Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5-6 saniye içinde kapanan pc sorunsalı FML

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli said:

Valla zaten farklı psu, ram, işlemci deneyebilme şansın olsa zaten çoktan çözmüştüm. Arkadaşlarımdaki bana uyunlu değil. Elimde ekstra parça da yok. Bilgisayarcılara gidersem malum...
Gerçi olmazsa gideceğim tabi yapcak bişey yok.

işlemci uyumlu bulmak sıkıntı olabilir ama psu uyumsuzluğu ne demek la :D bi arkadaşını ikna edicen 1 saat bilgiyarsız takılacak sen de denicen arada.

bence 1 anakart, 2 psu, 3 cpu şeklinde gidiyor olasılıklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Psu değilmiş. Akşam denedik. Arkadaşın 550-600 w bi psu'sunu taktık. Her şey aynı :(

Ayrıca anakart şase filan mıdır diyerek anakartı komple söküp düzgün biz zeminde çalıştırdık. Yine aynı.

Şu an iki ana bir belki sebep kaldı.
1- işlemci gg
2- anakart komple gg
3- ramlerin tamamı gg
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

Psu değilmiş. Akşam denedik. Arkadaşın 550-600 w bi psu'sunu taktık. Her şey aynı :(

Ayrıca anakart şase filan mıdır diyerek anakartı komple söküp düzgün biz zeminde çalıştırdık. Yine aynı.

Şu an iki ana bir belki sebep kaldı.
1- işlemci gg
2- anakart komple gg
3- ramlerin tamamı gg

anakart gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala çözemedik ya. Şaka gibi bizim burdaki bilgisayarcılarda x79 anakart ya da soket 2011 cpu yok. Deneyemiyoruz.
Mecidiyeköyde bir anakart tamircisinde gittim iki gün üst üste. Her şeyi denedi bios yazdı falan ama olmadı. Hani anakartsa çözülür belli dedik onu da yapamadık.
Sonra oradaki bi kaç bilgisayardıya daha sordum parça var mı diye yok dediler. Olsa deneyip sorunu bulacağım ama anasını satayım kara borsa gibi ya.

İnternetten ikinci ellerine bakıyorum kürek gibi fiyat çekiyolar 4 senelik parçalara.
Sıfırına zaten bişey demiyorum hahah

Baya baya bildiğin bilgisayarsız kaldım.

Aranızda yok mu bu anakart ya da işlemci modellerinden birine sahip olan :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...