sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Valla zaten farklı psu, ram, işlemci deneyebilme şansın olsa zaten çoktan çözmüştüm. Arkadaşlarımdaki bana uyunlu değil. Elimde ekstra parça da yok. Bilgisayarcılara gidersem malum... Gerçi olmazsa gideceğim tabi yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 PrudenT said: bir önceki anakartımda da ram slotu bozulduğu için yaşadım, şimdi aklıma geldi sdfg tek tek denedin mi slotlarda Denedim ya tek tek çift çift her slotta konbinasyonları yaptım. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 sanssizsansli said: Valla zaten farklı psu, ram, işlemci deneyebilme şansın olsa zaten çoktan çözmüştüm. Arkadaşlarımdaki bana uyunlu değil. Elimde ekstra parça da yok. Bilgisayarcılara gidersem malum... Gerçi olmazsa gideceğim tabi yapcak bişey yok. işlemci uyumlu bulmak sıkıntı olabilir ama psu uyumsuzluğu ne demek la :D bi arkadaşını ikna edicen 1 saat bilgiyarsız takılacak sen de denicen arada. bence 1 anakart, 2 psu, 3 cpu şeklinde gidiyor olasılıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Pin eksiği olabilir diye diyorum 20-24 mevzusu. Eski pc onlardaki. 350w falandır hehe. Sorarım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Psu değilmiş. Akşam denedik. Arkadaşın 550-600 w bi psu'sunu taktık. Her şey aynı :( Ayrıca anakart şase filan mıdır diyerek anakartı komple söküp düzgün biz zeminde çalıştırdık. Yine aynı. Şu an iki ana bir belki sebep kaldı. 1- işlemci gg 2- anakart komple gg 3- ramlerin tamamı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ben hala ram diyorum, ram kolay bulunan bişi al birinden bi dene, bahsimi arttırıyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Anakarttadır sorun PSU'yu denediyseniz. 2 RAM'in aynı anda gg olma şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 2 de seğil 4 ram abi. 4x4 =16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 benim 2 ram aynı anda gg olmuştu ya o yüzden ram diyodum hala da 4 tanesi evet biraz zor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 RAM'i fiziksel zarar vermeden nasıl bozdun ki, merak ettim, ömür boyu garantili çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 oluyo arada ya kafasına göre ramler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 son bilgiler ışığında oyumu anakarttan yana kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: benim 2 ram aynı anda gg olmuştu ya o yüzden ram diyodum hala da 4 tanesi evet biraz zor sdf ben bununla bağlantılı bişe sorucam merak ettim. eleman baştan beri beep'lemiyor diyor. beep'lemeyen ram sorunu oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Beeplemeyen ram sorunu oluyor. Benim pc ilk başlarda kilitlenmeye başladı, sonra mavi ekran vermeye başladı beeplemeden, sonra hiç açılmamaya başladı direk siyah ekranda kalıyordu ve yine beep yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Led olayı yokmu anakartta hata kodu ya da renk döndüren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 sanssizsansli said: Psu değilmiş. Akşam denedik. Arkadaşın 550-600 w bi psu'sunu taktık. Her şey aynı :( Ayrıca anakart şase filan mıdır diyerek anakartı komple söküp düzgün biz zeminde çalıştırdık. Yine aynı. Şu an iki ana bir belki sebep kaldı. 1- işlemci gg 2- anakart komple gg 3- ramlerin tamamı gg anakart gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 oyum anakarta ve bi de ramleri komple sökünce bipbip öterken kapatıyor mu yine kendini? anakartın ram soketlerinin olduğu yer cozurtlamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 anakart 1.10 ramler 2.40 işlemci 7.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Anakarta ust basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 scorch said: oyum anakarta ve bi de ramleri komple sökünce bipbip öterken kapatıyor mu yine kendini? anakartın ram soketlerinin olduğu yer cozurtlamış olabilir. Yok kapatmıyor. Bugün arkdaş tanıdık bi bilgisyarcıya göstericek. Bakalım neymiş derdi görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Bios ekranini geciyorsa cpudan degildir. Anakart cortingen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Hala çözemedik ya. Şaka gibi bizim burdaki bilgisayarcılarda x79 anakart ya da soket 2011 cpu yok. Deneyemiyoruz. Mecidiyeköyde bir anakart tamircisinde gittim iki gün üst üste. Her şeyi denedi bios yazdı falan ama olmadı. Hani anakartsa çözülür belli dedik onu da yapamadık. Sonra oradaki bi kaç bilgisayardıya daha sordum parça var mı diye yok dediler. Olsa deneyip sorunu bulacağım ama anasını satayım kara borsa gibi ya. İnternetten ikinci ellerine bakıyorum kürek gibi fiyat çekiyolar 4 senelik parçalara. Sıfırına zaten bişey demiyorum hahah Baya baya bildiğin bilgisayarsız kaldım. Aranızda yok mu bu anakart ya da işlemci modellerinden birine sahip olan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 mecidiyeköyde bilgisayarcılar çarşısında bulursun yaw illa ki. psu denemiş miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 modeminizin isigi yanıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar