. şurada şehir bina ve upgradelerinin hepsi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Aaaa maceradan erken dönmelerinin de sebebi gene kentteki bir binaymış (Lighthouse) Vay be iyi kentte oynamanın avantajları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Devam ediyor musunuz? Level 60 oldum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 şehir nerde gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 sehire girebilmek icin invitemi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paticik kenti en son akilla muhtarlığında sürüyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 lvl 40 olarak bırakmıştım zamanında, tam bir hastalıktı. Invite alabilirsem geliyorum; nick "Encladium" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Beyler nerede bu belediye, nerede bu devlet! Ne oldu terk mi ettiniz şehri??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar