Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=aIp56pSrTGE bloodline champions vardı bi ara, sonra firma bok edip batırmıştı güzelim oyunu. işte onun rimeyki, aynı firma yapıyor yine ama. https://www.battlerite.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 zamanında bloodline champions u baya bi oynamıştım bu yeni halide baya iyi duruyor betaya üye oldum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 adilik yapıp alpha/beta yollamadıkları için teyit edememekle birlikte daha yavaş bir oyun olduğunu söylüyorlar. henüz BLC oynamışların combata dair yazdığı pozitif bir yorumla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Bana geldi lan kod sdgkahdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 banada gelmiş steam kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 key veren esh'e teşekkür ederim (tu) adını koyamadığım bir yavaşlık var. sanıyorum movement speed bir tık. bir de cast timeların bazıları ile alakalı olabilir. onun dışında 85%-90% aynı oyun. yapılan değişikliklerin çoğu hoşuma gitti. vaktinde oynamış olanlar championlarına kaldıkları yerden devam edebilirler. eskilerden 16 tanesini koymuşlar. şu an tank sadece iki tane var. champ list alchemist astromancer engineer gunner igniter inhibitor dryad nomad, ravener ranid assassin psychopomp spearmaster vanguard herald of insight bunlar var. 12 tane eksik. dryad hariç hep eskiler. tank eksikliği düşünülürse ilk gelecek champler glutton ve thorn olur diyorum ama o dryad ezber bozdu genel olarak eski R tuşuna denk gelen ability artık energy cast only olmuş. eğer champde imba bir ability varsa, misal sağlam bir CC, onu R'ye koymuşlar, R'dekini başka bir tuşa. reflectler 360 derece degil. blindları epey azaltmışlar. uzun CC'ler ancak EX ile atıyorsun. edit: arkadan vurmaya dmg bonus yok. m1'ler tam üstüne gelmese de vuruyor. (td) 5v5 kalkmış ki zaten kimse oynamıyordu. arena dışındaki oyun modları kalkmış, ki zaten kimse oynamıyordu. medallion ve res kalkmış. build sistemi kalkmış. yerine her round sonrası bir talent alıyorsun ve hep ability upgrade ve kuvvetli bonuslar. o çok güzel olmuş. arenada kenarlarda bir süre sonra heal ve energy veren zımbırtılar spawn oluyor. ortada energy veren zımbırtı hala var ancak direkt vermiyor. bir top spawn oluyor hit pointi olan. topu son vuruşla patlatan alıyor. bütün champler unlocked. oynayarak kozmetik item kazanabiliyorsun. klasik sandık sistemi var. yalnız release'de öyle olmazsa şikayet kabul etmiyorum hiç takip etmedim çünkü. eski oyunu oynamamış olanlar anlamamıştır tabii bunları. onlara şöyle özetleyeyim wow arena'dan esinlenmiş, daha fast-paced bir oyun gibi düşünün. item ve RNG olmadığını, learning curve'ün steep, skill ceiling'in bulutlarda olduğunu düşünün sdf. early access olarak 20'sinde çıkıyor. 30 dolar diyorlar, TL bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 f2p olmıcaksa ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 belki de early access sadece parayladır, release f2pdir. eşekler invite yollamadığı için takip etmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 http://www.mmobomb.com/giveaway/battlerite-steam-codes isteyenler burdan 5 dk'da beles key alabilir.. ben de burdan aldim az once.. 3300 key kaldi su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Kapin: YGEXD-HNTPR-9MYNJ Eski oyunu oynadigimdan yollamislar, oynamam ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 blc'ye benzemiş bayağı, nişanlama daha rahat. gene er meydanı moba'sı olması sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Zamanında baya oynamıştık bunu mızraklı bi hero vardı efsaneydi falan. Beraber oynamak isteyen olursa steam adresimi bırakayım oynarız (tu) http://steamcommunity.com/id/ChaosDahlia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 mızraklı oynuyorum ben de. pişti olduk senle. gerçi benim hepsini oynar hale gelebilmem lazım. ama refleksler gitmiş onun çaresi yok. favorilerimi daha koymamışlar. stalker ve blood priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bana da gelmiş, çökün. 6PADE-2BRZ4-JRBCZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 banada gelmiş beta. kamera açısı cok rahatsız geldi ama, belki alışma meselesidir de neden bilmiyorum bi şekilde konsantre olamıyorsun rahat okuyamıyorsun oyunu gibi pek oyun atmadım ama meelee oynamak cok daha rahat range herolara göre gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 kamera denmişken ayarlarda camera locku kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 E bu bayaa Magicka with steroids olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 magicka on acid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 ex abilityler kullanılabiliyormuş, başta farketmeştim yeni farkettim anca xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 ayrıca R tuşunda yine EX gibi 25% energy ile çalışan güçlü bir ability var. talent ile harcadığı energy'i refund edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 betadan sonra wipe gelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 key isteyen varsa VGGGI-Q2GKV-FBVRQ 6IDII-R0TF7-I9BZJ GBP2W-TDY3C-LR7LN YNC5Z-5A8WI-3F9CC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 YNC5Z-5A8WI-3F9CC aldım eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 2. sıradakini de ben aldım. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Uyeligi nerden aciyoruz? Oyunu mu indircez illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar